Feels like home anybody??

i love gina

New member
Feels like home anybody??

מישהו פה במקרה שומע גם את נורה ג'ונס? לא כי פשוט, היום קיבלתי את הדיסק החדש שלה (סוףסוף...) ואני לא יגיד הרבה, אני יסתפק בלהגיד שאני שומע אותו עכשיו בפעם הלא יודע מה, וכשהדיסק נגמר, אני רץ ולוחץ שוב על פליי... אנלא רוצה שהוא יגמר לפחות בשעות הקרובות... בכל אופן, דיסק מעולה.. עוד מעריצי נורה בפורום? אגב, אני פשוט מת על השיר the long way home אם יש פה מישהו עם הדיסק גם...

i love gina

New member
טוב, הפסקתי אחרי הפעם

השישית או השביעית זה היה? בכל אופן , די להיום .. נמשיך מחר...

i love gina

New member
אמממ.......

יש מצב שהראשון.. למרות שאני אומר את זה אחרי שאת הראשון יש לי כבר שנה פלוס, ואת זה יש לי רק יום אחד!!! כך שהמאזניים לא כל כך ישרים... בכל אופן , הראשון אני זוכר לקח לי קצת זמן אבל עכשיו אני אוהב את כולו- הוא מדהים, מעין אלבום נורה ג'אז... השני הוא יותר נורה קאנטרי... די דומה לראשון רק עם טעםיותר אקוסטי/קאנטרי... ויש בו כמה פנינות מדהימות... cranival town, the long way home, the prettiest thing, sunrise, ועוד ועוד... בכל אופן, אם אתה בקטע של התלבטות איזה דיסק עדיף תקנה/תוריד את שניהם! פשוט שתי דיסקים מעולים...

ערן1987

New member
יש לי את ה-1

בדרך מסויימת(צוחק צחוק רשע ומתגלגל!) אני הכי שונא את אלה שאומרים "הוי,אתה שומע את נורה רק בגלל הגראמי" וזה בולשיט.. אני שמעתי את ה-1 איזה חודשיים לפני שהכריזו בכלל על המועמדים לגראמי,אז פאק אול דה פיפל שאומרים לי את זה

dilan angel

New member
אני מכירה רק את שני הסינגלים שלה

והם פשוט מעוליםםםם
זמרת באיכות סוף סוף

i love gina

New member
זה באמת שטויות ... את נורה עוד

התחלתי לשמוע מזמן מזמן... אני זוכר שברגע ששמעתי את Cold Cold Heart (לא סינגל... סתם שיר מהדיסק הראשון..) ידעתי שהיא עוד תגיע רחוק.. ו-4 סינגלים? מה הרביעי שלא ידוע לי עליו? יש את קאם אווי, דונט נאו, סאנרייז... ומה עוד?

ערן1987

New member
סאנרייז הוא ה-4

אני יודע שה-3 הוא Feelin' The Same Way המעולה מהאלבום ה-1

ערן1987

New member
הנה הסינגלים לפי הסדר

1)Feelin' The Same Way הוא הסינגל הראשון,לא צולם לו קליפ 2)Don't Know Why 3)Come Away With Me 4)Sunrise כבר מהאלבום החדש אגב,הנה קישור לביקורת שלי על האלבום ה-1.. אני מקווה שישלחו לי את האלבום ה-2,אני מת לשמוע אותו!

i love gina

New member
קראתי עכשיו את הביקורת ../images/Emo45.gif! יפה!

ולא ידעתי שפילין' דה סיים וויי היה סינגל!!! זה אחד מהשירים שאני הכי אוהב בדיסק !!! טוב לדעת... רק חבל שאין לו קליפ באמת...

ערן1987

New member
גם עליי הוא בין האהובים

היה הסינגל ה-1,ומוזר שככה.. הוא בין השירים הקצביים באלבום לא?

i love gina

New member
כן, הוא נראה לי ה'קצבי' היחיד....

עאלק קצבי... טוב, אבל זה מה שיפה באלבום.. הוא נורא מרגיע אז אין כל כך צורך בקצביים..

gargamich

New member
ביקורת טובה! ../images/Emo94.gif

ביקורת נחמדה, למרות שאני כמעט לא מכיר שירים. תגיד- מתי המדור יתעדכן ועל מה? איזה דיסקים אתה עומד לקבל?
ועצה- תשים שוב את רשימת השירים בכל דיסק, ואחר כך תפרט. בערך כמו שעשית עם "מיזאנדסטוד" של פינק! זה היה טוב!

ערן1987

New member
אממ

אני לא אוהב לכתוב את רשימת כל השירים כי אז אנשים יורידו את השירים(ככה אני מאמין)ותמיד אני כותב על השירים הבולטים באלבום בגלל פסח אז המדור לא יתעדכן אבל הוא יתעדכן מחרתיים והכתבת השנייה(שעושה בד"כ חדשות מוסיקה,שגם אני עושה,ומדי פעם כותבת)אמורה לעשות כתבה על החדש של באסטד כשאני אחזור עם כתבה אני יחזור או עם החדש של אשר או שאני יעשה כתבה כפולה על החדש של מיכל אמדורסקי ושל יוני בלוך אני מתכוון גם לבקש שילחו לי את החדש של ג'נט,מאוד בא לי אותו.. אולי גם את האוסף של אטומיק קיטן כשייצא כאן

gargamich

New member
אממ ../images/Emo94.gif

ארררררררר עלית עליי
... אני מוריד בקאזה לפי דיסקים ואין לי כח לחפש באתרים... למה מה? אסור להוריד? יש בזה משהו לא חוקי???
אני לא אוהב שחן כותבת. תגיד לה לכתוב ארוך ולא כל כך קצר
תעשה על אשר!!! איך הדיסק? מקווה שבקרוב תקבל עוד דיסקים! איך מה שכתבתי על הדיסק של אנסטסיה?

ערן1987

New member
לא היה לי כוח לקרוא את מה שכתבת

על הדיסק של אנה.. אני אקרא אבל עוד עמט,באמת! אחרי שאני אסיים לראות את "סיפור אהבה בלתי נשכח"(אל תשאל למה אני רואה את זה,בבקשה לא) אני דווקא חושב שחן כותבת מאוד מעניין,יותר טוב ממני.. הדיסק של אשר בסדר,חביב כזה.. לא מצאתי בו משהו מיוחד(חוץ מאיזה 2 שירים שברח לי השם שלהם,אבל Yeah לא ביניהם וזה בטוח) אגב,אני מתתת לקבל את האוסף של TLC,אמור לצאת בקרוב

למעלה