feeling this

feeling this

אוי גאד... זוכרים שכשהשיר יצא- כמעט כולם שנאו אותו?! וול... אני מכורה אליו!!!!!!!!!! אני לא מסוגלת להפסיק לשמוע אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיר ממש יפה! במיוחד בקטע סולו (שירה) של מארק... לא יודעת למה חשבנו שזה שיר כזה גרוע.. זה שיר מעולה!!! (לא כמו go, אבל גם גו טוב!)

LikeMe

New member
אלא אם כן הם ישכבו עם יאסר../images/Emo60.gif

זה יהיה מאוד גרוע
ולענייננו
אני חושבת שהשיר עצמו הוא טוב...
מההתחלה אהבתי

השיר ממש ממש יפה אבל סגנון של

הדיסק toypaj הרבה יותר יפההההההההה אקשן מזכיר קצת את סאם 41

blinkme

New member
בוא נחזור על השיחה המפגרת עוד פעם!

מה יפה בשיר הזה? המוזיקה? כן אולי המילים? מסריחות בלי הקשר ומשמעות!

למה אתה מפריד כל חלק בשיר?

השיר בכלליות, כחלק אחד, לדעתי הוא יפה! נכון- הוא לא משתווה לחומר הישן אבל צריך להתגבר על זה.. כי בלינק של צ'שיר קאט הם לא הבלינק של טייק אוף... אז מה לעשות? תנסה להפתח קצת לסגנון החדש שלהם.. כל עוד הם לא יהפכו לוונאביז-בריטני-ספירס-וכריסטינה-מגעילרה-או-ג'סטין-טימבראיכס הכל סבבה במוזיקה שלהם!!! בסה"כ קצת פאנק רוק! אולי לא כמו החומר הישן, אבל גם חומר טוב!!!

blinkme

New member
first of all!

אם התכוונת אליי אני בת! ומה הקשר לואנביז (whats up with that?) ואם את אוהבת פופאנק זה סבבה איתך למה בלינק הם דפנטלי לא פאנק רוק לפחות לא בטייק אוף ובפילינג דיס ואולי קצת באנמה!

סורי|איקוןמסמיקשלהמסנג'ר|

הקשר לוונאביז זה שכל עוד שהם לא מתנהגים כמו ביצ'ני וכל אלה- הכל טוב.. ואולי הם כבר לא כל כך פאנקרוק, נכון, אבל נו זה מה יש

R E D E V I L

New member
חלאס כבר יא בני זונות

מה אתם מתלוננים שהם לא פאנק רוק? מה אתם בכלל יודעים על פאנק רוק? ופופאנק זה לא סגנון נחות יותר מפאנק רוק אז חלאס לזיין בשכל.

R E D E V I L

New member
טוווב........

אז, בלינק הם האמא של הפופאנק, יעני, אין יותר פופאנק מהם. כשאומרים את המילה פופאנק ישר חושבים על בלינק. אבל, פופאנק, זה אחלה סגנון ובלינק היא להקת פופאנק ממש איכותית. אקשן לדעתי שיר יפה, אני אישית אוהב אותו. נכון, זה כבר לא ימי דוד ראנץ' והם כבר לא בתיכון וזה לא ממש מתאים לשיר על בחורות ואהבה ראשונה עכשיו כי הם נשואים והכל, אבל בלינק זה בלינק, הם אף פעם לא יאכזבו.

blinkme

New member
איבדתי אותך לרגע!

טוב שיהיה אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה כמו שאמרתי אם אתה מישו אוהב את זה אז סבבה לו!

werus

New member
../images/Emo4.gif

חשבתי שמי שנמצא בפורום הזה אמור לאהוב את בלינק... נכון, הם לא כמו פעם, אבל החומר שלהם היה וימשיך להיות מגניב... פופפאנק או פאנק- רוק הם להקת מצוינת, מי שמתנגד, יכול לטוס מהפורום, וללכת להזדיין. אתם איתי?

למעלה