feedback in oranges juice

CrazyYoYo

New member
feedback in oranges juice../images/Emo43.gif

והפעם: המייסד הידוע, אליאור ריגבי. למי שלא זוכר: שאלו את אליאור שאלות כאילו הוא הנהלת הפורומים (בהומור, כמובן). יש לכם שבוע לשאול אותו שאלות ואז אודיע על הנהלתה הבא (אלא אם כן אשכח ואז זה יהיה שבועיים). התחלנו

GILADOS

New member
שאלה להנהלה האם קיימת בתפוז מדינה וירטואלית כזאת לפורומיסטים קבועים? אשמח לקבל קישור במידה והוקם דבר כזה בתפוז. במידה ואין.. אני בעד שאליאור יקים מדינה כזו. ../images/Emo51.gif מראש.

victoria777

New member
תלונה על גולשת

אני רוצה להתלונן על הגולשת הזאת.היא פשוט מעצבנת.יש משהו שאפשר לעשות כדי להפטר ממנה?

בוודאי../images/Emo13.gif

רק בשביל כך הקמנו את "תפוז הכרויות". שדכי לה גורם רלוונטי מאתרנו, קרוב לוודאי שהיא תתאהב בו (אצלנו במאגר יש רק אנשים הגונים, בעלי תואר שני, ואמם נושאת עמה את ניחוחות התמזה) והיא תעוף איתו אל החלום, הרחק מעין הציבור. בהצלחה כפרות

שאה מזה דחוף!!#@$#!#!!!!!!!1111!!!

תישמעו משהו..אני בפורום כזה קטן עכשיו פתאום זה יוצא לי ואני לוא דעת איך.... יואו תענו לי מיזה דחוף פליזוש!@@@@!!#@!%$@#11111!!!!! אז זה כזה יצא ואי פשר ליכתוב יותר..פליז תעזו לי!!@@#$!!.11.1!!!! תודה כפרות!!!!@#!$@$@^!!111

נראה לי שמיצינו את הקטע עם הפקצה

חסרת הסבלנות עוד במשוב הראשון (שאני לא זוכר מתי ומי זה היה.. מה שכן הנוסח של המשוב עוד נשאר מלפני הרבה זמןP: אני אוהב את הניסוחים שלי).

CrazyYoYo

New member
דווקא את הנוסח שיניתי../images/Emo3.gif

אבל כמובן שכל הקרדיט על הרעיון מגיעים אלייך ^^

את ההערות בסוגריים אני דווקא זוכר..

לא משנה. אם אתה אומר אתה ידוע. והרעיון היה של אפרת או של נטע.. מי זוכר

CrazyYoYo

New member
אני רק זוכר שלקחתי את הנוסח המקורי

ועשיתי בו קצת שינויים. זה היה לפני כמה שבועות אז אני כבר לא זוכר מה בדיוק שיניתי.. אני מניח שיש סיכוי שנשארו שרידים מהנוסח המקורי

למעלה