February 2003

slish

New member
February 2003

Michael will visit London No further details are known at this moment זה מהאתר http://home.wanadoo.nl/mj.online/ אלה רק שמועות קחו בפרופורציות אולי כן אולי לא...

mpljp

New member
אני יודעת שזה לא קשור אבל תקשיבו

שלשום בצהריים חלמתי (כשישנתי) שאני הולכת להופעה של rage against the machine (זאת אומרת audioslave) ואז אתמול בבוקר אני רואה בחדשות של mtv שהם ינגנו שתי הופעות באירופה בינואר, השנייה בלונדון ב 17/1 אז בבקשה בבקשה בבקשה, אם מישהו רוצה לבוא איתי בבקשה. טוב אבל אני יודעת שאף אחד לא ירצה אני לא מבינה למה אני ממשיכה לכתוב פה הודעות ממילא אף אחד לא מתייחס אליי

November Rainִ

New member
Hey אנשימים...../images/Emo58.gif

חחחחח אמממממ.... פעם כתבתי פה משהו ואז הפסקתי משום מה... בקשר להופעה של מייקל... כאילו אם תהיי הופעה אתם באמת נוסעים...?(לא שאני מזלזלת או משהו רק שואלת) mpljp מה זאת אומרת רייג´ אגנסט ד´ה מאשין כלומר אאודיוסלייב? זאת אותה להקה...? (שמעתי את שתיהם אבל ברייג´ נראה לי יש יותר נגנים...)

mpljp

New member
אז ככה

הזמר של רייג´ אגאנסט דה מאשין, זאק דה לה רוחה, עזב לפני שנה או שנתיים את הלהקה אז עכשיו כריס קורנל הצטרף אליהם והם הוציאו דיסק תחת השם אודיוסלייב. ולא נראה לי שזאת הופעה של מייקל, הוא רק יהיה שם אני חושבת אה ואם את מחפשת תווים של give in to me אז יש באתר snakepit.org

November Rainִ

New member
אני מכירה את האתר

יש שם רק תווים לגיטרה ויש לי אותם אני התכוונתי לקלידים אבל תודה בכל מקרה...

למעלה