FEAR THE DARK RIDER!!!

alon the one1

New member
FEAR THE DARK RIDER!!!

קודם כל זה אני the crusader אני נמצא ביוזר של אחי הגדול (אני עצלן מכדי להחליף ליוזר שלי) בכל אופן תגובות וביקורות בשמחה:) אני ציירתי וצבעתי

In Limbo

New member
אהה

בלי שום קשר לאיור עצמו - הצבעים נורא כהים ודומים.. אין הרבה הבדל בין הגוונים וקשה לראות את האיור

preacher

New member
אני לא מצליח לראות

מה קורה בציור - כהה מדי וגם אני עצלן - לפתוח פוטושופ ולהבהיר בעצמי

magman

New member
חסכתי לכם, נכון, משעמם לי בחיים

בסה"כ ציור נחמד מאוד, הברק בולט מדי לטעמי אבל הוא ממש נחמד

preacher

New member
טוב נו, הפוטושופ היה פתוח

גררתי את התמונה ואז הייתי צריך להבהיר אותה ה-מ-ו-ן ופתאום ראיתי שיש שם סוס! ורקע! אז דבר ראשון, יש בעיית פרספקטיבה עצבנית. הרקע נראה נטול פרספקטיבה, כמו איור נאיבי מספר ילדים, ועליו מודבק הרוכב וסוסו שהם פשוט ברמה אחרת לחלוטין. מצידי הרקע יכול ללכת, אבל אם לא, הוא יצריך ציור מחדש. דבר שני, משהו ב"מסכה" של הסוס לא מוצא חן בעיני. אולי סתם כי זה לא נראה כמו מסכות אמיתיות כאלו, או בגלל שהעיניים שלו פונות קדימה (בעוד עיני הסוס פונות לצדדים). אבל מעבר לזה, הציור נראה ממש יפה. הפוזה דינמית מאוד, הרוכב מסתורי ומאיים.

manic_subsidal

New member
אני מסכים עם פריצ'ר לגבי הרוב

אבל בקשר לצבעים דווקא אהבתי יותר את הציור החשוך למרות העובדה שמפספסים פרטים ככה וקצת יותר קשה לראות. פשוט אהבתי שזה חשוך יותר ולא שמתי לב עם מישהו העיר( האיר?) על זה או לא אבל החתימה ממש ממש מפריעה לי לדעתי צריך להוריד אותה או מינימום להקטין אותה בצורה משמעותית

למעלה