Fear
the Dark

sapir lee

New member
אוקיי

נראה לי שאני ארצה להעביר איזה מכתב או ציור לMCR , וגם משהו לבולט פור מיי ולנטיין, אני כנראה יביא לך את זה במפגש...
נ.ב: את צריכה להיות אמרגנית(כבר יש לך קשרים) ולהביא את כל הלהקות השוות לישראל

lestatgirl

New member
איך בדיוק מעבירים לך?..

ויש לי רעיון למשהו לקייזרז חחחח ולמה פשוט למה כולם פוגשים להקות כ"כ בקלות חוצממני? מזה הדבר הזה?

CitizenErased

New member
מי אמר שאני פוגשת?

ומי אמר שזה בקלות?
חחחחח אני אולי אפגוש ובמקרה הרע אני אעביר למישהו שיעביר להם בפסטיבל. בכל מקרה, אפשר לשלוח לי במסר או באימייל

lestatgirl

New member
נו כי זה תמיד נשמע

כאילו את מינימום זיין לואו שכל סצנת המוזיקה בבריטניה הייתה איתך בחטיבה.. ואני אארגן משהו אשלח לך עד מתי אפשר?..

CitizenErased

New member
תחילת אפריל...

הייתי מתה להיות זיין לואו
אם הייתי מינימום זיין לואו כבר ממזמן היה לנו פסטיבל רוק עצום בארץ עם כל הלהקות השוות.

t a o t a o

New member
תסלחי לי, כן?

אבל זיין לואו קטן עליה. לירון, תעשי לי דיסק חתום!11111

M a a y a n K

New member
חחח...

דברים מרוכזים? נראה לי שאת הולכת להביא להם מזוודות...:) איך את פוגשת את מיוז ן-MCR שוב?

CitizenErased

New member
... ../images/Emo13.gif

חח לא מזוודות. שני DVDים ועוד כמה דברים קטנים שנותנים לי. את מיוז.. אממ.. אני מנסה לארגן איתם ראיון, אני "בקשר" עם המנהל שלהם ככה ש *fingers crossed*.. (בקשר = הוא ענה לי לאימייל, ביקש לראות את הפורום, שלחתי לו לינק, הוא אמר שהוא יחזור אלי בקרוב בעניין, עברו שבועיים והוא עוד לא חזר
אבל לפחות יש לי את הכתובת אימייל הפרטית שלו mwahahaha) במקרה ואני לא אצליח לארגן ראיון אז הכי הרבה אני אנסה לפגוש אותם בחוץ כמו שהצלחתי בעבר (מינוס מאט
) או אתן למנהל שלהם להעביר להם (והוא חתיך אז זה תמיד נחמד) MCR, הודעתי לוורנר בדיוק היום לגבי זה והם כבר חזרו אלי (שזה יפה כי בדרך כלל הם מתעלמים חח) ואמרו שהם מעבירים את זה הלאה ונתנו לי את האימייל של מי שמטפל בהם ברמה בינלאומית וגם אצליהם במקרה הרע אני אחכה להם בחוץ חח אני הולכת להרבה הופעות שלהם.. ולעוד יותר של מיוז חח זה יהיה חתיכת חודש

Luna Sphere

New member
אני מאוד מאוד אשמח אם תוכלי לומר

לפינאט (peanut) מקייזרס שמישהי מישראל קוראת לו על שם החתולה שלה (פינוקי, ליתר דיוק)

CitizenErased

New member
../images/Emo6.gif

(איך פינאט נראה? אני יודעת רק איך הסולן שלהם נראה ואפילו שכחתי את השם שלו עכשיו...
)

Luna Sphere

New member
קוראים לסולן ריקי ווילסון btw

ואת פינאט (ניק) ניתן למצוא חובש כובע fedora, למרות שבזמן האחרון פחות....

GaIi4697

New member
Say Anything??????

תשאלי תסולן/זה שכותב תשירים אם הוא שונא יהודים אומשו ולפלסיבו שהם טובים;;

CitizenErased

New member
חחחח

גם אליהם יש שמועות שהם אנטישמים? אם אני אפגוש אותם אני אגיד שאני מישראל ונראה את הפרצוף שלו חח

GaIi4697

New member
לא שמועות../images/Emo12.gif

סתם כזה.. בגלל המילים של השיריםXD [ספיר שתקי~_~]

CitizenErased

New member
../images/Emo2.gif...

בא לך לספר?... טוב האמת כל עוד אני לא שומעת אותם אומרים בפירוש שהם שונאים יהודים אני לא אאמין לזה חח יש יותר מדי סיפורים כאלה על להקות

למעלה