מאלה מחכה רק ל-Loot ו-Nobody Wants This. לא בטוחה שאצפה בהן איך שהן יוצאות אבל.למה יש לנו לצפות בחודש אוקטובר:
סדרות חוזרות (SNL, Nobody Wants This, One-Punch Man, Georgie & Mandy's First Marriage, Solar Opposites, Loot, Ghosts, The Witcher, NCIS , FBI, 9-1-1, Matlock, Elsbeth, Watson, The Diplomat, Tracker)
כנראה שאצפה רק ב-911 נאשוויל. אבל אני צריכה לראות אם משהו מהסדרות האחרות זה באפל ואז אולי אתן צ'אנס.סדרות חדשות (Boots, The Chair Company, DMV, Devil in Disguise: John Wayne Gacy, The Sisters Grimm, IT: Welcome to Derry, Down Cemetery Road, Talamasca, Film Club, The Last Frontier, 9-1-1: Nashville)
לא הייתי בקולנוע כבר הרבה זמן אז אני אסתכל על טריילרים של הסרטים האלה ונראה אם משהו מהם נשמע טוב. למרות שאת טרון כן רציתי לראות.סרטי קולנוע חדשים כמו מכונת המחץ, גנב על הגג, טרון: ארס, מזל משמיים, האמת מאחורי הרדיפה, בלאק פון 2, מורטל קומבט 2, ספרינגסטין: הדרך משום מקום, להתחרט עליך, הבריחה מקאבול, יחסים פתוחים ועוד
שלומית תקים.נקים סוכה
חלוםנקבל איזה שבע סופי שבוע
אמןנחווה התקררות נוספת
ואם ירצה אלוהים אולי נקבל אפילו הסכם
סוכות כי אני הרבה יותר אוהבת את חגי תשרי וחנוכה זה סתם חג.אבל לבנתיים: סוכות או חנוכה?
www.instagram.com
www.instagram.com
אני מעריכה את זה שהאובבסיה לא משתנה אבל את משקיעה בנו בגיפים שונים כל חודשדמויות (אהובות) החודש: כל הדמויות של אוברי.
![]()
![]()
![]()
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: מירנדה.
זוג אהוב של החודש: קורי וברדלי. וגם אג'תה וריו
![]()
![]()
שחקני החודש: אוברי.
![]()
![]()
קראשי החודש: אוברי.
![]()
![]()
שנת תשחץ חחחחחחחחחחחחחחחציטוט חודשי: הבוסית שלי רצתה שאעזור לה לעצב הזמנה לבריתה של הבת שלה וכשרשמתי תאריך היא ביקשה ממני להוסיך גם תאריך בעברית, שאלתי בשביל מה כי כל מי שהיא מזמינה הוא אמריקאי שאין לו מושג בתאריך עבריים והיא כזה "נו מה זה משנה, תשימי תאריך עברי, תשח"ץ משהו".
ואז בראש השנה הכנתי עוגה ורשמתי עליה "ברוכה הבאה שנת תשח"ץ" היא לא זכרה שהיא אמרה את זה![]()
תמידסיבה למסיבה: לאדעת, שאני בחיים?
המיטה שלך לא סולחת ולא שוכחתעל מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? סליחה מרשימת הסדרות שלי שהזנחתי אותן החודש. סליחה מאיימי פולר שלא האזנתי לפודקסטים האחרונים שלה. וסליחה מהמיטה שלי שבגדתי בה עם מיטות לא נוחות אחרות.
חשבתי קצפת או קפה קר אבל אפוי?תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. קר ומתוק. לא קפוא, במרקם קרמי. לפעמים אפוי ולפעמים לא.
הממ טייק מענייןאם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים? אם אני מילארדרית, אני יכולה להרשות לעצמי שף אישי שיאכיל אותי בדברים מותרים ואז הכל טוב
חחחחחחחחחחחוגם הילד הזה שבר אותי![]()
Lexi Love on Instagram: "✨😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣"
cool_lexilove on June 26, 2025: "✨😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣".www.instagram.com
![]()
꧁༒•𝕾𝖔𝖕𝖍𝖎𝖊 𝕳𝖊𝖇𝖇𝖆𝖗𝖉•༒꧂ on Instagram: "The faces! 🌈🔮🫶🎃🤘 . . Source: 1st unknown 2nd unknown . . . . . . . . . #funny #talent #instagood #viral #trending #foryou #fyp #singer #piano #september #kids #funnyaf #friday #weekend #music #friends #happy #foryo
68K likes, 982 comments - trendingaf on September 5, 2025: "The faces! 🌈🔮🫶🎃🤘 . . Source: 1st unknown 2nd unknown . . . . . . . . . #funny #talent #instagood #viral #trending #foryou #fyp #singer #piano #september #kids #funnyaf #friday #weekend #music #friends #happy #foryoupage #instagram...www.instagram.com
חח האמת שאני לא זוכרת מה שמתיאני מעריכה את זה שהאובבסיה לא משתנה אבל את משקיעה בנו בגיפים שונים כל חודש![]()
היא באמת לא סלחה לי כי הבוקר התעוררתי עם כאב צוואר נוראי. היא עשתה לי את זה בכוונה!!המיטה שלך לא סולחת ולא שוכחת
עוגת ביסקוויטים אבל סיים סיים.חשבתי קצפת או קפה קר אבל אפוי?
עוגת גבינה? אבל את ברוגז איתן.
כפרה גם במנטלי אתשם: לונה3
גיל מנטלי: 12
כי את מפחדת להיתקע בהן או כי אין בסביבה הקרובה שלך מעליות?מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית? נראה לי לפני איזה חודש וחצי.
בחירות ראויותסדרות החודש:
הפרק האחרון של דקסטר: תחיה עוד היה בספטמבר.
ו-The morning show תחילת עונה 4 + צפיה חוזרת בעונות 1-2 (ועכשיו אני ב-3)
בייבי בוי שלידמויות (אהובות) החודש: קורי אליסון
![]()
כןזוג אהוב של החודש:
![]()
טכנית זה קרה היום כלומר באוקטובר אבל הם זוג אהוב שלי עוד מכל פרקי הסדרה לפני כן!!
שלושתם מעולים!שחקני החודש: בילי קרודופ וריס ווית׳רספון מתוכנית הבוקר, ואני חייבת להגיד גם שג'ניפר אניסטון מעולה שם.
בהחלט סיבה טובה.סיבה למסיבה: חופשים?
אמןלמה אתם מצפים בחודש אוקטובר: למזג אוויר נעים אולי?
מה? למה ישנתם בסוכה בגן?מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה? אולי כשהייתי בגן? ולא.
אז הדוקטור לעולם לא יבוא לאסוף אותך.אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? לא.
נראה לי שכל דבר שמורידים מהדיאטה לתמיד זה קצת מדכא. במיוחד אם זו קבוצת מזון גדולה.אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים? זה מפתה אבל נראה לי שלא, זה יותר מדי מדכא בעיני.
אוי כן![]()
מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל? דיוויד טננט.
חח זה מעולה.וזה נורא אבל מעולה:
חח לאלא גם הציטוט מעולה. אני חולה על המונולוגים המופרעים שלו
על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? מהכותבים של "תוכנית הבוקר" שכיניתי אותם "נבלות" ואז גיליתי שהם בעצם אנשים טובים ומתוקים! סליחה!
בהחלט.ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? מנהלי המוצר של המטריקס שאנחנו חיים בתוכה. כי הם נבלות.
די נו. אפילו אמא של קורי נוראית יותר.לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? ספוילר תוכנית הבוקר עונה 3 לפול על מה שעשה לאלכס.
חח זה חמוד כי זה במחשב ולא אמיתי.אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה?
יש המון חיות שהייתי רוצה אם זה היה ריאלי, אבל נראה לי שעז תינוקת כזאת זה מהדברים הכי חמודים שיש:
![]()
Nigerian Dwarf Goat Kid Jumps Off Pouf || ViralHog
Occurred on March 27, 2023 / USA"Baby Nigerian dwarf goat 3.5 weeks old playing with the dog and cat. Cute jump with a diaper on."Contact licensing@viralhog....www.youtube.com
אם לא התעייצת עם הצ'ט שלך נוכל לסלוח לך.תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש.
זה שאלה קשה מדי (תאשימו את ניק שלא נתן לי התראה מספקת לחשוב טוב על השאלות שלי)
קוטג'.אוקיי: אין בזה מתיקות, חמיצות או מרירות, זה בעקרון קצת מלוח אבל לא מאוד. אבל זה מאוד טעים במיוחד עם לחם/פיתה וכו'.
תפסיקי כבר להביא מספרי טיילור. את פג באינקובטור בת חודשיים וזהו.שם:
עדי
וואקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
גיל מנטלי:
לפעמים 13, לפעמים 89
תלכי במדרגות!מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית?
אתמול בעבודה.
ברוך שפטרנו.סדרות החודש:
הקיץ שנהייתי יפה סוף עונה 3 ואחרונה - יש לי יחסי אהבה שנאה עם הסדרה הזאת נורא נהניתי מהפרקים האחרונים.
אני לא מאמינה שיש כבר 5 עונות של הדבר הזה.רק רציחות בבניין עונה 5 - הם חזרו קצת למקורות וזאת עונה ממש טובה בינתיים
מי החליט שפרק אחד זה לא מספיק??טוני וזיווה - הספקנו לראות רק פרק אחד והיה מבלבל אבל הרשימה שלי דלה אז אני מגניבה דברים.
המאה זה תמיד בחירה טובה.המאה - שוב אני מעבה בכוח את הרשימהגללתי לי במערכת הבידור של המטוס ולהפתעתי היה המאה! היו רק איזה 5 פרקים אז צפיתי בפרק 103 שזה הפרק שבו בלאמי מתחיל להתרכך
![]()
יו הכי מציק שאין מה שרוצים לראות בשום מקוםסרטי החודש:
ראיתי משהו? נראה לי שהדבר היחיד שראיתי זה וויקד שוב ביס. העלה לי את ההייפ מאד לסרט הבא בא לי כברררר וגם הזכיר לי שאני צריכה לראות הקוסם מארץ עוץ קודם אבל אין בשומדבר שאני משלמת עליו
![]()
טוב, מאוחר מידי בלילה אז אני אקשיב להם מחר כשאני יותר עירנית.שירי החודש:
Shakira - Inevitable (Live MTV Unplugged)
אוקי והייתי בפריז אז אובייסלי Taylor Swift - Paris
טוב וגם Taylor Swift - Begin Again כי היא צילמה את הקליפ בפריז ויתכן שהלכתי להצטלם בחלק מהמקומות שהיא צילמה
טוב אני נודניקית היום גם The Phantom Of The Opera כי הייתי באופרה בפריז שבה מתרחש הסרט וזה מקום מהמםאבל היי אמי רוסום:
טוב אם את לא רואה טלוויזיה לפחות עשית משהו עם עצמך כי פה לא הייתספרי החודש:
לא ראיתי טלוויזיה כי כיליתי את כל זמני בקריאה, הפעם של סדרת Windy City Series:
סיימתי את ספרים 2-4
The Right Move
Caught Up
Play Along
ואני לקראת סיום ספר 1
Mile High
ואז אני אקרא את הספר החמישי והאחרון.
כולם מאד חמודים.
שמות זה אף פעם לא ספוילר!דמויות (אהובות) החודש:
ריאן, אינדי, קאי, מילר, אייזאה, קנדי. כולם מהספרים. אבל הפעם השמות הם לא ספוילר בפני עצמם חח. טוב גם השלישיה של רק רציחות בבניין הם מצחיקים.
בהחלט בלעע.דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
ג'רמיה בלעע
כל כך הרבה דברים קראת ואין זוג שנוא??זוג אהוב/שנוא של החודש:
אהוב: כל הנ"ל בספרים, בלי וקונרד, סטיבן וטיילור (הקיץ שנהייתי יפה). שנוא: מממ אין לי.
הם חמודים הסבאים האלה.שחקני החודש:
סטיב מרטין ומרטין שורט
חח מה הקשר מרתון אני מתהקראשי החודש:
בעלי הווירדו הזה עכשיו הוא רץ במרתון ברלין די לסייד קווסטים תוציא אלבום כבררררררררררררררררררררררררר
![]()
גם לך.ציטוט חודשי:
בונז'ור.
שמחה שנהניתסיבה למסיבה:
הייתי בפריז והיה כיף מאד, פריז מהממת אהבתי ממש.
יואו, אחד הפחדים הכי גדולים שלי זה להינעל איפשהו בלי יכולת לצאת.[למתקדמים] סיפור החודש:
ננעלתי בשירותים של האופרה בפריז
המנעול שם היה דפוק ואני מנסה ומנסה לפתוח ולא מצליחה כבר חשבתי שאני אצטרך להתקשר לאחותי שתקרא לעובד כלשהו לחלץ אותי וזה שיא המביך
לא יכלה להגיד לך את זה לפני שנכנסת??ואז גברת חצופה מספרת לי שהיא נקרעה מצחוק מהצד השני כשהיא שמעה אותי מסתבכת וגם שהיא נקרעה מצחוק מהפרצופים המפוחדים של הבנות בתור(להגנתה היא כן שלחה לי וואסטפ מה לעשות כי זה קרה לה קודם רק שהיא הסתדרה מהר יותר ולא קיבלתי כי לא היה קליטה)
בסדר גם אני הייתי צוחקת עליך, אבל עדין היא הייתה צריכה להתריע מראש שיש בעיה עם הדלת.אבל עדיין במשך שעות היא צחקה עליי שנתקעתי בשירותים של האופרה![]()
אוקיי ומה מנע בעדך?אולסו אני רוצה להגיד שזה מקום מהמם ואני מתה ללכת לראות שם בלט ולהתלבש מכובד
בשביל מה קנית אייפון חדש אם לא בשביל למחוק אנשים?ואני גם מתה לעשות שם סט צילומים כשהמקום סגור בשבילי כי היה מלא תיירים שכיערו לי את התמונות (זה נכון אגב לכל מקום בפריז. מלא אנשים הורסים את הפריים)
יש הרבה חנויות מזכרות שיש להם דברים מגניבים.ושחנות המזכרות שלהם מהממת פעם ראשונה שהתלהבתי ממש מחנות מזכרות ורציתי לקנות הכל (קניתי מגנט וכוס).
חח מגיע לה שתעצבני אותה אחרי שנתקעת בשירותים בגללה.עוד לגבי האופרה כמובן ששיגעתי את אחותי המסכנה כשזמזמתי את המוזיקה של פנטום האופרה כל הזמןואז עברנו לגלרי לאפייט ממול אז שיגעתי אותה עם "לאפייטטטט נהנהנהנהנהננהה". (בגדול היה לי שיר לכל מקום בפריז לעצבן אותה).
קולולולוללולולולולולוללולווללוללולולווווולמה אתם מצפים בחודש אוקטובר:
אלבום חדש לטיילור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אולסו מלא חופשים ואוכלים.
אז תחזרי אליה והיא תסלח לך.על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי?
מהטלוויזיה שלי, נטשתי אותה קצת.
באמת חצוף מצידו.ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה?
הארי שהוא לא מוציא אלבום
וגם שהוא מטייל לו בפריז כמה ימים בלבד אחרי שעזבתי
![]()
וזכרה.לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים)
סאמי משיימלס ימח שמההההההההההההההההההה
אבל את אוהבת לעשות דווקא.מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה?
אני אישה אני לא צריכה לישון בסוכה, אז לא.
אם כבר אז פנדה אדומה. פנדה רגילה סתם תתפוס לך את כל המקום במיטה.אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה?
פנדה! והיית קוראת לה... פנדה! כי אני לא מקורית
והיינו מתחבקים כל היום.
תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה).
ממ טעים?
טעם של ציר עוף וירקות ותיבול עדין ואם הייתי חולה אז הבראתי בזכות זה?
אבל ניק לא טעים. למה שירצו לאכול אותו?אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא)
לא. אבל אם כן שיאכלו את ניק קודם.
רדבול ללא סוכר זו התשובה היחידהאם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים?
אמממממממממממממממממ שמעי זה בעיה אפילו הקפה שלי מכיל מלא סוכר. אני יכולה להסתפק ברק מליונרית ולהשאר עם הסוכר?
![]()
ממש יפה!
אז תגנבי תמונה מהאינטרנט ותקחי קרדיט. מי ידע?האמת אין לי הרבה תמונות מוצלחות מפריז להראות לכם, הכל מלא אנשים בכל מקום ואני בטוחה שיש באינטרנט תמונות יפות יותר של האייפל ממה שיצא לי.
חח חלשה שכמותך.צילום בלעדי שלי לפני השינה:
![]()
Olga Shmagin on Instagram: "למה להרדם נהיה כל כך קשה?? . . . #מוטיבציה #עבודה #חופש #התפתחותאישית #העצמה"
olgashh_ on August 19, 2025: "למה להרדם נהיה כל כך קשה?? . . . #מוטיבציה #עבודה #חופש #התפתחותאישית #העצמה". www.instagram.com
יפה שמחה שזיהיתתפסיקי כבר להביא מספרי טיילור.
שתדעי לך שבבניין שלי אני קומה ראשונה ועולה במדרגות.תלכי במדרגות!
זה היה רק פרק לשבוע זאת לא הסיבה שלא צפיתי בכלוםברוך שפטרנו.
עכשיו לכי תצפי בדברים מועילים.
הם מוציאים עונה בשנה כמו סדרה נורמלית איזה כיף!!אני לא מאמינה שיש כבר 5 עונות של הדבר הזה.
נכוןהמאה זה תמיד בחירה טובה.
ממשששש למה אני משלמת לכם???יו הכי מציק שאין מה שרוצים לראות בשום מקום![]()
תודה על המדבקהטוב אם את לא רואה טלוויזיה לפחות עשית משהו עם עצמך כי פה לא היית
תאמינו לי שאני לא יודעת מאיפה אתם מוצאים את הכוחות הנפשיים לשבת מול כל כך הרבה מילים, נראה לי שאני צריכה ריטלין דחוף.
אבל כל הכבוד לך וזה. קבלי מדבקת חייכן.
טוב, מאוחר מידי בלילה אז אני אקשיב להם מחר כשאני יותר עירנית.
לפעמים זה כן.שמות זה אף פעם לא ספוילר!
לא, כולם היו חמודים.כל כך הרבה דברים קראת ואין זוג שנוא??
ממשהם חמודים הסבאים האלה.
אני לא יודעת הוא עושה דברים מוזרים הוא גם רץ במרתון טוקיו לפני כמה זמן.חח מה הקשר מרתון אני מתה![]()
גם לך.
מרסישמחה שנהנית![]()
לא יכלה להגיד לך את זה לפני שנכנסת??![]()
חחחחחחחחח נכנסנו במקביל היא לא יכלה לדעת לפני.בסדר גם אני הייתי צוחקת עליך, אבל עדין היא הייתה צריכה להתריע מראש שיש בעיה עם הדלת.
האמת לא בדקתי לעומק אם יש משהו כשאנחנו נמצאות. אולסו אין לי שום בגד מספיק מכובדאוקיי ומה מנע בעדך?
האמת שכן אני מתעצלת זה יותר מידי אנשים למחוקבשביל מה קנית אייפון חדש אם לא בשביל למחוק אנשים?
שהראתי לשותפה שלי תמונות שלנו מיוסמיטי היא כזה "וואו זה נראה שהייתם שם לבד!!" ואני כזה, "לא, אבל סירי עבדה שעות נוספות כדי למחוק אנשים לא קשורים"![]()
לאדעת בדכ הן מעפנות ואני מרפרפת מהריש הרבה חנויות מזכרות שיש להם דברים מגניבים.
תכלסחח מגיע לה שתעצבני אותה אחרי שנתקעת בשירותים בגללה.
עוד מוקדם לי רגעקולולולוללולולולולולוללולווללוללולולווווו![]()
![]()
![]()
![]()
יאללה תעשי לנו דירוג של השירים האהובים עלך באלבום.
אולי, יש לי עוד ספר לקרוא ואז נראה אם אני אחזור לטלוויזיה קצתאז תחזרי אליה והיא תסלח לך.
אמן!וזכרה.
כן אבל איזה אינטרס יש לי לישון בסוכה?אבל את אוהבת לעשות דווקא.
יוו גם פנדה אדומה זה חמודאם כבר אז פנדה אדומה. פנדה רגילה סתם תתפוס לך את כל המקום במיטה.
לאדעת אולי אין להם חוש טעם כמו ניק עצמואבל ניק לא טעים. למה שירצו לאכול אותו?
איכסססרדבול ללא סוכר זו התשובה היחידה![]()
אז תגנבי תמונה מהאינטרנט ותקחי קרדיט. מי ידע?![]()
כל הכבוד מוכשרת.חח חלשה שכמותך.
אני ישנתי 12:30 שעות (לפי השעון שלי) בכיפור. התעוררתי ב-17:58 ואז הלכתי לישון שוב 23:30 עד הבוקר
למעשה אני הולכת להוסיף לי עוד כמה שעות שינה עכשיו כי עייף לי וקר לי מידי לשבת מול המחשב.
אכן חלש מאוד בסטנדרטים שלך, ועדיין יותר מרובנו.סדרות החודש: היה חודש חלש כי הייתי ממש עמוסה.
Parks and Recreation
Dexter: Resurrection
Little Demon
Loot
The Morning Show
And Just Like That
Russian Doll
ציטוט חודשי: הבוסית שלי רצתה שאעזור לה לעצב הזמנה לבריתה של הבת שלה וכשרשמתי תאריך היא ביקשה ממני להוסיך גם תאריך בעברית, שאלתי בשביל מה כי כל מי שהיא מזמינה הוא אמריקאי שאין לו מושג בתאריך עבריים והיא כזה "נו מה זה משנה, תשימי תאריך עברי, תשח"ץ משהו".
ואז בראש השנה הכנתי עוגה ורשמתי עליה "ברוכה הבאה שנת תשח"ץ" היא לא זכרה שהיא אמרה את זה![]()
גם זה סוג של סיפור.סיבה למסיבה: לאדעת, שאני בחיים?
[למתקדמים] סיפור החודש: אני אחרי צום, המוח לא פועל כמו שצריך.
האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? כן. כי אני באה מבית מסורתי וככה גדלתי.
אוקיי אני לא בטוחה על מה, אבל בשם עצמי בלבד: סליחה!ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? כולם צריכים לבקש ממני סליחה
![]()
כן כולנו יודעים...לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? לבלאמי בלייק והוא יודע על מה
![]()
נחשב בהחלט.מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה? אף פעם לא ישנתי בסוכה האמת. רק סבא וסבתא שלי היו ישנים. לסבא שלי הייתה מיטה מזה מפנקת בסוכה ולפעמים היינו דופקים שם שנ"ץ אם זה נחשב.
אני מרגישה כמוך אבל רק לגבי נחשים, החלום שלי זה לחיות בעולם שאין בו נחשים (אפילו יותר מעולם ללא בני אדם).אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה? וואי, אני לא יכולה להדגיש מספיק כמה אני לא מעוניינת בשום חיה בשום רדיוס שקרוב אליי. איכס על הכל. גם לא איזה דג זהב שאני אפילו לא צריכה לגעת בו. בעע.
בעולם מושלם לא יהיו שום חיות מבחינתי. ראיתי לא מזמן סרט כזה שכדור הארץ עמד להיכחד וקבוצה קטנה של אנשים הצליחה למצוא כדור חדש לגור בו ושם לא היו חיות כי הן בזבזו משאבים וזה היה נראה לי מושלם.
אוקיי ראיתי כבר את התשובה וזה הדבר הכי טעים בעולם!תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. קר ומתוק. לא קפוא, במרקם קרמי. לפעמים אפוי ולפעמים לא.
לא יודעת, הדוקטור תמיד מאוד נמשך ללונדון במיוחד משום מה.אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? לא. מה יש להם לחפש פה?
אני לא כל כך מבינה מה עוזר שף אישי, כי הוא עדיין לא יוכל לתת לך שום דבר מתוק.אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים? אם אני מילארדרית, אני יכולה להרשות לעצמי שף אישי שיאכיל אותי בדברים מותרים ואז הכל טוב. הבעיה היא כשאני צריכה להאכיל את עצמי ואז סוכר זו אופציה נוחה.
תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?
צפה בקובץ המצורף 137652
חחחחחחחחחחחחחח![]()
Lexi Love on Instagram: "✨😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣"
cool_lexilove on June 26, 2025: "✨😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣".www.instagram.com
וגם הילד הזה שבר אותי
![]()
꧁༒•𝕾𝖔𝖕𝖍𝖎𝖊 𝕳𝖊𝖇𝖇𝖆𝖗𝖉•༒꧂ on Instagram: "The faces! 🌈🔮🫶🎃🤘 . . Source: 1st unknown 2nd unknown . . . . . . . . . #funny #talent #instagood #viral #trending #foryou #fyp #singer #piano #september #kids #funnyaf #friday #weekend #music #friends #happy #foryo
68K likes, 982 comments - trendingaf on September 5, 2025: "The faces! 🌈🔮🫶🎃🤘 . . Source: 1st unknown 2nd unknown . . . . . . . . . #funny #talent #instagood #viral #trending #foryou #fyp #singer #piano #september #kids #funnyaf #friday #weekend #music #friends #happy #foryoupage #instagram...www.instagram.com
אין בסביבתי.כי את מפחדת להיתקע בהן או כי אין בסביבה הקרובה שלך מעליות?
לא יודעת, כתבתי "אולי" כי אני לא באמת זוכרת אם זה קרה.מה? למה ישנתם בסוכה בגן?![]()
נכוןאז הדוקטור לעולם לא יבוא לאסוף אותך.
לא זוכרת, יש מצב שזה היה בפורום פה.מתי כינית אותם נבלות? האם זה היה בלב או בקול רם?![]()
[The morning show]את צודקת. לא זכרתי אפילו כמה מגעילה היא היתה במה שהיא אמרה עליו בסוף הביקור.די נו. אפילו אמא של קורי נוראית יותר.
לא! זה חמוד כי זה הדבר הכי חמוד בעולם!חח זה חמוד כי זה במחשב ולא אמיתי.
מה תעשי עם עז כזאת במציאות?? (אלא אם כן את רוצה להיות כמו הבת של הבוסית שלי שהולכת לעיזים תוקעת את הראש שלה מול האוזן שלהם ועושה להם בעעהעההה מכל הלב)
www.instagram.com
www.instagram.com
גיל מנטלי: לפני שבוע בערך שהתרוממתי ממצב ישיבה לעמידה יצאה לי אנחה כזאת כמו של זקנים
.
כן!סדרות החודש: ראיתי רק ברוקלין 99 ואני עדיין לא אוהבת את זה. אני בפרק 16 ומתלבטת אם לפחות לסיים את העונה הראשונה.
אה וואי התכוונתי לראות את זה כי שמעתי שהוא טוב ואני כל הזמן שוכחת/מתעצלת.סרטי החודש: הסרט של רובי וויליאמס better man שדיי אהבתי, למרות שעיצבן אותי שהוא קוף ושלא היו הרבה שירים שאהבתי ושהרבה דברים לא תאמו למציאות.
איך אהבתי כשהייתי קטנה.הסרט פיטר פן (בגרסה המצויירת משנות ה50 של וולט דיסני).
וואי השיר של פיטר פן ששמת מעולם לא שמעתי באנגלית לדעתישירי החודש:
כ-ל הדמוית?דמויות שנואות/מעיקות של החודש: כל הדמויות בברוקלין 99
ווהוסיבה למסיבה: ליגת ה-NBA מתחילה בסוף החודש
נכון, אם תהיי פה מספיק השנה אולי נסלח לך.על כך שכמעט לא הייתי נוכחת בפורום בשנה האחרונה, מחברי הפורום.
חוצפן ממש!ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? המחשב שלי שהחליט להשתבש לו רגע לפני הסמסטר האחרון בתואר
.
תפוח?תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה). זה יכול להיות מתוק או חמוץ, אבל שיש לזה טעם קמחי זה לא טעים.
חחחחחחחחחחחח זה מדויקתמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?
![]()
Under Studio on Instagram: "IT Support Calls Be Like ☎️ Original Audio: @zhemjz #it #support #jokes #relatable #humor #animation #mushroom #bird #understudio"
24K likes, 280 comments - understudiohub on May 30, 2025: "IT Support Calls Be Like ☎️ Original Audio: @zhemjz #it #support #jokes #relatable #humor #animation #mushroom #bird #understudio".www.instagram.com
סתומי![]()
Doggo Chuckles 🐕 on Instagram: "These dogs don’t seem very smart 🐶🤣 #dog #puppy #dogs #doglover #dogoftheday #dogstagram #instadog"
87K likes, 283 comments - doggochuckles on September 3, 2025: "These dogs don’t seem very smart 🐶🤣 #dog #puppy #dogs #doglover #dogoftheday #dogstagram #instadog".www.instagram.com
זה קורה לי המוןשם: רעות
גיל מנטלי: לפני שבוע בערך שהתרוממתי ממצב ישיבה לעמידה יצאה לי אנחה כזאת כמו של זקנים
.
אני ממש אוהב את הסרט הזה ושנים לא ראיתי.סרטי החודש: הסרט פיטר פן (בגרסה המצויירת משנות ה50 של וולט דיסני).

מזל טוב אתגיל מנטלי: לפני שבוע בערך שהתרוממתי ממצב ישיבה לעמידה יצאה לי אנחה כזאת כמו של זקנים
.
העולם גם ככה כל כך עצוב, ואז את כותבת דברים כאלה ועושה אותנו יותר עצובים.סדרות החודש: ראיתי רק ברוקלין 99 ואני עדיין לא אוהבת את זה. אני בפרק 16 ומתלבטת אם לפחות לסיים את העונה הראשונה.
אוי זה מגניב. אבל באמת למה הוא קוף?שירי החודש:
זה מתוק!
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: כל הדמויות בברוקלין 99
האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום). צמה מטעמי דת/מסורת
נכוןעל מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? על כל הסדרות שטרם צפיתי בהן ולכל מי שהבטחתי לו שאני אצפה. על כך שכמעט לא הייתי נוכחת בפורום בשנה האחרונה, מחברי הפורום.
אוי שיטומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? המחשב שלי שהחליט להשתבש לו רגע לפני הסמסטר האחרון בתואר
.
תפוח. (אני מהמיעוט הנרדף שאוהבים דווקא את הקמחי).תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה). זה יכול להיות מתוק או חמוץ, אבל שיש לזה טעם קמחי זה לא טעים.
נכוןאתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא). מאוד לא סביר לדעתי. כל כך הרבה גלקסיות ודווקא בכדו"א הם יבחרו לנחות מכל העולמות?
אני לא הבטחתי לכם שאלון קל!אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים? זה כולל גם פירות חמוצים? זאת שאלה ממש קשה מצד אחד חלום חיי זה לא לעבוד מצד שני איך אפשר לחיות בלי פירות בכלל?
נקווה מאוד שלא.![]()
מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל? שחקני NBA שאני אוהבת.
תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?
![]()
Under Studio on Instagram: "IT Support Calls Be Like ☎️ Original Audio: @zhemjz #it #support #jokes #relatable #humor #animation #mushroom #bird #understudio"
24K likes, 280 comments - understudiohub on May 30, 2025: "IT Support Calls Be Like ☎️ Original Audio: @zhemjz #it #support #jokes #relatable #humor #animation #mushroom #bird #understudio".www.instagram.com
![]()
Doggo Chuckles 🐕 on Instagram: "These dogs don’t seem very smart 🐶🤣 #dog #puppy #dogs #doglover #dogoftheday #dogstagram #instadog"
87K likes, 283 comments - doggochuckles on September 3, 2025: "These dogs don’t seem very smart 🐶🤣 #dog #puppy #dogs #doglover #dogoftheday #dogstagram #instadog".www.instagram.com
סיימתי את פרק 20 אתמול ואמת שדיי נהניתי מהפרקים האחרונים (אולי בגלל שהייתי קצת חולה אתמול ולמוח שלי כאב שהוא הפעיל את עצמו יותר מידי)
הוא בהחלט שווה צפייה.אה וואי התכוונתי לראות את זה כי שמעתי שהוא טוב ואני כל הזמן שוכחת/מתעצלת.
אני הייתי מוכרה לסדרה. את הסרט אני בקושי זוכרת צפיתי בו שהייתי ממש קטנה.איך אהבתי כשהייתי קטנה.
חבל שלא ראית וואנס כי יש לסדרה הזאת סרטוני קראק מעולים. השיר הזה נדבק לי לראש מאחד מהם.וואי השיר של פיטר פן ששמת מעולם לא שמעתי באנגלית לדעתי![]()
טוב, לא כולם. רוזה בסדרכ-ל הדמוית?![]()
כמה זה מספיק? מה הם הקריטריונים?נכון, אם תהיי פה מספיק השנה אולי נסלח לך.
לגמרי!חוצפן ממש!
כל הכבוד! זכית ב-תפוח?
נכון?חחחחחחחחחחחח זה מדויק![]()
יופי תמשיכי לצפות חולה עד ששתאהביסיימתי את פרק 20 אתמול ואמת שדיי נהניתי מהפרקים האחרונים (אולי בגלל שהייתי קצת חולה אתמול ולמוח שלי כאב שהוא הפעיל את עצמו יותר מידי)
כןכן אני אצפה... מתישהוהוא בהחלט שווה צפייה.
ממממשששששש אהבתי את הסדרה!!אני הייתי מוכרה לסדרה. את הסרט אני בקושי זוכרת צפיתי בו שהייתי ממש קטנה.
חבל שלא ראית וואנס כי יש לסדרה הזאת סרטוני קראק מעולים. השיר הזה נדבק לי לראש מאחד מהם.
מגיע לךטוב, לא כולם. רוזה בסדר(שלא תרביץ לי
)
אמממממממ רמת עדיכמה זה מספיק? מה הם הקריטריונים?
וואי ממששרואים סרטונים כאלה קשה להאמין שרמת הטמטום הזאת באמת קיימת, ואז פוגשים את האנשים האלה בחיים האמיתיים וזה אפילו יותר קיצוני לפעמים.
גיזס לונהתפוח. (אני מהמיעוט הנרדף שאוהבים דווקא את הקמחי).
סיגורני וויבר? באמת? כי פגשתי אותה...בפאנל של NEW YORK COMIC CONבחודש האחרון
היה יום גשום
כמה אזעקות
חג אחד
22 שרשורים חדשים
ולפחות התנצלות מוקדמת אחת
למה יש לנו לצפות בחודש אוקטובר:
סדרות חוזרות (SNL, Nobody Wants This, One-Punch Man, Georgie & Mandy's First Marriage, Solar Opposites, Loot, Ghosts, The Witcher, NCIS , FBI, 9-1-1, Matlock, Elsbeth, Watson, The Diplomat, Tracker)
סדרות חדשות (Boots, The Chair Company, DMV, Devil in Disguise: John Wayne Gacy, The Sisters Grimm, IT: Welcome to Derry, Down Cemetery Road, Talamasca, Film Club, The Last Frontier, 9-1-1: Nashville)
סרטי קולנוע חדשים כמו מכונת המחץ, גנב על הגג, טרון: ארס, מזל משמיים, האמת מאחורי הרדיפה, בלאק פון 2, מורטל קומבט 2, ספרינגסטין: הדרך משום מקום, להתחרט עליך, הבריחה מקאבול, יחסים פתוחים ועוד
בנוסף לכך נבקש סליחות
נקים סוכה
נקבל איזה שבע סופי שבוע
נחווה התקררות נוספת
ואם ירצה אלוהים אולי נקבל אפילו הסכם
חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של עדי
, מאט סמית', לנה הידי, שוטי גאטווה, אמיליה קלארק, אליזה טיילור, הנרי ווינדקר, סיגורני וויבר, ברנדון רות', לוקיטה מקסוול, מליסה בנויסט, טוני שאלוב ועוד
שאלון יעלה מאוחר יותר (על לונה)
אבל לבנתיים: סוכות או חנוכה?
היית בקומיקון של ניו-יורקסיגורני וויבר? באמת? כי פגשתי אותה...בפאנל של NEW YORK COMIC CON
אוי לחלוטין.לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים)גראנט וורד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.