Fear Her/Rubicon/The House of Special Purpose אוקטובר 2025 – שרשור חודשי 🎎🥮🦡🛰️🤽‍♀️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש האחרון
היה יום גשום
כמה אזעקות
חג אחד
22 שרשורים חדשים
ולפחות התנצלות מוקדמת אחת

למה יש לנו לצפות בחודש אוקטובר:
סדרות חוזרות (SNL, Nobody Wants This, One-Punch Man, Georgie & Mandy's First Marriage, Solar Opposites, Loot, Ghosts, The Witcher, NCIS , FBI, 9-1-1, Matlock, Elsbeth, Watson, The Diplomat, Tracker)

סדרות חדשות (Boots, The Chair Company, DMV, Devil in Disguise: John Wayne Gacy, The Sisters Grimm, IT: Welcome to Derry, Down Cemetery Road, Talamasca, Film Club, The Last Frontier, 9-1-1: Nashville)
סרטי קולנוע חדשים כמו מכונת המחץ, גנב על הגג, טרון: ארס, מזל משמיים, האמת מאחורי הרדיפה, בלאק פון 2, מורטל קומבט 2, ספרינגסטין: הדרך משום מקום, להתחרט עליך, הבריחה מקאבול, יחסים פתוחים ועוד
בנוסף לכך נבקש סליחות
נקים סוכה
נקבל איזה שבע סופי שבוע
נחווה התקררות נוספת
ואם ירצה אלוהים אולי נקבל אפילו הסכם

|נרות| חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של עדי|נחש|, מאט סמית', לנה הידי, שוטי גאטווה, אמיליה קלארק, אליזה טיילור, הנרי ווינדקר, סיגורני וויבר, ברנדון רות', לוקיטה מקסוול, מליסה בנויסט, טוני שאלוב ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (על לונה)
אבל לבנתיים: סוכות או חנוכה?

Lhuna3

Well-known member
בחודש האחרון
היה יום גשום
כמה אזעקות
חג אחד
22 שרשורים חדשים
ולפחות התנצלות מוקדמת אחת
כן |פנים|
למה יש לנו לצפות בחודש אוקטובר:
סדרות חוזרות Nobody Wants This
מצד אחד ייאי סקסי רבי! :love:
מצד שני יש לי כרגע סקסי אחר ושיפ אחר ואני לא בטוחה שאני יכולה להכיל את שני השיפים האלה בו"ז! הייתי מעדיפה שידחו את זה קצת, ואולי אני אדחה את הצפיה בזה עד אחרי סיום העונה של "תוכנית הבוקר".
בנוסף לכך נבקש סליחות
נקים סוכה
נקבל איזה שבע סופי שבוע
נחווה התקררות נוספת
🙏
ואם ירצה אלוהים אולי נקבל אפילו הסכם
הוא לא רוצה |שפם|
|נרות| חוץ מזה נציין את ימי ההולדת של עדי|נחש|, מאט סמית'
1759345354523.png 1759345392643.png 1759345447575.png 1759345462093.png 1759345522495.png
:love: (אני רק מקווה שהוא לא יהיה כבד)
סוכות נגמר ב"שמחת תורה" ולכן לנצח מקולל.
אבל גם אם לא היה את זה, בחנוכה יש דברים טעימים ובסוכות לא ממש.

didalf

Well-known member
בנוסף לכך נבקש סליחות
לא
נקים סוכה
כן
נקבל איזה שבע סופי שבוע
יוהוו
נחווה התקררות נוספת
אמן
ונקבל אלבום של טיילור ניק זה הדבר הכי חשוב!!!

יאללה לונה!
מממממממממממממממ שאלה טובה
בסוכות יש חופש לפחות בחלק מהימים, וערב חג כיפי, ומזג אוויר טוב
בחנוכה יש לביבות ואש
אבל אין חופש בכלל אז סוכות מנצח.

מצד שני יש לי כרגע סקסי אחר ושיפ אחר ואני לא בטוחה שאני יכולה להכיל את שני השיפים האלה בו"ז! הייתי מעדיפה שידחו את זה קצת, ואולי אני אדחה את הצפיה בזה עד אחרי סיום העונה של "תוכנית הבוקר".
לא אם נעשה לך פומו:-P:

אה כן זה נכון:-(

Lhuna3

Well-known member
אוקיי רציתי לראות שבכלל יש כאן מישהו.

השאלון
(תזכורת: נא לעשות העתק הדבק לשאלות ולא "תגובה" להודעה זו).

🔮שם:
⏰גיל מנטלי:
🆙 מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית?

|HBO|סדרות החודש:
|מארוול|סרטי החודש:
|גיטרה|שירי החודש:
|ספר|ספרי החודש:
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש:
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
|רוקדות|זוג אהוב/שנוא של החודש:
|ספיידר|שחקני החודש:
|מאוהב|קראשי החודש:
|בועה|ציטוט חודשי:
|רוק|סיבה למסיבה:
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש:
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר:

🍏האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום)
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי?
🕊️ ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה?
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים)
:sleep: מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה?

🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה?
🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה).
🍜אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא)
✈️אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים?
😨 🇮🇱 מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל?

תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?

דורי 1981

Well-known member
🔮שם: דורי
⏰גיל מנטלי: 10 ביום טןוב
🆙 מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית? לפני פחות משבוע

|HBO|סדרות החודש: שוטר טוב/שוטר רע
|מארוול|סרטי החודש: חסין כאב, כביש הסרגל, מועדון הרצח של יום חמישי, מופע טוטאל, הולכים על כל הקופה
|גיטרה|שירי החודש: יגיע, לא לדאוג
|ספר|ספרי החודש:החתול שהציל ספרים
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש: האח והאחות משוטר טוב/שוטר רע
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: הדמות של ג'וזף גורדון לוויט מ "הולכים על כל הקופה"
|רוקדות|זוג אהוב/שנוא של החודש: זוג לא, אבל כל מי שמתנגד לשחקן במופע טוטאל צריך להגיע לגיהנום.
|ספיידר|שחקני החודש: ג'ק קוויד (חסין כאב), פירס ברוסנן (מועדון הרצח של יום חמישי).
|מאוהב|קראשי החודש: לילי ג'יימס, נעמי אקי.
|בועה|ציטוט חודשי: "אני מגיש מועמדות להיות האדם השני הכי חשוב בחייך" (שוטר טוב/שוטר רע); "ככה מתלבשים לדייט בתל-אביב?" (כביש הסרגל); "אתה תהיה עבד כל החיים שלך" (מופע טוטאל); "לזכותך פקידון, אתה יודע לספוג מכות" (חסין כאב).
|רוק|סיבה למסיבה:
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש: התאמנתי בפילאטיס בשעה הכי מוקדמת אי פעם, 9:15 (בערב יום כיפור)
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: גשם אבל לא עליי, דו"ח שנתי, טיפול שיניים. כל מיני דברים נחמדים.

🍏האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום) חוץ משתייה וכדור נגד אפילפסיה.
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? מההורים שלי, כי התפרצתי עליהם שלא לצורך (3 פעמים כ"א).
🕊️ ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? הכלב של הספר החדש, שנובח עליי סתם.
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים) ראיתי בקורונה את הסדרה THE UNDOING. י
ו גרנט משחק רופא של ילדים חולי סרטן, חשוד ברצח אמא של אחד הילדים. מעמיד פנים עד הסוף שהוא לא קשור למקרה ואז מתגלה שהוא כן. הוא גם חוטף את הבן ומאיים לזרוק אותו מגשר.
:sleep: מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה? ב-2015. לא.

🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה? יש חתול של השכן שנקרא טים. על שם כדורסלן העבר טים דאנקן.
🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה). ?!
🍜אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא) נראה לי שהם הולכים בינינו.
✈️אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים? כן.
😨 🇮🇱 מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל? קיירה נייטלי. את פנלופה קרוז ואנג'לינה ג'ולי החרמתי מאז 7.10 והן היו שתי השחקניות הכי אהובות עליי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Lhuna3

Well-known member
אני אשלים מחר את השאלות שלא עניתי עליהן כי אני עייפה מדי!

🔮שם: לונה3
⏰גיל מנטלי: 12
🆙 מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית? נראה לי לפני איזה חודש וחצי.

|HBO|סדרות החודש:
הפרק האחרון של דקסטר: תחיה עוד היה בספטמבר.
ו-The morning show תחילת עונה 4 + צפיה חוזרת בעונות 1-2 (ועכשיו אני ב-3)
המרדף
|מארוול|סרטי החודש: אין
|גיטרה|שירי החודש:
|ספר|ספרי החודש:
סיימתי טרילוגיה מעולה בשם The Broken Earth, ועכשיו אני בהתחלה של The Calculating stars (גם חלק מטרילוגיה, אבל עוד לא בטוחה שאוהב ואמשיך).
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש: קורי אליסון :love::love::love::love::love:
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: אין
|רוקדות|זוג אהוב של החודש:

טכנית זה קרה היום כלומר באוקטובר אבל הם זוג אהוב שלי עוד מכל פרקי הסדרה לפני כן!!

|ספיידר|שחקני החודש: בילי קרודופ וריס וויצ'רספון מתוכנית הבוקר, ואני חייבת להגיד גם שג'ניפר אניסטון מעולה שם.
|מאוהב|קראשי החודש: מה לא הבנתם
1759352138649.png
|בועה|ציטוט חודשי:
|רוק|סיבה למסיבה: חופשים?
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש:
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: למזג אוויר נעים אולי?

🍏האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? לא (מעולם לא)
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה?
:sleep: מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה? אולי כשהייתי בגן? ולא.

🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה?

🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש.

🍜אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? לא.
✈️אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים? זה מפתה אבל נראה לי שלא, זה יותר מדי מדכא בעיני.
😨 🇮🇱 מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל? דיוויד טננט.

1759352966485.png

1759353014142.png

וזה נורא אבל מעולה:

קבצים מצורפים

• 1759353060049.png
    1759353060049.png
    KB 122.9 · צפיות: 2
נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אוקיי רציתי לראות שבכלל יש כאן מישהו.
תמיד|פנים|

🔮שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
⏰גיל מנטלי:|קדימה|לפעמים 13, לפעמים 89
🆙 מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית?|קדימה|אתמול בעבודה.

|HBO|סדרות החודש:|קדימה|הקיץ שנהייתי יפה סוף עונה 3 ואחרונה - יש לי יחסי אהבה שנאה עם הסדרה הזאת נורא נהניתי מהפרקים האחרונים.
רק רציחות בבניין עונה 5 - הם חזרו קצת למקורות וזאת עונה ממש טובה בינתיים
טוני וזיווה - הספקנו לראות רק פרק אחד והיה מבלבל אבל הרשימה שלי דלה אז אני מגניבה דברים.
המאה - שוב אני מעבה בכוח את הרשימה:-D גללתי לי במערכת הבידור של המטוס ולהפתעתי היה המאה! היו רק איזה 5 פרקים אז צפיתי בפרק 103 שזה הפרק שבו בלאמי מתחיל להתרכך|מאוהב|
|מארוול|סרטי החודש:|קדימה|ראיתי משהו? נראה לי שהדבר היחיד שראיתי זה וויקד שוב ביס. העלה לי את ההייפ מאד לסרט הבא בא לי כברררר וגם הזכיר לי שאני צריכה לראות הקוסם מארץ עוץ קודם אבל אין בשומדבר שאני משלמת עליו:-[
|גיטרה|שירי החודש:|קדימה|Shakira - Inevitable (Live MTV Unplugged)
אוקי והייתי בפריז אז אובייסלי Taylor Swift - Paris
טוב וגם Taylor Swift - Begin Again כי היא צילמה את הקליפ בפריז ויתכן שהלכתי להצטלם בחלק מהמקומות שהיא צילמה:-P:
טוב אני נודניקית היום גם The Phantom Of The Opera כי הייתי באופרה בפריז שבה מתרחש הסרט וזה מקום מהמם|מאוהב| אבל היי אמי רוסום:
|ספר|ספרי החודש:|קדימה|לא ראיתי טלוויזיה כי כיליתי את כל זמני בקריאה, הפעם של סדרת Windy City Series:
סיימתי את ספרים 2-4
The Right Move
Caught Up
Play Along
ואני לקראת סיום ספר 1
Mile High
ואז אני אקרא את הספר החמישי והאחרון.
כולם מאד חמודים.
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|ריאן, אינדי, קאי, מילר, אייזאה, קנדי. כולם מהספרים. אבל הפעם השמות הם לא ספוילר בפני עצמם חח. טוב גם השלישיה של רק רציחות בבניין הם מצחיקים.
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:|קדימה|ג'רמיה בלעע
|רוקדות|זוג אהוב/שנוא של החודש:|קדימה|אהוב: כל הנ"ל בספרים, בלי וקונרד, סטיבן וטיילור (הקיץ שנהייתי יפה). שנוא: מממ אין לי.
|ספיידר|שחקני החודש:|קדימה|סטיב מרטין ומרטין שורט
|מאוהב|קראשי החודש:|קדימה|בעלי הווירדו הזה עכשיו הוא רץ במרתון ברלין די לסייד קווסטים תוציא אלבום כבררררררררררררררררררררררררר

|בועה|ציטוט חודשי:|קדימה|בונז'ור.
|רוק|סיבה למסיבה:|קדימה|הייתי בפריז והיה כיף מאד, פריז מהממת אהבתי ממש.
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|ננעלתי בשירותים של האופרה בפריז|פנים| המנעול שם היה דפוק ואני מנסה ומנסה לפתוח ולא מצליחה כבר חשבתי שאני אצטרך להתקשר לאחותי שתקרא לעובד כלשהו לחלץ אותי וזה שיא המביך. ואז גברת חצופה מספרת לי שהיא נקרעה מצחוק מהצד השני כשהיא שמעה אותי מסתבכת וגם שהיא נקרעה מצחוק מהפרצופים המפוחדים של הבנות בתור:-D (להגנתה היא כן שלחה לי וואסטפ מה לעשות כי זה קרה לה קודם רק שהיא הסתדרה מהר יותר ולא קיבלתי כי לא היה קליטה). אבל עדיין במשך שעות היא צחקה עליי שנתקעתי בשירותים של האופרה:-D
אולסו אני רוצה להגיד שזה מקום מהמם ואני מתה ללכת לראות שם בלט ולהתלבש מכובד ואני גם מתה לעשות שם סט צילומים כשהמקום סגור בשבילי כי היה מלא תיירים שכיערו לי את התמונות (זה נכון אגב לכל מקום בפריז. מלא אנשים הורסים את הפריים). ושחנות המזכרות שלהם מהממת פעם ראשונה שהתלהבתי ממש מחנות מזכרות ורציתי לקנות הכל (קניתי מגנט וכוס).
עוד לגבי האופרה כמובן ששיגעתי את אחותי המסכנה כשזמזמתי את המוזיקה של פנטום האופרה כל הזמן:-D ואז עברנו לגלרי לאפייט ממול אז שיגעתי אותה עם "לאפייטטטט נהנהנהנהנהננהה". (בגדול היה לי שיר לכל מקום בפריז לעצבן אותה).
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר:|קדימה|אלבום חדש לטיילור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב||מאוהב| אולסו מלא חופשים ואוכלים.

🍏האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום)|קדימה|נופ.
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי?|קדימה|מהטלוויזיה שלי, נטשתי אותה קצת.
🕊️ ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה?|קדימה|הארי שהוא לא מוציא אלבום;-( וגם שהוא מטייל לו בפריז כמה ימים בלבד אחרי שעזבתי:-[
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים)|קדימה|סאמי משיימלס ימח שמההההההההההההההההההה
:sleep: מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה?|קדימה|אני אישה אני לא צריכה לישון בסוכה, אז לא.

🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה?|קדימה|פנדה! והיית קוראת לה... פנדה! כי אני לא מקורית|פנים| והיינו מתחבקים כל היום.
🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה).|קדימה|ממ טעים?:-D טעם של ציר עוף וירקות ותיבול עדין ואם הייתי חולה אז הבראתי בזכות זה?
🍜אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא)|קדימה|לא. אבל אם כן שיאכלו את ניק קודם.
✈️אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים?|קדימה|אמממממממממממממממממ שמעי זה בעיה אפילו הקפה שלי מכיל מלא סוכר. אני יכולה להסתפק ברק מליונרית ולהשאר עם הסוכר?:-D
😨 🇮🇱 מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל?|קדימה|מה באת להעכיר את האווירה? ליטרלי כולם. כל מי שאני אוהבת.

תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?|קדימה|
|אקשן|טיילור being funny|מאוהב|

אני החל משישי:

ה-שנדליר בבית האופרה:
1759352919749.png
האמת אין לי הרבה תמונות מוצלחות מפריז להראות לכם, הכל מלא אנשים בכל מקום ואני בטוחה שיש באינטרנט תמונות יפות יותר של האייפל ממה שיצא לי.

צילום בלעדי שלי לפני השינה:

Lhuna3

Well-known member
אוקיי לכל השאר אני אגיב מחר כי אני באמת גמורה כרגע, אבל רק על זה:
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|ננעלתי בשירותים של האופרה בפריז|פנים| המנעול שם היה דפוק ואני מנסה ומנסה לפתוח ולא מצליחה כבר חשבתי שאני אצטרך להתקשר לאחותי שתקרא לעובד כלשהו לחלץ אותי וזה שיא המביך. ואז גברת חצופה מספרת לי שהיא נקרעה מצחוק מהצד השני כשהיא שמעה אותי מסתבכת וגם שהיא נקרעה מצחוק מהפרצופים המפוחדים של הבנות בתור:-D (להגנתה היא כן שלחה לי וואסטפ מה לעשות כי זה קרה לה קודם רק שהיא הסתדרה מהר יותר ולא קיבלתי כי לא היה קליטה). אבל עדיין במשך שעות היא צחקה עליי שנתקעתי בשירותים של האופרה:-D
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

didalf

Well-known member
🆙 מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית? נראה לי לפני איזה חודש וחצי.
מה איך?8-*

הפרק האחרון של דקסטר: תחיה עוד היה בספטמבר.
אה וואלה. היה כיף.

|רוקדות|זוג אהוב של החודש:
undefined
כיוון שאני כידוע ווירדו ועוקבת אחרי ההודעות שלכן אני מאד שמחה בשבילכן שזה קרה:-D

|רוק|סיבה למסיבה: חופשים?
תמיד

🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: למזג אוויר נעים אולי?
אמן

|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה?
לונה למה את לא עונה על השאלות של עצמך???

😨 🇮🇱 מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל? דיוויד טננט.
חס וחסה;-(

:-D

וזה נורא אבל מעולה:
:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
אוקיי השלמת השאלות שעוד לא עניתי עליהן:

|בועה|ציטוט חודשי:
1759406455582.png
(אני מודה שהציטוט פחות מעניין אותי מהתמונה)

🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? מהכותבים של "תוכנית הבוקר" שכיניתי אותם "נבלות" ואז גיליתי שהם בעצם אנשים טובים ומתוקים! סליחה!
🕊️ ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? מנהלי המוצר של המטריקס שאנחנו חיים בתוכה. כי הם נבלות.
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? ספוילר תוכנית הבוקר עונה 3 לפול על מה שעשה לאלכס.

יש המון חיות שהייתי רוצה אם זה היה ריאלי, אבל נראה לי שעז תינוקת כזאת זה מהדברים הכי חמודים שיש:

🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש.
זה שאלה קשה מדי (תאשימו את ניק שלא נתן לי התראה מספקת לחשוב טוב על השאלות שלי)
אוקיי: אין בזה מתיקות, חמיצות או מרירות, זה בעקרון קצת מלוח אבל לא מאוד. אבל זה מאוד טעים במיוחד עם לחם/פיתה וכו'.

Lhuna3

Well-known member
🔮שם:|קדימה|עדי|חזיר| וואקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
⏰גיל מנטלי:|קדימה|לפעמים 13, לפעמים 89
מתי 89? הרבה יותר 13 אני חושבת :p
🆙 מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית?|קדימה|אתמול בעבודה.
באיזה קומה את והאם תמיד במעלית או שלפעמים מדרגות?
|HBO|סדרות החודש:|קדימה|הקיץ שנהייתי יפה סוף עונה 3 ואחרונה - יש לי יחסי אהבה שנאה עם הסדרה הזאת
שמתי לב.
טוני וזיווה - הספקנו לראות רק פרק אחד והיה מבלבל אבל הרשימה שלי דלה אז אני מגניבה דברים.
אני לא יכולה עם השם של הסדרה הזאת. זיווה היא דמות ישראלית, נכון? היא מוצגת אמין מבחינת מבטא ודברים שהיא אומרת והכל או שאין התייחסויות לזה פשוט?
|ספר|ספרי החודש:|קדימה|לא ראיתי טלוויזיה כי כיליתי את כל זמני בקריאה,
סיבה טובה |כן|
הפעם של סדרת Windy City Series:
סיימתי את ספרים 2-4
The Right Move
Caught Up
Play Along
ואני לקראת סיום ספר 1
Mile High
ואז אני אקרא את הספר החמישי והאחרון.
מה, למה לא התחלת מספר 1? או שזאת הקריאה החוזרת שסיפרת עליה?
|מאוהב|קראשי החודש:|קדימה|בעלי הווירדו הזה עכשיו הוא רץ במרתון ברלין די לסייד קווסטים תוציא אלבום כבררררררררררררררררררררררררר
אבל לפחות בטח יוצא לזה מזה הרבה צילומי פפראצי טובים לא?
|בועה|ציטוט חודשי:|קדימה|בונז'ור.
בונז'ור גם לך.
|רוק|סיבה למסיבה:|קדימה|הייתי בפריז והיה כיף מאד, פריז מהממת אהבתי ממש.
|כן| זו היתה פעם ראשונה שלך שם? (אני הייתי שם לפני מיליון שנה) חשבתי שעם כל הטיולים שלכן כבר בטח היית לפני.
אולסו אני רוצה להגיד שזה מקום מהמם ואני מתה ללכת לראות שם בלט ולהתלבש מכובד ואני גם מתה לעשות שם סט צילומים כשהמקום סגור בשבילי כי היה מלא תיירים שכיערו לי את התמונות (זה נכון אגב לכל מקום בפריז. מלא אנשים הורסים את הפריים).
חוצפה של אנשים.
עוד לגבי האופרה כמובן ששיגעתי את אחותי המסכנה כשזמזמתי את המוזיקה של פנטום האופרה כל הזמן:-D ואז עברנו לגלרי לאפייט ממול אז שיגעתי אותה עם "לאפייטטטט נהנהנהנהנהננהה". (בגדול היה לי שיר לכל מקום בפריז לעצבן אותה).
:-D (אבל מה זה נהנהנהה הייתי מצפה ממך לדקלם את המילים של הראפ הפסיכי הזה!)
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר:|קדימה|אלבום חדש לטיילור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|מאוהב||מאוהב|
מוזר שנשארו לה מילים שהיא עוד לא כתבה עליהן שיר :p
🕊️ ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה?|קדימה|הארי שהוא לא מוציא אלבום;-( וגם שהוא מטייל לו בפריז כמה ימים בלבד אחרי שעזבתי:-[
די באמת?! איזה פספוס! |נחמה|
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים)|קדימה|סאמי משיימלס ימח שמההההההההההההההההההה
|כן| מוצדק. (למרות שאני לא זוכרת מה היא בדיוק עשתה :-D)
:sleep: מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה?|קדימה|אני אישה אני לא צריכה לישון בסוכה, אז לא.
אה, לא ידעתי שרק גברים צריכים... ;-#
🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה?|קדימה|פנדה! והיית קוראת לה... פנדה! כי אני לא מקורית|פנים| והיינו מתחבקים כל היום.
ברור!
🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה).|קדימה|ממ טעים?:-D טעם של ציר עוף וירקות ותיבול עדין ואם הייתי חולה אז הבראתי בזכות זה?
יופי עדי|חזיר| שלא נתת לנו את התשובה וזהו |שפם|
🍜אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא)|קדימה|לא. אבל אם כן שיאכלו את ניק קודם.
חחחחח מי אמר שהם רוצים לאכול אותנו, לאן לקחת את זה? :-D
✈️אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים?|קדימה|אמממממממממממממממממ שמעי זה בעיה אפילו הקפה שלי מכיל מלא סוכר. אני יכולה להסתפק ברק מליונרית ולהשאר עם הסוכר?:-D
א. לא! זה הכל או כלום.
ב. אני קצת מפחדת לשאול, אבל כמה כפיות סוכר את שמה בקפה?
😨 🇮🇱 מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל?|קדימה|מה באת להעכיר את האווירה? ליטרלי כולם. כל מי שאני אוהבת.
כן :-( אבל כאילו יש אנשים שנראה לי לא כזה יזיז לי כי אני פחות מתעניינת או שומעת בכלל דברים על החיים שלהם "במציאות", נגיד מאט סמית' מן הסתם יבאס אותי קצת אבל בתכלס אני לא צופה במיוחד בעניינים שלו מחוץ לדמות של הדוקטור או בראיונות וכאלו, אני לא מאוד מכירה את הפרסונה שלו המציאותית, אז נראה לי שלא יהיה נורא... ומצד שני יש את דיוויד טננט שאני רואה בהרבה דברים וגם בראיונות וסרטונים אישיים וכאלו ואני יותר "מכירה" כאדם בפני עצמו ואז זה מבחינתי יהיה יותר גרוע.
מקווה שהצלחתי להסביר את הכוונה.
תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?|קדימה|
|אקשן|טיילור being funny|מאוהב|
is there a school we can quickly send her to?
חחחח
אני החל משישי:
:-D (למה החל משישי?)
מקווה שלא יתנו לסיה להכנס לשם.
צילום בלעדי שלי לפני השינה:
כנ"ל :-D

Lhuna3

Well-known member
בעבודה שלי אין מעלית, זה רק קומת קרקע+קומה אחת עם מדרגות.
ואני גרה בבית קרקע וכנ"ל ההורים שלי וכל מי שאני עלולה לבקר פה ושם.
אז אני במעליות תכלס רק במקומות ציבוריים, אבל לאחרונה הייתי די מעט, למרות שכנראה גם לא זכרתי נכון וכן יצא לי לעלות במעלית לפני איזה שבועיים.
כיוון שאני כידוע ווירדו ועוקבת אחרי ההודעות שלכן אני מאד שמחה בשבילכן שזה קרה:-D
אני יודעת ותודה, אבל הייתי מעדיפה שלא תעקבי אלא תצפי איתנו, כי זו סדרה שבאמת יכולת להינות ממנה ואת סתם עקשנית!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
:love:
ונקבל אלבום של טיילור ניק זה הדבר הכי חשוב!!!
אני הולך להתחיל לרשום את הזמנים שבהם טיילור מוציאה אלבומים חדשים.
לא בשביל שאני אזכור לציין את זה, אלא כי מרגיש לי לא הגיוני פיזית שהיא מוציאה אותם כל כך מהר.

אבל גם אם לא היה את זה, בחנוכה יש דברים טעימים ובסוכות לא ממש.
מממממממממממממממ שאלה טובה
בסוכות יש חופש לפחות בחלק מהימים, וערב חג כיפי, ומזג אוויר טוב
בחנוכה יש לביבות ואש
אבל אין חופש בכלל אז סוכות מנצח.
לי יש חופש גם בחול המועד
והמאכלים המשמינים בחנוכה הם דבר רע ואיום

didalf

Well-known member
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? מהכותבים של "תוכנית הבוקר" שכיניתי אותם "נבלות" ואז גיליתי שהם בעצם אנשים טובים ומתוקים! סליחה!
🕊️ ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? מנהלי המוצר של המטריקס שאנחנו חיים בתוכה. כי הם נבלות.

יש המון חיות שהייתי רוצה אם זה היה ריאלי, אבל נראה לי שעז תינוקת כזאת זה מהדברים הכי חמודים שיש:
יווו|מאוהב|
זה שאלה קשה מדי (תאשימו את ניק שלא נתן לי התראה מספקת לחשוב טוב על השאלות שלי)
אוקיי: אין בזה מתיקות, חמיצות או מרירות, זה בעקרון קצת מלוח אבל לא מאוד. אבל זה מאוד טעים במיוחד עם לחם/פיתה וכו'.
חמאת בוטנים?

מתי 89? הרבה יותר 13 אני חושבת :p
לפעמים אני מאד זקנה ועצלה:-D
באיזה קומה את והאם תמיד במעלית או שלפעמים מדרגות?
אני בקומה 3, אבל זה בניין של כמה קומות.
קודם כל אני חונה במינוס 1
בקומות 4 ו1 יש קפיטריות ומרפסות ודברים אז לפעמים עולים ויורדים אליהם. לפעמים לקומות האלה משתמשים במדרגות כי זה מדרגות פתוחות נחמדות כאלה במשרדים, לא חדר מדרגות מחניק.
וכדי לצאת בצהריים לאכול יורדים ל0.
אז אני משתמשת במעלית כמה פעמים ביום בעבודה.

אני לא יכולה עם השם של הסדרה הזאת. זיווה היא דמות ישראלית, נכון? היא מוצגת אמין מבחינת מבטא ודברים שהיא אומרת והכל או שאין התייחסויות לזה פשוט?
אני גם, בעיקר כי זה גורם לי לחשוב על זה שיש מאכל בשם זיווה:-D
וכן היא ישראלית, סוכנת מוסד לשעבר (כמובן)
אפס אמינות, השחקנית שמגלמת אותה בכלל לטינית ובפעמים שיצא לה לדבר עברית ב NCIS היה לה מבטא נוראי:-D
בינתיים ראיתי רק פרק אחד מהסדרה החדשה והיא לא דיברה בו עברית אז לא יודעת אם המבטא שלה השתפר.

מה, למה לא התחלת מספר 1? או שזאת הקריאה החוזרת שסיפרת עליה?
לא זאת סדרה אחרת, הקודמת הייתה רומנטזי, עכשיו זה בשיקגו של ימינו.
וכי זאת סדרה כזאת שכל ספר עוסק בזוג אחר והם מקושרים באופן רופף אז לא קריטי לקרוא לפי הסדר והחברה שהמליצה לי אמרה להתחיל מספר 2 כי הוא טוב יותר, ולחזור לראשון אחכ כשאני כבר מכירה את הדמויות. נראה לי שהיא צדקה.
אבל לפחות בטח יוצא לזה מזה הרבה צילומי פפראצי טובים לא?
לא כי הוא מגדל שפם מזעזע|שפם|

בונז'ור גם לך.
מרסי
|כן| זו היתה פעם ראשונה שלך שם? (אני הייתי שם לפני מיליון שנה) חשבתי שעם כל הטיולים שלכן כבר בטח היית לפני.
באופן מפתיע כן, לא הייתי בפריז עדיין.
אחותי הייתה לפני 14 שנה בלעדיי (כי המשפחה החצופה שלי טסו בלעדיי כשהייתי בצבא!!;-( אני עושה להם רגשי על זה עד עצם היום הזה, הם לא מתרגשים|שפם|).

:-D (אבל מה זה נהנהנהה הייתי מצפה ממך לדקלם את המילים של הראפ הפסיכי הזה!)
הגזמת זה יותר מידי. מספיק שאני יכולה הרבה ממיי שוט.

מוזר שנשארו לה מילים שהיא עוד לא כתבה עליהן שיר :p
היא תמיד תמצא עוד, היא מוכשרת לייק דאט|מאוהב|
|כן| מוצדק. (למרות שאני לא זוכרת מה היא בדיוק עשתה :-D)
|ספוילר|שיימלס: הלשינה על איאן לצבא [הוא היה עריק] דווקא כשהוא ומיקי היו ברגע הכי מאושר שלהם והרסה הכל;-(:-[;-(:-[;-(:-[. והיא עשתה את זה כנקמה בפרנק בכלל!!!!!!! איאן ומיקי לא עשו לה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-[

יופי עדי|חזיר| שלא נתת לנו את התשובה וזהו |שפם|
חעחע:-D זאת הייתה שאלה מוזרה תאשימי רק את עצמך.
חחחחח מי אמר שהם רוצים לאכול אותנו, לאן לקחת את זה? :-D
למערכון של אסי וגורי:-D

א. לא! זה הכל או כלום.
אז לא יודעת;-(
ב. אני קצת מפחדת לשאול, אבל כמה כפיות סוכר את שמה בקפה?
2 כפיות גדושות סוכר, כפית שטוחה קפה נמס גרגירים.

כן :-( אבל כאילו יש אנשים שנראה לי לא כזה יזיז לי כי אני פחות מתעניינת או שומעת בכלל דברים על החיים שלהם "במציאות", נגיד מאט סמית' מן הסתם יבאס אותי קצת אבל בתכלס אני לא צופה במיוחד בעניינים שלו מחוץ לדמות של הדוקטור או בראיונות וכאלו, אני לא מאוד מכירה את הפרסונה שלו המציאותית, אז נראה לי שלא יהיה נורא... ומצד שני יש את דיוויד טננט שאני רואה בהרבה דברים וגם בראיונות וסרטונים אישיים וכאלו ואני יותר "מכירה" כאדם בפני עצמו ואז זה מבחינתי יהיה יותר גרוע.
מקווה שהצלחתי להסביר את הכוונה.
כן כמובן שככל שאני יותר אוהבת את הסלב זה יותר גרוע. פלורנס פיו למשל שברה לי את הלב אנחנו ברוגז.
כמובן שטיילור יהיה הכי גרוע אבל לא נראה לי שזה יקרה.

:-D (למה החל משישי?)
כי ביום שישי יוצא האלבום, דה!

מקווה שלא יתנו לסיה להכנס לשם.

בעבודה שלי אין מעלית, זה רק קומת קרקע+קומה אחת עם מדרגות.
וואלה8-*

אני יודעת ותודה, אבל הייתי מעדיפה שלא תעקבי אלא תצפי איתנו, כי זו סדרה שבאמת יכולת להינות ממנה ואת סתם עקשנית!

אני הולך להתחיל לרשום את הזמנים שבהם טיילור מוציאה אלבומים חדשים.
לא בשביל שאני אזכור לציין את זה, אלא כי מרגיש לי לא הגיוני פיזית שהיא מוציאה אותם כל כך מהר.
עברה שנה וחצי מאז האחרון|שפם|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
🔮שם: ניק
⏰גיל מנטלי: נע אי שם בין 10 בדברים מסויימים ו50 בדברים אחרים. לפחות אני מתקרב לאחד מהם
🆙 מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית? יום שבת נראה לי

|HBO|סדרות החודש: פיסמייקר, The Paper, הקיץ שהיקארו מת, Gen V, מארוול זומביז, Brilliant Minds, פילדלפיה זורחת, Alien Earth, רק רציחות בבניין, Haunted Hote, מסע בין כוכבים הדור הבא, מסע בין כוכבים עולמות חדשים, Foundation,
|מארוול|סרטי החודש: איך לאמן את הדרקון שלך 2
|גיטרה|שירי החודש: כל השירים של Hadestown
וגם זה
|ספר|ספרי החודש: The Dangerous Kingdom of Love
|פיקאצו|דמויות (אהובות) החודש: אורפאוס
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:דוקטור דוש במוחות מבריקים
|רוקדות|זוג אהוב/שנוא של החודש: אורפאוס ואורידיסי
|ספיידר|שחקני החודש: טימותי אוליפנט וכל השחקנים בhadestown
|מאוהב|קראשי החודש: ריב קרני
1759414595185.png
|בועה|ציטוט חודשי: The meanest dog you’ll ever meet—he ain’t the hound dog in the street. He bares some teeth and tears some skin, but brother, that’s the worst of him. The dog you really gotta dread, is the one that howls inside your head. It’s him whose howling drives men mad, and a mind to its undoing.
|רוק|סיבה למסיבה: עוד שעה ורבע אני הולך להרגיש סיפוק מזה שעמדת בצום הזה. וגם לאכול תהיה סיבה למסיבה
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש: המוח שלי ריק
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: כל כך הרבה חופש. ואני כל כך מקווה להסכם שיחזיר את החטופים ויסיים את המלחמה הזאת.

🍏האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום)
אני דווקא צם ואני מגיב כאן במהלך הצום. (אם כי שתיתי טיפה מים 3 פעמים כשלקחתי כדורים וגם ציחצחתי שיניים)
ואני עושה את זה בעיקר כדי לראות אם אני יכול שוב (עשיתי את זה פעמיים כשהייתי צעיר)
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? אוי אני מניח שכל מיני דברים... לפעמים אין לי כוחל אנשים ואני מתעצבן עליהם או לפחות קצר איתם. לפעמים אני קצת מתעלם מאנשים.
אני מרגיש גם צורך להתנצל בפני חברי הפורום שאני פחות קורא ומגיב כאן.
|פופקורן| לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים)
:sleep: מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה? לא ישנתי בסוכה אף פעם ואני לא רואה את זה קורה בעתיד.

🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה? אוי, שאלה מעניינת. אני בדיוק רואה את הסרט האחרון של "איך לאמן את הדרקון שלך" אז אני רוצה לומר דרקון. או לפחות מקבילה אמיתית מגניבה. אבל תכל אני לא בטוח אם אני יכול לחשוב על חיה יותר חמודה מכלב.
🍑תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה).
וואי אני לא יודע איך לתאר טעם מעבר לשימוש במילה מתוק. וזה מתאים רק למאכלים מתוקים. כלומר אם אני מנסה לתאר את הטעם של שניצל (אני רעב מאוד כרגע) אז אין לי מושג מה לומר.
🍜אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא)
אני בספק, אבל אני רוצה להאמין
✈️אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים?
לוקח (אני כרגע מפנטז על שניצל)
😨 🇮🇱 מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל?
אני מניח שהכוונה היא לסלבריטאים שאנחנו מעריצים. וזה באמת יהיה עצוב למוות לשמוע את זה מטום הולנד.
אבל תכלס שחקנים ומוזיקאים הם די דבילים ומושפעים לדעתי מאוד מדעות פופוליסטיות. כלומר גם כאלו שלא מתבטאים נגד ישראל אז אני חושד שאולי עושים את זה כדי לא לאבד מעריצים. ואלו שכן אני פחות חושב עליהם רע כי אני מאמין שהם פשוט פועלים בלי מידע מספק ומתוך רצון להיות בצד הנכון והמגניב. כלומר אני יכול להבין בקלות איך מי שלא נכנס לפרטים יהיה נגדנו. אפילו לא כל כך קשה לי עם המחשבה שהרבה סלבריטאים שעושים את זה עושים אתזה כי הם במידה מסויימת אנטישמים.
מי שממש מפחיד אותי שיתגלו כנגדנו זה אנשים שבאמת יעשו את המחקר שלהם. בעיקר פוליטיקאים שנראים רציניים וטובים מרחבי העולם.

ביום כיפור את רוצה שאני אשתף בבדיחה?!?
WhatsApp Image 2025-08-02 at 00.17.21.jpeg

אני לא זוכר אם כבר שיתפתי את זה

WhatsApp Image 2023-10-02 at 18.51.58 (2).jpeg

didalf

Well-known member
|מארוול|סרטי החודש: איך לאמן את הדרקון שלך 2
מזל טוב, זה אומר שעכשיו השלישי יכנס לרשימה שלך ותראה בעוד שנה?
אוקי קצת התאכזבתי מהסיום
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:דוקטור דוש
:-D

🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: כל כך הרבה חופש.
יוהו
ואני כל כך מקווה להסכם שיחזיר את החטופים ויסיים את המלחמה הזאת.
אני לא מקווה ולא מאמינה לכלום עד שאני רואה את זה קורה.

|רוק|סיבה למסיבה: עוד שעה ורבע אני הולך להרגיש סיפוק מזה שעמדת בצום הזה. וגם לאכול תהיה סיבה למסיבה
אני דווקא צם ואני מגיב כאן במהלך הצום. (אם כי שתיתי טיפה מים 3 פעמים כשלקחתי כדורים וגם ציחצחתי שיניים)
ואני עושה את זה בעיקר כדי לראות אם אני יכול שוב (עשיתי את זה פעמיים כשהייתי צעיר)
אתה צם? מפתיע8-*

אנחנו נשקול לסלוח לך.

🥔אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה? אוי, שאלה מעניינת. אני בדיוק רואה את הסרט האחרון של "איך לאמן את הדרקון שלך" אז אני רוצה לומר דרקון. או לפחות מקבילה אמיתית מגניבה. אבל תכל אני לא בטוח אם אני יכול לחשוב על חיה יותר חמודה מכלב.
טות'לס זאת בחירה ממש טובה אני תומכת!!
יאוו ואפשר גם לרכב עליו, אני גם רוצה!!

WhatsApp Image 2025-08-02 at 00.17.21.jpeg

WhatsApp Image 2023-10-02 at 18.51.58 (2).jpeg
:-D:-D:-D

Lhuna3

Well-known member
חמאת בוטנים?
לא אבל זה נכון שזה גם מתאים לתיאור.
אני גם, בעיקר כי זה גורם לי לחשוב על זה שיש מאכל בשם זיווה:-D
לי זה גורם לחשוב על מחלת מין ועל השיר הנוראי הזה :-D (סליחה מראש ממי שיקשיב)
וכן היא ישראלית, סוכנת מוסד לשעבר (כמובן)
כמו כולנו :-D
אפס אמינות, השחקנית שמגלמת אותה בכלל לטינית
OMG |פנים| :-D
ובפעמים שיצא לה לדבר עברית ב NCIS היה לה מבטא נוראי:-D
חחח בא לי לצפות קצת רק בשביל לשמוע את זה.
לא זאת סדרה אחרת, הקודמת הייתה רומנטזי, עכשיו זה בשיקגו של ימינו.
וכי זאת סדרה כזאת שכל ספר עוסק בזוג אחר והם מקושרים באופן רופף אז לא קריטי לקרוא לפי הסדר והחברה שהמליצה לי אמרה להתחיל מספר 2 כי הוא טוב יותר, ולחזור לראשון אחכ כשאני כבר מכירה את הדמויות. נראה לי שהיא צדקה.
אה אוקיי, אז לגיטימי.
לא כי הוא מגדל שפם מזעזע|שפם|
אוי שיט גיגלתי זה באמת לא טוב :-D
חעחע:-D זאת הייתה שאלה מוזרה תאשימי רק את עצמך.
טו לייט, כבר האשמתי את ניק.
2 כפיות גדושות סוכר, כפית שטוחה קפה נמס גרגירים.
oh well כאילו כן זה הרבה מדי, אבל פעם גם הייתי שותה ככה.
כי ביום שישי יוצא האלבום, דה!
אהההההה

Lhuna3

Well-known member
|מריו|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:דוקטור דוש במוחות מבריקים
זה כינוי שלו מהסדרה או שאתה המצאת לו?
|בועה|ציטוט חודשי: The meanest dog you’ll ever meet—he ain’t the hound dog in the street. He bares some teeth and tears some skin, but brother, that’s the worst of him. The dog you really gotta dread, is the one that howls inside your head. It’s him whose howling drives men mad, and a mind to its undoing.
נשמע הגיוני.
כל הכבוד ובתיאבון.
|מדבר|[למתקדמים] סיפור החודש: המוח שלי ריק
זה נשמע מסוכן.
🍂למה אתם מצפים בחודש אוקטובר: כל כך הרבה חופש. ואני כל כך מקווה להסכם שיחזיר את החטופים ויסיים את המלחמה הזאת.
אשרי המאמין...
אני דווקא צם ואני מגיב כאן במהלך הצום.
טוב אז זה כי הסיבות שלך לא דתיות כפי שאתה מבהיר בהמשך.
(אם כי שתיתי טיפה מים 3 פעמים כשלקחתי כדורים וגם ציחצחתי שיניים)
🐏על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי? אוי אני מניח שכל מיני דברים... לפעמים אין לי כוחל אנשים ואני מתעצבן עליהם או לפחות קצר איתם. לפעמים אני קצת מתעלם מאנשים.
זה באמת לא בסדר.
אני גם לא, אבל אני כן יכולה לחשוב על חיות חמודות באותה מידה כמו כלב.
וואי אני לא יודע איך לתאר טעם מעבר לשימוש במילה מתוק. וזה מתאים רק למאכלים מתוקים. כלומר אם אני מנסה לתאר את הטעם של שניצל (אני רעב מאוד כרגע) אז אין לי מושג מה לומר.
my point exactly.
לוקח (אני כרגע מפנטז על שניצל)
טוב אתה מיוחד.
אני מניח שהכוונה היא לסלבריטאים שאנחנו מעריצים. וזה באמת יהיה עצוב למוות לשמוע את זה מטום הולנד.
אבל תכלס שחקנים ומוזיקאים הם די דבילים ומושפעים לדעתי מאוד מדעות פופוליסטיות. כלומר גם כאלו שלא מתבטאים נגד ישראל אז אני חושד שאולי עושים את זה כדי לא לאבד מעריצים. ואלו שכן אני פחות חושב עליהם רע כי אני מאמין שהם פשוט פועלים בלי מידע מספק ומתוך רצון להיות בצד הנכון והמגניב. כלומר אני יכול להבין בקלות איך מי שלא נכנס לפרטים יהיה נגדנו.
כן, אני מבינה את זה ככה גם רוב הזמן. אני גם מניחה שלרבים מהם (במיוחד באירופה אבל גם בארה"ב) יש היום חברים ברמות שונות ואנשים שעובדים מסביבם שהם מוסלמים והם מקבלים מהם תמונה מעוותת של המציאות.
אפילו לא כל כך קשה לי עם המחשבה שהרבה סלבריטאים שעושים את זה עושים אתזה כי הם במידה מסויימת אנטישמים.
אמממ אוקיי, לי קשה מאוד עם מחשבה על אנטישמיות מצד אנשים שאני יחסית מעריכה.
ביום כיפור את רוצה שאני אשתף בבדיחה?!?
צפה בקובץ המצורף 137635
חחחחחח מדויק. (אני לא זוכרת שווילו אמרה את זה)

צפה בקובץ המצורף 137636

חחחחחחחחחחחחחחחח

didalf

Well-known member
לי זה גורם לחשוב על מחלת מין ועל השיר הנוראי הזה :-D (סליחה מראש ממי שיקשיב)
חחחחח הקשבתי רק קצת אוי ואבוי:-D

חחח בא לי לצפות קצת רק בשביל לשמוע את זה.
חחח לא צריך לצפות בסדרה בשביל מה יש יוטיוב?

אוי שיט גיגלתי זה באמת לא טוב :-D
i know;-(;-(
טו לייט, כבר האשמתי את ניק.
תמיד תאשימי את ניק זה הכי טוב.

oh well כאילו כן זה הרבה מדי, אבל פעם גם הייתי שותה ככה.
ועכשיו את עילאית ומתנשאת בלי סוכר בכלל?

חחחחחח מדויק. (אני לא זוכרת שווילו אמרה את זה)
היא לא. זה סתם טרנד של לקחת משפטים ולהדביק על דמויות שזה יכול להתאים להם.

למעלה