אוקיי רציתי לראות שבכלל יש כאן מישהו.
תמיד
שם:

עדי

וואקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
גיל מנטלי:

לפעמים 13, לפעמים 89
מתי בפעם האחרונה עליתם במעלית?
אתמול בעבודה.
סדרות החודש:
הקיץ שנהייתי יפה סוף עונה 3 ואחרונה - יש לי יחסי אהבה שנאה עם הסדרה הזאת נורא נהניתי מהפרקים האחרונים.
רק רציחות בבניין עונה 5 - הם חזרו קצת למקורות וזאת עונה ממש טובה בינתיים
טוני וזיווה - הספקנו לראות רק פרק אחד והיה מבלבל אבל הרשימה שלי דלה אז אני מגניבה דברים.
המאה - שוב אני מעבה בכוח את הרשימה

גללתי לי במערכת הבידור של המטוס ולהפתעתי היה המאה! היו רק איזה 5 פרקים אז צפיתי בפרק 103 שזה הפרק שבו בלאמי מתחיל להתרכך
סרטי החודש:

ראיתי משהו? נראה לי שהדבר היחיד שראיתי זה
וויקד שוב ביס. העלה לי את ההייפ מאד לסרט הבא בא לי כברררר וגם הזכיר לי שאני צריכה לראות הקוסם מארץ עוץ קודם אבל אין בשומדבר שאני משלמת עליו
שירי החודש:
Shakira - Inevitable (Live MTV Unplugged)
אוקי והייתי בפריז אז אובייסלי
Taylor Swift - Paris
טוב וגם
Taylor Swift - Begin Again כי היא צילמה את הקליפ בפריז ויתכן שהלכתי להצטלם בחלק מהמקומות שהיא צילמה
טוב אני נודניקית היום גם
The Phantom Of The Opera כי הייתי באופרה בפריז שבה מתרחש הסרט וזה מקום מהמם

אבל היי אמי רוסום:
ספרי החודש:

לא ראיתי טלוויזיה כי כיליתי את כל זמני בקריאה, הפעם של סדרת
Windy City Series:
סיימתי את ספרים 2-4
The Right Move
Caught Up
Play Along
ואני לקראת סיום ספר 1
Mile High
ואז אני אקרא את הספר החמישי והאחרון.
כולם מאד חמודים.
דמויות (אהובות) החודש:

ריאן, אינדי, קאי, מילר, אייזאה, קנדי. כולם מהספרים. אבל הפעם השמות הם לא ספוילר בפני עצמם חח. טוב גם השלישיה של רק רציחות בבניין הם מצחיקים.
דמויות שנואות/מעיקות של החודש:

ג'רמיה בלעע

ז
וג אהוב/שנוא של החודש:

אהוב: כל הנ"ל בספרים, בלי וקונרד, סטיבן וטיילור (הקיץ שנהייתי יפה). שנוא: מממ אין לי.
שחקני החודש:

סטיב מרטין ומרטין שורט
קראשי החודש:

בעלי הווירדו הזה עכשיו הוא רץ במרתון ברלין די לסייד קווסטים תוציא אלבום כבררררררררררררררררררררררררר
ציטוט חודשי:
בונז'ור.
סיבה למסיבה:

הייתי בפריז והיה כיף מאד, פריז מהממת אהבתי ממש.
[למתקדמים] סיפור החודש:

ננעלתי בשירותים של האופרה בפריז

המנעול שם היה דפוק ואני מנסה ומנסה לפתוח ולא מצליחה כבר חשבתי שאני אצטרך להתקשר לאחותי שתקרא לעובד כלשהו לחלץ אותי וזה שיא המביך. ואז גברת חצופה מספרת לי שהיא נקרעה מצחוק מהצד השני כשהיא שמעה אותי מסתבכת וגם שהיא נקרעה מצחוק מהפרצופים המפוחדים של הבנות בתור

(להגנתה היא כן שלחה לי וואסטפ מה לעשות כי זה קרה לה קודם רק שהיא הסתדרה מהר יותר ולא קיבלתי כי לא היה קליטה). אבל עדיין במשך שעות היא צחקה עליי שנתקעתי בשירותים של האופרה

אולסו אני רוצה להגיד שזה מקום מהמם ואני מתה ללכת לראות שם בלט ולהתלבש מכובד ואני גם מתה לעשות שם סט צילומים כשהמקום סגור בשבילי כי היה מלא תיירים שכיערו לי את התמונות (זה נכון אגב לכל מקום בפריז. מלא אנשים הורסים את הפריים). ושחנות המזכרות שלהם מהממת פעם ראשונה שהתלהבתי ממש מחנות מזכרות ורציתי לקנות הכל (קניתי מגנט וכוס).
עוד לגבי האופרה כמובן ששיגעתי את אחותי המסכנה כשזמזמתי את המוזיקה של פנטום האופרה כל הזמן

ואז עברנו לגלרי לאפייט ממול אז שיגעתי אותה עם "לאפייטטטט נהנהנהנהנהננהה". (בגדול היה לי שיר לכל מקום בפריז לעצבן אותה).
למה אתם מצפים בחודש אוקטובר:

אלבום חדש לטיילור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולסו מלא חופשים ואוכלים.
האם אתם צמים/צמתם בכיפור הזה? אם כן, מה הסיבה העיקרית? (מן הסתם מי שצם ישיב על זה רק אחרי הצום)
נופ.
על מה עליכם לכפר ולבקש סליחה השנה וממי?
מהטלוויזיה שלי, נטשתי אותה קצת.
ומי צריך לבקש סליחה מכם ולמה?
הארי שהוא לא מוציא אלבום

וגם שהוא מטייל לו בפריז כמה ימים בלבד אחרי שעזבתי
לאיזה דמות בסדרה אתם לא תסלחו ועל מה? (זכרו להסתיר ספוילרים)
סאמי משיימלס ימח שמההההההההההההההההההה
מתי בפעם האחרונה ישנתם בסוכה והאם תשנו בסוכה השנה?
אני אישה אני לא צריכה לישון בסוכה, אז לא.
אם הייתם חייבים לאמץ עכשיו חיית מחמד חדשה, ונגיד שאין לכם שום מגבלות של מקום וכולי (נגיד אם זה פיל תדמיינו שיש לכם אחוזה ענקית שמתאימה לגידול פיל וכל התנאים שצריך כדי לתת לו חיים טובים בלי מאמץ מוגזם מצידכם), איזה חיה היא הייתה, ואיך הייתם קוראים לה?

פנדה! והיית קוראת לה... פנדה! כי אני לא מקורית

והיינו מתחבקים כל היום.
תארו לנו במילים את הטעם של מאכל מסויים שאתם אוהבים, אבל בלי להגיד מה זה. אנחנו ננחש. (לא לתאר את המראה של זה).

ממ טעים?

טעם של ציר עוף וירקות ותיבול עדין ואם הייתי חולה אז הבראתי בזכות זה?
אתם מאמינים שיום אחד ינחתו פה חייזרים? (אם הייתם צריכים להמר אם זה יקרה יום אחד אפילו בעתיד הרחוק מאוד, או שלעולם לא)
לא. אבל אם כן שיאכלו את ניק קודם.
אם היו מציעים לכם עסקה: להיות ביליונרים אבל מעכשיו ועד סוף חייכם לא תאכלו ולא תשתו שום דבר מתוק בכלל בכלל (אפילו לא פירות וגם לא מאפים עם סוכר). לוקחים?
אמממממממממממממממממ שמעי זה בעיה אפילו הקפה שלי מכיל מלא סוכר. אני יכולה להסתפק ברק מליונרית ולהשאר עם הסוכר?
מי אתם הכי מפחדים שעלול להתגלות בקרוב כתומך פומבי של free palestine והחרמת ישראל?
מה באת להעכיר את האווירה? ליטרלי כולם. כל מי שאני אוהבת.
תמונה/שיר/סרטון/בדיחה/מתכון שתרצו לחלוק עם שאר הכיתה?

טיילור being funny
The Life of a Showgirl: Exclusive Edition is a limited-time vinyl release featuring the Summertime Spritz Pink Shimmer Vinyl, exclusively available at Target starting 10/3. Don't miss out on this unique opportunity to own a piece of showgirl history.
www.instagram.com
אני החל משישי:
57K likes, 97 comments - never.enough.novels on August 15, 2025: "Don’t need me. This day is for Taylor Swift only. #taylorswift #lifeofashowgirl #tswift".
www.instagram.com
ה-שנדליר בבית האופרה:
האמת אין לי הרבה תמונות מוצלחות מפריז להראות לכם, הכל מלא אנשים בכל מקום ואני בטוחה שיש באינטרנט תמונות יפות יותר של האייפל ממה שיצא לי.
צילום בלעדי שלי לפני השינה:
olgashh_ on August 19, 2025: "למה להרדם נהיה כל כך קשה?? . . . #מוטיבציה #עבודה #חופש #התפתחותאישית #העצמה".
www.instagram.com