Fear Factor-Reality Star!!!

Mr Bing

New member
Fear Factor-Reality Star!!!

היה כזה גדול!!! למי שלא יודע, היה היום בAXN החלק הראשון של אפקט הפחד עם כוכבי ריאליטי. הצוותים- טנה וקרייג מהמתמחה.(קרועים) טרישל ומייק מהחיים האמיתיים.(לא מכיר) ג'וני פיירפליי וטווילה מהישרדות. (יורדים אחד על השניה כל שניה) ג'ונתן וויקטוריה מהמירוץ למיליון.(באמת..) כרמן ואנתוני מאמריקן איידול.(גם לא מכיר) היה ענק! למי שלא ראה: בגלל שאין ש"ח אני אכתוב תקציר שתוכלו לראות את חלק ב' שבוע הבא.
משימה 1- כולם נוסעים במכוניות מירוץ ומכסחים אחד לשני את המכוניות עד שרק מכונית אחת עובדת. אף זוג לא עף אבל מקום 1 זוכה בחופשה. ג'וני וטווילה יצאו ראשונים, והמנצחים של זה היו כרמן ואנתוני מאמריקן איידול. הם זכו בחופשה ואז ג'ו אומר להם שהם יכולים להחליף את החופשה בחסינות מהאתגר הבא או לתת את החסינות לזוג אחר. הם שומרים את החופשה ונותנים חסינות לטנה וקרייג. משימה 2- הנשים נכנסות לבאר ומביאות ממנה גולגולת, ואז הגברים נכנסים לבריכת בוץ ומביאים גולגולת, ואז הנשים נכנסות למאורה של תנין ומביאות משם גולגולת. הצוות שיעשה את זה בהכי מעט זמן יעוף. ג'וני מפשל והם עושים זמן גרוע, כרמן ואנתוני מצליחים בזמן טוב. ואז מגיע תורם של ג'ונתן וויקטוריה. הם מתחילים לצרוח אחד על השניה, ויקטוריה מפחדת מהתנין ופורשת. בזמן כל האתגר ג'וני צועק להם כל מיני דברים מעליבים וכשהם חוזרים ויקטוריה נותנת לג'וני אגרוף(!), אז ג'ו המנחה מתחיל לצעוק עליה ולהגיד שאםהם רוצים שתלך מכות עם בעלה אבל שלא יערבו אחרים. אז ג'ונתן מתעצבן ומתחיל לתת מכות לג'ו(!!), וג'ונתן וויקטוריה עפים. סוף טוב הכל טוב, מחכה לחלק ב'!

MeetLofe

New member
זה היה ממש...

מכות?o_O ראיתי רק ת'חלק הראשון עם המכוניות ושהזוג הראשון לא זוכר מי אלה היו..אה כן אלה מהישדרות עשו עם הגולגולות

Mr Bing

New member
בהתחלה הם צעקו אחד על השני ואז

ג'ונתן נכנס בו. ואיך שכחתי, כל הקטע ההזוי הזה נחתם בכך שראו את ג'וני אומר בווידוי שג'ו מנחה הרבה יותר קשוח מג'ף.

amitooshacham

New member
למה לא ידעתי שזה משודר? :-\

באסה. נשמע די טוב. למרות שהקאסטינג מעפן אבל לא נורא. אני מת לראות את האגרוף של ויקטוריה ואת המכות של ג'ונתן. באסה שהזוג הכי טוב עף ראשון.

Mr Bing

New member
מה שמזכיר לי...

שהאפרנטיס 3 מעולה ושטנה גדולה. ושאני מתחיל היום לראות את עונה 4. איך היא?

Mr Bing

New member
גם טנה ../images/Emo69.gif

אבל איך עונה 4? נשמעת לי מעפנה...

למעלה