FAZS נחשף ובענק

בלי שום קשר אליו שהוא דפ"ר

מה שכתבת על האשכנזים ועל השואה שלהם זה דבר מכוער. וגם אם הספקת לחזור בך בינתיים, לכתוב כאלה דברים על כל אחד בעם הזה זה דבר מכוער, ולא מתאים למדינה שמגדירה את עצמה דמוקרטית ותרבותית. בגין ז"ל אמר "כולנו יהודים, כולנו אחים!", כנראה שאתה היית בין אלה שלא קלטו את המסר הזה. כך שתתבייש לך על מה שכתבת!

Fasz

New member
הוא לא חזר בעצמו,

וגם אתה התחלת להתנכל לי, ממתיק? הוא שלח הודעות אנטי-אשכנזיות לגולשים אשר נחשדו ב"אשכנזיות", כדוגמת איפכא מסתברא וכיו"ב. אין להתייחס לניאו-כהניסט.

gershon17

New member
מה זה "השואה שלהם"?

נעשית כמו שרירי? זו השואה של האשכנזים, זה לא קשור ליהודים לא אשכנזים? ממתיק, לפעמים הטמטום שלך חוצה גבולות.

אם כבר הטמטום שלך חוצה גבולות.

כי אם לא היית כזה דפ"ר, היית מבין שדבריי נועדו לגנות את מה שהוא כתב, ולא לתמוך בדבריו. דפ"ר.

gershon17

New member
זה בכלל לא מצחיק

מי שכתב "מה שכתבת על האשכנזים ועל השואה שלהם" היית אתה, לא השרירן. מה זאת אומרת "השואה שלהם"? איך אתה בכלל מעיז לכתוב כזה דבר?

יש אנשים שפשוט בזבוז זמן לדבר איתם

מה רצית שאני אנכס לעצמי את השואה? אני בכלל הייתי שם? אמנם אבות אבותיי היו שם, אך אני נולדתי הרבה אחרי שהשואה הזאת כבר הסתיימה, כך שברור שזו היתה השואה שלהם, והכוונה ב"שלהם" היא כמובן ליהודי אירופה. במידה ולא הבנת דפ"ר.

אוגי 2000

New member
ממתיק השואה שלהם? לא מתבייש.

גרשון צודק, מה זו המילה שלהם? זו השואה שלנו, של כולנו. תתבייש.

אם כבר תתבייש אתה

לי אין מה להתבייש, שכן לא אני מנכס לעצמי אירועים היסטוריים שלא הייתי שותף להם. כך שאם אתה רוצה לנכס לעצמך אירוע היסטורי שלא היית שותף לו, כמו השואה, שייערב לך. אולי באותה הזדמנות תנכס לעצמך גם את תקופת האינקוויזיציה בספרד ואת תקופת העבדות בארה"ב.

אוגי 2000

New member
ממתיק, אתה טיפשון!

רק שתדע שהיטלר רצה להשמיד גם את הסבא והסבתא שלך ושלי. אם חלילה הוא היה מצליח הרי שהיום שנינו לא היינו נולדים בכלל , ולא היינו כותבים בפורום כעת. עד היום יש ניאו נאצים בגרמניה ועוד מדינות אירופה, שמעוניינים להשמידנן. לכן השואה שייכת לכל עם ישראל. אני מקוה שעכשיו תפסיק עם המילה הזוועתית הזאת "שלהם"

למעלה