FAZS נחשף ובענק

Fasz

New member
מדוע שרירי86 אינו נחסם מן הפורום

הזה? הוא חסום בכל כך הרבה פורומים אחרים על הצדקת שואה, ואיחולים לשואה חוזרת לכל יהדות אשכנז. השרשור הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=86115058 ראו מה כתב שרירי 86: איך תסביר את *העובדה הנדירה* שכל אירופה בחרה להשמיד את יהודי-אשכנז ?? אם זה לא פרי ידו של הקדוש ברוך הוא אז מאיפה זה בא ?? השמדה כזאת המונית של אשכנזים היא מחזה שרק הקדוש ברוך הוא מסוגל להוציא לפועל . זה פשוט מחזה מרהיב ונדיר - תסכים איתי . בכל זאת מדובר במדינות מפותחות מאוד . על השאלות באשר לשם המשתמש שלי, ולמה שעבר עליו בעת בה גלשתי לפורומים כאן מבתי אינטרנט-קפה, הסברתי בפורום הליכוד כבר לפני כחצי שנה, עת שהתחלתי לכתוב שם. וגם בשרשור אשר הואיל שרירי86 לפרסם, חזרתי על ההסברים. אך אין זה העניין - העניין הוא שפורום מפלגת העבודה, חשוף לאמרות השפר של ניאו נאצי. יש להפסיק זאת, מיד.

שרירי86

New member
מעניין מאוד

כי אתה גולש תחת אותו שם-משתמש בעוד אתרים אחרים. עדיף שתיגש לבית חולים לבריאות הנפש, וספר להם הרגשתך, כבר מחר בבוקר . ולטענה שלך : אינני תומך שואה וכבר הבהרתי את זה יותר מפעם אחת .

Fasz

New member
שרירי86 בעד ירי באשכנזים

העדפה שלי: 22/09/2006 15:24 אני מעדיף לירות באשכנזי ולא בערבי , אסביר למה : לירות באשכנזי פירושו = סגירת שושלת אשכנזית שתיבחר בבחירות במפלגות השמאל, ואולי משפחתו של אותו אשכנזי תהיה כמו "רבין" או "ביילין" , לכן עדיף לחסל אשכנזי . הערבים גם ככה לא יהיו ראש ממשלה כאן אלא מיעוט של 2-5 מנדטים - בניגוד למפלגת העבודה ושאר הזבלים מהשמאל הקיצוני . אשכנזי = טמא ערבי = עדיף ." זוהי לשון ההודעה אשר שלח לשרון חיימוב בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=86144621 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> את ההסברים נתתי, והם התקבלו. אף נציונל כהניסט גזעני שכמותך לא יטיף לי מוסר. אתה לא אמור להסב את המקלחת בביתך לתא גזים, או משהו?

Fasz

New member
אז גם אתה שותף לרצונם של פלאנגות

השמאל אשר השתלטו על הפורום? למה שרירי? כי אז יהיה אשכנזי אחד פחות? יש לתלות ניאו-נאצים כמוך בכיכרות הערים. אל נא שכח, כי חוק "יום הזיכרון" משנת 1986, מאפשר לכלוא אנשים כמוך לפרקי זמן ממושכים, על הצדקת שואה, ועל איחולים לשואה נוספת, לפרק זמן של 5 -10 שנים. וההוכחות? והסימוכין? הכל בדפי הארכיון של הפורומים.

Haemek

New member
אתה כתבת את זה?

"איך תסביר את *העובדה הנדירה* שכל אירופה בחרה להשמיד את יהודי-אשכנז ?? אם זה לא פרי ידו של הקדוש ברוך הוא אז מאיפה זה בא ??"

Haemek

New member
שרירי - בדקתי. אתה כתבת זאת.

אני מציע לך, לך לטיפול מהר. אתה ממש סובל ורק פסיכיאטר טוב יועיל לך.

ואתה פאסז רק מוכיח שאתה דפ"ר

אם אתה מסוגל לגלוש בקפה אינטרנט ולעזוב את שם המשתמש שלך פתוח ופרוץ לכל, אתה יותר דפ"ר ממה שחשבתי אותך.
כך שאני במקומך לא הייתי מספר לכולם כמה שאתה דפ"ר... אתה יודע, סייג לחוכמה שתיקה.

שרירי86

New member
החשש הגדול

זה שהוא באמת מכניס לעצמו לראש שהוא באמת עורך-דין . קרא את השרשור שצורף על-ידי .

Fasz

New member
תגיד לי, אולי אתה רוצה שוב פעם

להתקשר למשרד שלי ולאיים על המזכירה בדרישה לחשוף את זהותו של העו"ד ש"קילל את מרזל בפורום הליכוד"?
איך מתקדמות התכניות להכנת ה"פתרון הסופי" של כל יהדות אשכנז? הציקלוןB מוכן? המקלחות עברו הסבה?

שרירי86

New member
אתה מודע לעובדה שאם

היית משאיר לי את שמך הפרטי היה חוטף תביעה של רבע מיליון שקל ?? פחדן . או בעצם - חתיכת שקרן .

Fasz

New member
רבע מליון שקל ../images/Emo6.gif

תגיד קודם תלונה במשטרה, חמוד נאציסט שלי. נראה מה האנשים הטובים במשטרת ישראל יחשבו על ההודעות שלך. מר "מחזה מרהיב ונפלא".

Haemek

New member
איך זה קורה

שכל המופרעים מתרכזים כאן בפורום העבודה? מופרעים משני הצדדים, כשלמעשה הם באותו צד.

Fasz

New member
אני סבור כי הסיבה נעוצה בהיותו של

הפורום, ובכן, כיצד נאמר זאת בצורה עדינה? חסר ניהול?

Fasz

אם אתה טוען ששם המשתמש הזה לא שלך, אני ממליץ לך להחליף שם משתמש במהרה. עוד מעט מישהו ידע מה פירוש המילה Fasz בהונגרית ואז באמת תהיה בפאדיחות.

Fasz

New member
../images/Emo12.gif ככל הנראה לא עברת על השרשור

ההוא בפורום הליכוד. בקצרה- הייתה תקופה בה אנשים פשוט התכתבו דרך הכינוי שלי בפורומים שונים למטרותיהם הם - ומאז, אני לא פוקד יותר בתי אינטרנט קפה, שם כל אדם יכול פשוט לנצל את הפרטים שהשארתי כשעזבתי את המחשב. בכל מקרה, השמעת את הסיפור באשר לחברת הסוכריות האמריקנית שנוסדה בידי זוג פולנים, ונקראה בשם 'פאז'? גם אז, החנות זכתה ללעג וקלס בקרב ההונגרים המהגרים בארה"ב. זה מקור הכינוי. את הכינוי הזה בחרתי כסוג של התרסה גסה, אך נראה כי עד עתה, איש לא שם לב. אני אחליפו בהקדם. תודה על ההצעה.

שרירי תתבייש לך על מה שכתבת...../images/Emo5.gif

על האשכנזים ועל השואה שלהם. גזענות מכל צד היא שפלה ומכוערת ואין לה מקום במדינה מתורבתת. כל מי שמצדיק פגיעה בבני עמו על רקע גזעני, יכול להיות מושווה בעני רק לKKK בארה"ב, שמצדיקים הרג יהודים, שחורים וכל מי שאינו נחשב מבחינתם לבן. כך שאם אתה רוצה שישוו אותך לKKK תמשיך בסורך...

שרירי86

New member
אני כבר חזרתי בי

אז אל תבלבל בשכל . אני לא מבין איך בן-אדם שמכנה עצמו עורך-דין נימצא כל-כך הרבה בפורומים השונים, הרי, אין לו תיקים של לקוחות ?? על מי הוא עובד ??

למעלה