Fauzi Azar Inn

maozinon

New member
Fauzi Azar Inn

הי ושלום לכל חברי הפורום!!! זה מעוז מ- Fauzi Azar Inn, המקום שלי פתוח כבר חודשים וראיתי שהשם שלי עלה בפורום אז רציתי להגיד שלום... כולכם מוזמנים לאתר שלי ולהתרשם וכמובן שגם להתארח www.fauziazarinn.com לגבי אכסניות בארץ - יש לי בעיה עם המילה אכסניה אבל מילא כרגע... ירושלים - Citadel Hostel- מנוהלת ע"י כריס בעיר העתיקה - חבר יקר, איש טוב וישמח לארח אותכם, 02-6284494 אילת - The Shelter - ג'ון וג'ודי טלפון 054-7542859 חיפה - Port Inn - תחפשו טלפון באינטרנט... יפו - Old Jaffa HOstel

ליאורט1

New member
שיהיה בהצלחה...

למה הבעיה עם המילה אכסניה? איך תנועת התיירים באיזור שלכם הקיץ?

sela v

New member
בהצלחה

והמילה שאני "המצאתי" בזמנו היא מלונית, מלשון מלון קטן. איך הבירוקרטיה בהקמת האכסניה? אני זוכר שפעם דיברתי עם משרד התיירות בנושא טיולי תרמילאים בארץ, והם לא התלהבו להשקיע באנשים שלא מוציאים הרבה ירוקים (דולרים).

maozinon

New member
שמות

בוקר טוב, מלונית - נשמע לא טבעי. כמו מלון רק קטן עם חדרים קטנים ושרות קטן... אכסניה - קונוטציה למקום בסיסי עם הרבה מיטות קומותים בלי אופי ואוירה. מלוכלך לרוב. זה מה שישראלים חושבים Backpacker - ניחוחות מניו זילנד אבל מי שלא טייל שם לא מבין מה זה.\ Guest House - שם טוב רק קצת ארוך Hostel - ראה אכסניה... לצערי במקרים רבים כולל בארץ התדמית של האכסניה תואמת למציאות. Inn - קצר, איני וחדש(...) בארץ. החלטתי עלל השם הזה בעקבות שני מקומות שהם ההשראה שלי. ה Black sheep Inn באקודור וה- Way Inn בקוסקו פרו.

maozinon

New member
בירוקרטיה

עד עכשיו לא נתקלתי בבירוקרטיה באופן מפתי למדי!!! אם אתם שואלים את עצמכם למה אז התשובה פשוטה מאד. אף גוף ממשלתי לא רוצה, מוכן, יכול לעזור לי בשום צורה שהיא מה שמקטין את המגעים שלי עם כל בירוקרטיה מכל סוג שהוא...

jeshu

New member
כשבודקים את ההכנסות של מדינה מתרמילאים (או תיירים צעירים שלא יכולים להוציא הרבה כסף) אז לפעמים מגלים שהמדינה הרוויחה יותר מתרמילאים.זה בגלל שתרמילאי שוהה במדינה זמן ארוך הרבה יותר ומוציא את הכסף שלו באמצעות מערכת אספקת השירותים המקומית (או מערכת השירותים שבאה לספק לתרמילאים שירותים וגם היא בבעלות מקומית) - כלומר עוזר ישירות לכלכת המדינה בה הוא מבקר.זאת בניגוד לתייר שמוציא הרבה כסף לכל יום במדינה אבל לאו דווקא יותר מתרמילאי והכסף הזה הולך על מלונות ומגוון שירותים אחרים שהם לאו דווקא בבעלות מקומית ועקב כך חלק גדול מהכסף זורם החוצה מהמדינה (אל המשקיע הזר).

froggirl

New member
שאלה

ידיד שלי מאוסטרליה מתארח אצלי אבל עד עכשיו הוא היה ביפו ב= old jaffa hostel ושם בלילה הראשון כשהוא הגיע - הוא השאיר את התיק הגדול שלו בחדר (כמו שאני הייתי עושה בכל מקום אחר בעולם) ופתחו לו אותו וגנבו לו מברשת שיניים חשמלית, דיאודורנט ואת השק כביסה שלו עם הבגדים המלוכלכים. ואחרי יום - נגנב לו אוכל מהחדר ויום למחרת נגנבה לו שוב מברשת השיניים כשאני מטיילת בעולם אני תמיד משאירה את הדברים שלי ליד המטה ולוקחת כמובן את ה - valuables איתי אבל זה לא מצדיק גניבה של דברים בסיסיים ואומנם לא כל כך בעלי ערך כספי אבל למטייל הם בהחלט חשובים כי כשחיים על התיק ומטיילים לא רוצים לבזבז כסף על בגדים נוספים האם יש דרך לבדוק מה בדיוק קרה שם?? כיוון שזה מרתיע וסוף סוף כשבאים תיירים ארצה, אולי שווה להשאיר אותם כאן לעוד קצת זמן?? תודה מראש על העזרה

למעלה