Farscape: The Peacekeeper Wars

aidsbepita

New member
Farscape: The Peacekeeper Wars

אוקיי בתור בן אדם שראה את כל הסדרה מההתחלה ועד סופה והתאהב בה כמובן (וחברים שלו לא מבינים למה הוא מבלה כל כך הרבה זמן בצפייה בפארסקייפ חחח, הם לעולם לא יבינו כנראה) אני מודיע רשמית שברגעים אלו החלק הראשון של המיני משודר בארצות הברית בערוץ הSciFi ואני משער שלא יקח לו ולחלק השני יותר מיומיים במקרה הגרוע להגיע לכל רשתות השיתוף קבצים. אני אישית הזדעזעתי מהפרק האחרון של העונה הרביעית ועוד כשראיתי אותו זה היה הרבה לפני שדיברו על המיני... פשוט סיום מחריד לסדרה כל כך טובה. נורא שמחתי לראות שהפורום הזה קיים ושיש עוד אנשים נגועי פארסקייפ כמוני

LA LI HO

New member
הו, כמה כיף.

המיני סדרה יצאה, הפרק הראשון שודר. סוף סוף נזכה לראות מה לעזאזל קרה לג'ון וארין (לא כאילו שלא ידענו קודם..) הידד לכולנו.

Chakotay

New member
ואווו!!(ספוילר!)

החלק הראשון של המיני פשוט מדהים!!!!! נהנתי פשוט מכל רגע! מעניים אם כל העניין באמת יגמר בשלום.

aidsbepita

New member
הרי זה ברור (ספוילר)

ברור שזה ייגמר בטוב הרי בשביל זה הגיעה המיני סדרה מלכתחילה כדי לתת סיום ראוי לסדרה, מן הסתם שהסיום הזה יהיה סיום טוב. אבל בטוח מישהו מרכזי ימות (ההימור שלי) וקראתי את התסריט של החלק הראשון והקטע עם רייג'ל שנושא את התינוק שלהם דיי מגוכך אבל מבדר ברמה כלשהי ושמחתי לראות שבישן הבן דוד של רייג'ל יוצר איתו קשר סוף סוף החמוד הירוק הזה מקבל את מה שהוא חלם עליו בחזרה חחח

aidsbepita

New member
וואי אני לא מאמין לעזאזל (ספויילר)

The Big D is dead!!! זה לא פייר הוא היה צריך להתחתן עם צ'יאנה למה הרגו אותו?? לא יכלו להרוג את סטארק למשל? למה את אחת הדמויות היותר אהובות עלי? וזה רק אני או שהשם שם התינוק שלהם ממש מעפן? חח D'argo sun crichton וואי אני עדיין בשוק שהיתה למפיקים החוצפה לרצוח את דארגו אבל מה שכן הוא מת גבר לפחות תוך כדי צעקות I'm your daddy!!

LA LI HO

New member
נה.. זה היה צפוי

מפיקים נורא אוהבים להרוג דמויות משניות חשובות, דארגו היה המועמד הכי טוב לעניין. מישהו מוכן לתקצר את המיני סדרה? יש לי עוד שבועיים עד שאני אוכל לראות אותה..

Chakotay

New member
ואוווווווווווו ואווווווווו אדיר!!

הפרק היה מדהים!!! ממש!!! וכל כך חבל שהרגו את דארגו \: והוא אכן מת בצורה הטובה ביותר :) פאק זה היה ממש מדהים! אני לא יודע מה אעשה בלי פארסקייפ!!!!

sprqy

New member
כרגע סיימתי לראות

את שני החלקים ברצף. עדיין בשוק לא קולט (לא עוד פארסקייפ?) לא מעכל (פארסקייפ בלי דארגו??) זמן מרפא הכל.. מקווה..

sprqy

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifמעליי!!!!!!

שכחתי..

LA LI HO

New member
פראסקייפ לא נגמרה..

כל עוד הסדרה לא נגמרת בערוץ בארץ (וגם אחר כך) יש אפשרות להיכנס להכחשה עמוקה ולהתעלם מסופה של הד\סדרה.. אה, ואפשר לראות את כל הפרקים פעם אחר פעם אחר פעם.. זה כיף.

sprqy

New member
זו באמת

סדרה שאפשר לראות שוב ושוב ושוב... מניסיון
וגם בינואר יוצא הDVD של המיני!!! כולם לקנות!! זו פקודה!! עתיד פארסקייפ תלוי במכירות!!! חוץ מזה יש חצי שעה של MAKING OF שאי אפשר להפסיד..

sprqy

New member
2 חלקים

ולא יצא לי להגיד לך בהצלחה עם הפורומים החדשים שאת מנהלת!
פורום פארסקייפ שולט כמובן!

למעלה