farscape rock

pigit22

New member
farscape rock ../images/Emo112.gif

טוב אז עקב התמקרותי לסדרה המדהימה farscape וחקירה מעמיקה בכל הקשור בה (בעיקר קלאודיה ובן) אבל אני יכולה להגיד שאני רואה את הסידרה כבר מהתחלתה כולל המיני סידרה . ובגלל שגיליתי שיש פורום גם פה (נו תפוז איך לא) כתבתי פה כבר כמה פעמים אבל עכשיו אני רוצה להודיה שהצתרפתי רשמית .

dixie chick

New member
ברוכה הבאה... ולשאלון הקבלה שלנו...

ספארקי אתה ישן!
אני אחליף אותך הפעם... 1. דמות אהובה 2. פרק אהוב. 3. ציטוט אהוב 4. דמות משנה אהובה

pigit22

New member
מה זה הכל ?? זה קל !!!

דמות אהובה : aeyrn sun כמובן !!! פרק אהוב : אם רק אחד אז - melt down כמה שטחי ... לא נורא !!! ציטוט אהוב : I would be lost without you... then you'll never be lost דמות משנה אהובה : Utu-Noranti Pralatong הידועה גם בשם - grandma . נו עברתי ???

sprqy

New member
ליתר דיוק השאלה היא:

תן 3 שמות חיבה לרייג'ל לפחות! ואני רואה שיש שליטה בחומר אז שאלה נוספת: איך מצחצחים שיניים בדיוק במויה?

pigit22

New member
תשובה ... ../images/Emo112.gif

בעיקרון זה : ספרקי , דומינר ו\או כל שטוט אחרת שהדביקו לו בעיקר ג'ון ( יש די הרבה ) . והקטע של צחצוח שיניים אני מוחרכה להודות שמעולם לא נתקלתי או חשבתי על זה . אז אייך

pigit22

New member
המשך ... ../images/Emo112.gif

טוב אז בעקבות השאלה שבושה וחרפה שלא ידעתי את התשובה שלה חיפשתי ומצאתי שיש חיה מעיין תולעת שמנקה ... אבל אני יודעת שזה לא כל ההסבר אז אני אחפש את התשובה המלאה בהקדם

sprqy

New member
עברת בהצלחה!!../images/Emo45.gif

melt down ??? פעם ראשונה שנותנים את הפרק הזה, מעניין... אהבתי את הציטוט! ושוב פעם ראשונה שמישהו נותן את נורנטי כמות משנה אהובה!! את מלאה הפתעות!

dixie chick

New member
../images/Emo32.gif ספרי מד"ב שאני מוכרת

חברה אנא עיזרו לדיקסי המרוששת
סתם הגיע הזמן לנקות את המדפים ואני מנסה שכמה שיותר אנשים יקראו את הרשימה הזאת ובקיצור תגידו לי אם אתם רוצים ספרים!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=161&msgid=63651856 אם אני אמכור את הכל אני מבטיחה לקנות איזה סטאר-בארסט

למעלה