Farscape Mega Babe

Chakotay

New member
Farscape Mega Babe

כולן מגה בייבס!!! אבל במי הייתם בוחרים כהאולטימטיבית! ולמה?! אז מי יש לנו? ארין סון -
איך אפשר לא לאהוב אותה?! צ'יאנה -
הדמות הסקסית ביותר בטלויזיה! זאהן -
היא כחולה! סיקוזו -
יש לי חולשה קשה לג'ינג'יות. נורנטי -
טוווב לא כל כך....
. גרייזה -לא אוהב אותה, She is the Peacekeepr Bitch!
אני לא יכול לבחור, יש קרב בין ארין, צ'יאנה וסיקוזו! אני מוכן לוותר על ארין(למרות שהיא מדהימה), אבל קשה לי לבחור בין צ'יאנה לסיקוזו!! צ'יאנה כל כך סקססית!! וסיקוזו היא ג'ינג'ית! אני בוחר לא לבחור

Chakotay

New member
אהה אופס שחכתי את ג'ול!

אתם יכולים להוסיף אותה...אני לא אהבתי אותה בכל מקרה.

varty

New member
ארין סון בטוח!

לדעתי היא יותר סקסית מצ'יאנה. אחרי ארין הייתי בוחרת בסיקוזו- ג'יניג'ית מדהימה!!!

Dark Muse

New member
צ'יאנה דה

למרות שגם לארין יש גוף לא רע בכלל
גם סיקוזו מדהימה

varty

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

נכון
לא שמתי לב לצ'יאנה יש אף ענק
והשאר אין להם כלום. כולם מושלמים

Chakotay

New member
בוא נגיד ששתיהן שוות!

אבל קלאודיה בלאק שווה יותר במציאות, כי בלי האיפור צ'יאנה לא כל כך שווה...כי גיגי לא שווה כמו קלאודיה :)

varty

New member
אני לא אוהבת את האף שלה

הוא רחב כמו של חזיר
אבל היא מותק בגדול. ארין (קלודיה בלאק) יותר שווה לדעתי.

Dark Muse

New member
הרגע סיימתי לראות את המיני ../images/Emo3.gif

איזה דבר יפה, אני לא יכתוב בספולירים אבל היו קטעים שלא ממש אהבתי, אבל הם מינורים לגמרי
סוף סוף התגלה מה המניעים של סקורפי... ויש עוד הרבה שאלות שלא נענו, ככה שיש מצב לסידרת המשך

varty

New member
שים את הסימן ספוילר

ותרשום מה לא אהבת. אם בא לך...

Dark Muse

New member
../images/Emo58.gif

הקטע של הלידה של ארין, ממש לא אהבתי... היה מאד מאד לא מושקע. חוץ מזה הכל היה בסדר

odiman11

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

הוא היה מאוד מתאים לפארסקייפ.... אם תשים לב על כל הקטעים האלה שבדרך כלל עושים אותם מאוד מרגשים ומיוחדים בסרטים בפארסקייפ עשו אותם שונים לגמרי.. כמו המיליון חתונות שהיו במיני הזה(3 אם אני לא טועה) והסיום היה לא ממש מרגש בסוף לפחות צפיתי לאיזה מין סטאר ברסט כזה ואז כתוביות או משהו בכלל את האמת לפארסקייפ יש כשרון לעשות סיום שלא נותן כלום...שונה כזה בכל פרק כמעט זה היה ככה והלידה שהייתה מאוד לא קונבנציונלית לסרטים וסדרות היום

Dark Muse

New member
../images/Emo58.gif דווקא זה היה מרגש

במיוחד שהם קראו לתינוק דארגו

LA LI HO

New member
אבל זה היה כל כך צפוי..

מסדרה כמו פארסקייפ הייתי מצפה לסיום יותר מקורי מזה, זאת פשוט העתקה ממלך האריות.

varty

New member
דווקא מאוד אהבתי את הסצנה ../images/Emo58.gif

של הלידה בג'אקוזי. היא באמת היתה מקורית ולא רואים כזאת סצנה כל יום. היה שם טונה של הומור. לדוגמא - ג'ון נתן לארין את הסכין כדי שתחתוך את הבגדים ועוד ובמקום זה היא אמרה, יופי אני אקרע את התינוק מתוכי..חחחחחחח וזה היה כל כך טבעי ובמקום. הלידה היתה באמצע קרב קשה. כל כך פארסקייפי וכל כך מתאים להורים של דארגו התינוק במיוחד לארין. הלידה היתה בקרב והיא נולדה להיות לוחמת. כך שזה ממש מתאים לאוירה של החיים שלה. והיה הומור גם לפני הסצנה עם הבריכה. שצ'יאנה רצתה להפוך את התינוק של ארין בבטן (זה נראה קצת מוזר, הקטע הזה)וההערות של ארין לצ'יאנה היה קורע מצחוק.

LA LI HO

New member
אני לא אהבתי את הסצינה.

ובכלל, לא אהבתי כל כך את המיני סדרה הזאת. הכל היה כל כך מזויף. השחקנים נראו כאילו הם איבדו כל כישרון משחק שאי פעם היה להם (והיה הרבה) והכותבים כל כישרון כתיבה. הרבה מהסצינות היו מיותרות וחסרות משמעות לחלוטין, המטרה הייתה לסגור הסדרה, לא להתחיל לפתח את היחסים בין הדמויות ולהשאיר שאלות פתוחות (ודביליות).

למעלה