Farpoint mission

S h a y 9 9 9

New member
Farpoint mission

ממש עכשיו ראיתי את החלק הראשון של הפיילוט של TNG ושמתי לב למשהו מאוד מוזר, האנטרפרייז מתחלקת ל2 חלקים, (צלחת והשאר...), זה קורה בזמן שהם טסים במהירות וורפ 9.7 או משהו כזה, כש הם נפרדים לחלוטין שני החלקים נשארים בוורפ! איך זה אפשרי? עד כמה שאני יודע לחלק של הצלחת אין מנועי וורפ משלה והיא יכולה לשוטט רק במהירות אימפולס! האם זה סתם טעות של יוצרי הסדרה בתחילת דרכה? אשמח לתשובה שי

אני זוכר את הפרק אחרת

אני לא חושב שהיפרדות היתה כשהחללית היתה בשיא המהירות האפשרית, ובנוסף אין צורך למנועי וורפ לשני חלקי ,או שיש להם מנועים מסוג אחר או שפשוט מכוח התנופה הראשונית הצלחת המשיכה ב"טיוליה" בחלל, חוצ מזה אל תשכח ש-Q היה בסביבה אולי הוא עזר להם?

S h a y 9 9 9

New member
דווקא כן ... או שלא?!

הם היו בשיא המהירות כי הם "ברחו" פחות או יותר מהדבר העויין שרדף אחריהם וניסה לשים להם גבול פיזי כדי שהם לא יוכלו להמשיך לשוטט לבחלל... חוץ מזה Q היה די מעצבן בפרק הזה ,הוא היה מניאק! ככה שלא נראה לי...

bigbadjoe

New member
זה לא יכול

להיות שהצלחת המשיכה מכוח האינרציה... הרי האנטרפרייז לא באמת מאיצה, או זזה אם כבר. הרי היא נשארת במקום, זה היקום שזז מסביבה (משהו כזה, ממש אין לי כוח להיכנס לטכנולוגיה...) אז או שזה באמת היה באימפולס או שזו הייתה טעות של הכותבים

destroy

New member
תנועה בעל חלל

אינה תנועה ניוטונית, ז"א דרוש להפעיל כח על מנת לשמור על על-חלל (למרות ש"שקול הכוחות" הינו אפס) וברגע שאין מנוע על חלל פועל הספינה תחזור למהירויות תת אוריות.

pelegs

New member
עדיין הצלחת נמצאת בתוך הוורפ פילד

של הגוף, מה שנותן לה את האפשרות גם "לטוס" במהירות הספציפית

שאלה קטנה:

איפה ראית את הפרק הזה? אני מחפשת את כל העונה הראשונה ( לא באינטרנט כי אין לי אינטרנט מהיר) אז אם יש לך את זה על וידאו או מכיר מישהו שיש לו-בבקשה........................................תגיד לי!

S h a y 9 9 9

New member
צר לי...

אבל רק תדעי שזה אפשרי (עם הרבה סבלנות) להוריד מקאזה פרקים גם באינטרנט רגיל. ל--------א------------------ט.

../images/Emo178.gif

יותר מידי זמן (שעולה יותר מידי כסף), תודה בכל אופן, אני אמשיך לחפש...

למעלה