הרבה יותר גרוע מזה.. ../images/Emo122.gif
דיברו על זה גם בחדשות וגם באינטרנט והכל.. והם מזה המעיטו במה שקרה שם. ברגע שפתחו את השערים, כולם [בסביבות 3000 ילדים] בבת אחת, רצו בשיא המהירות והלחץ לכיוון הדלתות זכוכית של הכניסה לאולם, כי הרי כולם רוצים ליהיות בשורה ראשונה, וזה כל הקודם זוכה. היו שם רק איזה 20 מאבטחים, ואמבולנס אחד עם 2 פרמדיקים [ופה הייתה הבעיה, הפשלה הייתה של האולם הטיפש הזה, לא שלנו. למרות שגם הילדים המפגרים וההיסטריים האלה לא תרמו במיוחד]. היו 3 דלתות, והמפגרים האלה עוד ניסו בהתחלה איכשהו לבדוק כרטיסים והכל.. מההתחלה היה לי ברור שאין מצב שהם מצליחים לבדוק.. אנשים לא הגיעו בכלל לכרטיסים שלהם, אפחד לא נשם, איזה 30 בנות התעלפו מהלחץ והחוסר אוויר [וזה היה מזה חארטה שבחדשות רשמו 16 פצועות קל.. כי היו מלא שהתעלפו ופשוט לא רצו ללכת לבי"ח אז לא רשמו אותן בשום מקום ולא טיפלו בהם אז לא החשיבו אותם כפצועות.. אבל כעקרון היו איזה 30 מתעלפות, ועוד מלא שנפצעו מהזכוכית, שאני תכף אגיע לזה חח]. בקיצור הם הבינו שאין להם מצב להשתלט, ונתנו פשוט לכולם לרוץ פנימה בלי לבדוק כרטיסים או תיקים! מלא אנשים התפלחו פנימה, ויותר גרוע מזה שהתפלחו, היה יכול ליהיות שם מגה פיגוע כי לא בדקו תיקים או ת"ז או כלום! בקיצור אני הייתי בערך באמצע התור, כשפתאום אני שומעת בום ענקי לידי. אני מסתכלת, ודחפו איזה ילד אחד דרך אחד החלונות זכוכית [אלה שלא אמורים ליהיות דלת חח ><"], בקיצור הוא שוכב שם על הרצפה מחוסר הכרה, כולו מדמם.. אז מה את חושבת שאנשים שם עשו? עזרו לו?.. ברור שלא! הרי נפתחה להם עוד כניסה עכשיו! כולם התחילו לעלות עליו [עליו!! לבנאדם תקועות זכוכיות בגוף!], ולהכנס פנימה דרך החלון השבור! בקיצור אני ועוד כמה בנות ניסינו לפנות שם דרך לפרמדיקים, ואז הרי ברגע שיש לך קצת מקום לנשום שם, זה אומר שאת יכולה ליפול [הרי תחשבי שלפני זה אין מצב שאת נופלת בגלל שכולם דחוסים אחד על השני, ואי אפשר ליפול כי אין לאן. אז ברגע שהתפנה קצת מקום, יש לך לאן ליפול..] אז אני וכל הבנות האלה שפינו ת'דרך נפלנו מהדחיפות, ואני נפלתי במדרגות ועיקמתי את הקרסול ונקעתי אותו
מרוב הלחץ שהיה שם איזה חמש דק' שכבתי שם ולא הצלחתי לקום, עד שבסוף אחד המאבטחים עזר לי. ובנתיים מלא אנשים נפלו עלי ועלו עלי, וכל הצד שלי סימנים כחולים חח :X אבל לא נורא, כי ההופעה עצמה הייתה ממש כיפית ומדהימה, אז לפחות זה.