far fetched, אבל...
שלום. אני לא יודע אם זה המקום, אבל נו - what the heck..
נתחיל מהסוף: אני חייל. ועכשיו קצת אחורה: לפני הצבא עסקתי בתכנות embedded, בעיקר לאפליקציות real time מבוססות מיקרוקונטרולרים. הייתי מקצוען במה שעשיתי, ואני לא אתפלא אם אני הטוב בארץ בתחום שלי (בעיקר משפחת Atmel AVR). בזמנו, חברות היו נשלחות אלי על ידי המפיץ בארץ, שאענה להן על שאלות טכניות. לצד כל זה, יש לי נסיון ענף בתקשורת (ולא, לא רק IP), דרייברים (כולל כרטיסי PCI), תכנות קרנל, וחומרת PC. יש לי נסיון רב עם מספר גדול של צב"דים והבנה לא רעה של אלקטרוניקה. אני באמת מרגיש שעל אף הנסיון הדל יחסית מבחינת שנים (משהו כמו 5) בהן אני מתעסק בתוכנה בצורה מקצועית, אני מסוגל לתת פייט לכל אחד אחר. יהיה זה אשר יהיה, ותהיה השכלתו אשר תהיה. המסלול הצבאי שלי לא היווה כל ירידה ברמה, מאחר ומצאתי את עצמי במקום הטוב ביותר אליו אפשר לשאוף. אני מהחיילים הבודדים בין עשרות עתודאים - מצטיינים - וחולק איתם את אותה העבודה. בקיצור, אני מחפש עבודה צדדית. השאלה היא מי, ובאילו תנאים, יסכים להעסיק אותי. האם בכלל שווה לטרוח, והאם מישהו ירצה להתעסק עם חייל ללא השכלה פורמלית - מקצוען ככל שיהיה - כשבחוץ מסתובבים אלפי מהנדסים משוועים לפרנסה. אין לי בעיה להוכיח מה אני שווה, אם יתנו לי את ההזדמנות. אני מתנצל אם האמור לעיל נשמע מתנשא - אני לא כזה
זו בסך הכל האמת. (אגב, לאחר שקראתם את כל זה - האם יש מקום טוב יותר לפרסום ההודעה?) תודה מראש!
שלום. אני לא יודע אם זה המקום, אבל נו - what the heck..