Fantasy

talshani9

New member
פנטסי

ראיתי את הגלריה של האמן/נית לפני הרבה הרבה מאוד זמן, אני חושבת שדרך אתר של גלריית תלת מימד ענקית של אמנים רבים עם קישור לגלריה של כל אחד, וזו התמונה הכי מוצלחת של האמן/נית, שאר עבודותיו לא מרשימות כמו זו..

preacher

New member
לירן, מחק אותו בבקשה...

לפי מספר ה-ICQ והש/ם שלו שמודבקים על העבודה, הייתי אומר שהוא משתמש לפורום בתור מקום לאחסון החתימה שלו.

וזה אסור?

סתם תהיה כי אני לא מבינה את עניין שנאת החתימות. זה שונה מאשר אנשים שמשתמשים בפורום כמקום אחסון לעבודות שלהם?

יש הבדל בין העלאת קבצים להנאת כולם,

או לקבלת ביקורות ותגובות, לבין להשתמש בתפוז כמחסן קבצים שאח"כ אפשר יהיה לתת קישור אליהם. יש מספיק אתרי אחסון ברשת, חלקם אפילו חינמיים. המערכת של תפוז מוגבלת ולא נועדה לדברים מהסוג הזה. כשהעבודות עולות בקבוצה בשירשור ללא תוכן וללא הסבר של הכותב, הסברה היא שהקבצים עלו לפורום לשם השמתם בצורה זולה ומהירה ברשת. הנהלת תפוז ואני, כמנהל פורום שמשקיע הרבה מזמנו הפנוי בסידור וניהול של הפורום, לא רוצים שמישהו ינצל אותו לצרכים שלא קשורים לנושא הפורום וחורגים מההגדרה של הפורומים. הבעיה מתחילה כשכן מצורף איזשהו הסבר או שאלה להודעה, כמו במקרה הזה, וקשה לדעת אם כוונת הכותב תמימה באמת או שהוא פשוט מעט יותר מתוחכם מהמטרידים הרגילים.

singalong

New member
שמת לב

שהבחור שם חתימה שלו למטה? מוזר, אם ניקח בחשבון שאין לו מושג מי יצר את האיור...

למעלה