Fantasy Fire Sale

daveyac

New member
Fantasy Fire Sale

Hey guys in our fantasy league, as I sit in last place I am ready willing and able to make trades and no player is untouchable (though I wont accept anything ridiculous or that I think wont actually HELP). Highlights include Ian Kinsler, Either and more,

BB FuNaTiC

New member
Sent an offer as well.

Going for the threepeat

daveyac

New member
To people who think this is unfair

If you look at the points and not just the names, it is not that ridiculous of a trade. Truth is I felt that we didnt stand a chance from day one so in terms of fairness it doesnt matter much now. Next season with less starters will hopefully balance things. On a sidenote, i would like to start a midseason league and maybe draft this weekend if enough people are interested. Any takers?

daveyac

New member
sidenote on crawford

He is the highest points player in the league so its not like I got a rando, and Sanchez has 220 pts so if you add up the numbers its pretty even, I do agree there should be a review time allowed however...

Amir BA

New member
its not the point

I think this trade should have gone up to vote in the league When a commish makes a trade other people should have a say or at least see the trade before it happens.

daveyac

New member
I agree with and am willing to untrade

Just trades should be voted on fairness not because one team is winning the league or not. Our points system has everything so messed up the top 10 players are pitchers... names dont mean much gardner has 230 points...

clevelandrocks

New member
אני חושב שצבי יכל לחכות קצת עם קיום הטרייד..

למרות שכנראה בסופו של דבר אני לא הייתי מתנגד, היה הוגן יותר לתת לאנשים הזדמנות להתנגד לטרייד. זה נראה לא טוב כשמנהל הליגה מאשר טרייד שהוא מעורב בו אחרי דקה.

JayneCobb

New member
בטח ובטח כשמדובר

בשחקנים בסדר גודל כזה....ובמישהו שהודיע שהוא עושה מכירת חיסול על הקבוצה.... אני לא טוען שהיה כאן משהו מסריח, רק חושב שהיתה צריכה להיות לשאר המשתתפים הזדמנות ללמוד את הטרייד ולהצביע לגביו...

BB FuNaTiC

New member
חברה אני מקבל את ההערה. אני אסביר מה קרה

אני נמצא בליגת דיינסטי בו הקומיש ישר מאשר טריידים בלי לחשוב פעמיים כי הוא סומך על כל המשתתפים בליגה שהם יודעים מה הם עושים ושאין שחיטות. תשימו לב שעשיתי בדיוק אותו הדבר בטרייד שהיה השבוע בין רשף לגרג. אין לי בעייה להפוך את הטרייד ולאשר אותו מחדש כשאני אגיע הבייתה היום בערב. מצטער אם מישהו התעצבן מזה. בנוגע להצבעות. הצבעות נועדו לדבר אחד ודבר אחד בלבד.: להצביע נגד טרייד שמעורב בו עניין של שחיטות. אם אתם חושבים שאנסתי פה את דיויד או להיפך זוהי זכותכם. אבל במידה ואתם מצביעים נגד, הכוונה היא שאתם חושבים שאני ודייויד היינו מעורבים פה במהלך מושחט בו פעלנו יחד לטובת בלה בלה בלה.... אני חושב שברור מהטרייד הזה שזהו ממש לא המצב. קרופורד מוביל את כל החובטים בליגה בנקודות! מדובר בליגת קיפרים והוא הקיפר הכי טוב בטרייד הזה. אסור לשכוח את זה. אם זה עניין גדול אני אשנה את זה ונעשה את הטרייד מחדש ואני אתן לכם להצביע. האפשרות השניייה היא שנאמץ את הפוליסה שאנחנו סומכים אחד על השני בדברים האלה. בכל מקרה בואו נעשה סקר שוק מהיר פה, מי שרוצה שנחזיר את הטרייד ונעשה אותו מחדש וניתן לכם להצביע שיגיד. אני כמובן לא התכוונתי לעשות מהומה.

omri1234567

New member
אני בחול ואין לי מושג מה קורה כי אני לא עוקב

מישהו יכול לרשום בדיוק מה הטרייר מה השחקנים ?

BB FuNaTiC

New member
אני שוב מדגיש

אם נעלה את הטרייד להצבעה, משמעות ההצבעה היא לא אם אתם מסכימים לטרייד הזה מבחינת שוויוניות. ההצבעה היא אם אתם חושבים שהטרייד כל כך מופרך שזה הופך לגמרי את מאזן הליגה ושהיו מעורבים פה גורמים חיצוניים (נגיד שדייויד שילם לי תמורת קרופורד וכו'...). בפנטסי יש טריידים טובים ורעים, לא כולם מסכימים שהם שווים אבל בשביל VETO צריך להיות מדובר בטרייד קיצוני שבקיצוניים. אתם צודקים שבתור קומיש אני לא צריך להיות פתור מדמוקטיה מן הסתם אבל אני לא רוצה שתראו את הכוונות שלי בתור "מלוכלכות". סך הכל בלבול. יש לי תחושה שנעשה את הטרייד מחדש בכל מקרה.

Amir BA

New member
לי אישית אין בעיה עם הטרייד עצמו

אומנם זה קצת לא פייר כי הקבוצה שלך גם ככה מפוצצת בשחקנים כבר, אבל מבחינת הטרייד עצמו הוא לא כזה מופרך וסביר להניח שהייתי מאשר אותו. כמו שאמרת, היית צריך לפרסם את הטרייד שהולך לקרות כדי לתת לאנשים לעכל אותו ולאשר אותו רק מחר...

clevelandrocks

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל

כמו שכבר אמרתי, אני לא מטיל וטו ומבחינתי אין צורך לחזור על הטרייד.

daveyac

New member
So can we push this trade through

We cancelled and redid it for thoughts but most seem ok with it?

למעלה