Fantastic Four the Animation

Aeon

New member
אני הייתי רוצה לראות את פלאש

שוב... בסדרה אולי... לוא דווקא מצויירת...

deddy23

New member
אם יעשו סוף סוף...

סדרות שמבוססות CROSSOVER בין DC ל-MARVEL זה יכול להיות הכי מעניין או אם כבר לא זה אז שלפחות נגיד יעשו סדרות שמבוססות ע"פ נובלות בודדות - כלומר נגיד... kingdom come או אולי EARTH X אבל אם יש משהו שהכי הכי הכי הכי הכי הייתי רוצה לראות בעיבוד מצוייר מקומיקס לטלויזיה (או אולי אפילו לא מצוייר) - Batman: death in the family... וזה אגב ציור שלי....

spidey 82

New member
עיבוד שמפגיש בין DC למארוול,

בקולנוע או באלוויזיה, לעולם לא יהיה. זכויות יוצרים. למשל, זכויות ההסרטה של ספיידר-מן שייכות לקולומביה, של אקס-מן לפוקס. זכויות ההסרטה של 99 אחוז מדמויות DC שייכות לחברת האם, וורנר בראדרס. עכשיו, ההסכם שמארוול עשתה עם פארמונט בשנה שעברה (מארוול תפיק בעצמה סרטים, פאראמונט תפיץ אותם) נוגעות רק למה שהפקתו תחל השנה. עיבוד של מיני סדרות, זה בעייתי. אפשר להשתמש בסיפורים כבסיס לעלילה בסדרות רצות (קינגדום קאם ב-JLU, למשל). ציור נהדר. לא אהבתי את הפנים של רובין, אבל את כל השאר כן.

deddy23

New member
תודה על התגובה

טוב ללמוד ולדעת איפה לתקן את עצמך... כלפי הנושא של הזכויות של החברות השונות זה היה לי די ברור אבל אתה יודע איך זה - את רואה CROSSOVER בקומיקס ואתה מייחל לעצמך לראות דבר כזה גם בטלויזיה/קולנוע... איך הדבר הבא? אחד החברים שלי בוריאציות שונות לחלק מהדמויות של ה - LEGION OF DOOM (אני יודע ש-DEADMAN הוא לא אחד מהם אבל פשוט הוא נראה לי מתאים לשם...) אני קורא לזה - legion of dudi

למעלה