Fandub נגד Fan-edit

barak97

New member
אבל גם אם אין מיקרופון טוב.. ../images/Emo40.gif

אפשר לתקן את הסאונד בשנייה, פשוט צריך לדעת איך. הכל זה משחק של איקווילייזר.. אצלי יש המון מצבים שאני משחק במיקסר עם הEQ כדי לשמוע ברמה שאני מצליח להבין משהו, כי יש כאלו עם מיקרופונים מאוד גרועים שקשה נורא לשמוע..

Hawkgirl

New member
אתה אבל מתאר מצב

שלא קיים בפורום. עד היום לא יצא לי לשמוע מישהו מעלה סרטון שאי אפשר להבין מה הוא אומר בגלל איכות המקרופון.

razop90

New member
אבל הבעיה היא שלא כולם מבינים בזה../images/Emo3.gif

ברור שאם לא יודעים לערוך טוב אז גם לא יידעו לסדר את הסאונד...ואם יש מיקרופון גרוע אין ממש מה לעשות חוץ מלקנות אחד חדש, והמיקרופונים הטובים עולים הרבה כסף כמו שאתה בטח יודע. חוצמזה, אם מישהו סתם בא לפורום לנסות את מזלו בדיבוב עם המיקרופון הגרוע שלו אז אפשר להתמודד..אם הוא ייקח את הדיבוב ברצינות גם בטח הוא ייקנה מיקרופון טוב יותר, אבל זה לא מה שחשוב כאן...מקווה שהצלחת להבין אותי :)

miaBaby

New member
אתן לך דוגמא ברקי...

שיר המקסימה החמודה והמוכשרת שלנו, שתמיד מפתיעה עם אחיה בוידאויים ערוכים למופת, אני זוכרת שהיה פאנדאב אחד שלא היה ברשותה מיקרופון טוב, (נראה לי זה היה פאנדאב דיג'ימון אולי אני טועה- זה היה לפני שנה בערך) ואני גם זוכרת שהיא התבאסה בעצמה על איכות המיקרופון ובכל זאת החליטה להשתתף, בזמנו אמרנו לה שהמשחק שלה נפלא ושהדבר היחיד שחבל שהמיקרופון לא איכותי... ובזה נגמר העיניין... אבל הפואנטה שלי היא- שדיברנו על הדיבוב והמשחק. אז כן, אם אתה מתחבר עם אנשים בפורום, וכמעשה חברי מדבר איתם בסקייפ ונותן עצות סאונד לפעם הבאה, אין מקסים מזה. כל מה שאני אומרת זה שזה לא צריך לבוא על חשבון ההערות, הביקורות והמחמאות על יכולות המשחק.

barak97

New member
כנראה הפאנדאב שלי ../images/Emo40.gif

היו כמה שהיא הקליטה לי.. וגם כן ניסיתי לתקן. וברור - אין סיבה להגיד רק "המיקרופון שלך גרוע" וזהו.. אם אפשר - צריך לתת הערות

miaBaby

New member
yay איזו הפתעה אנחנו מסכימים! ../images/Emo6.gif

טוב זה היה צפוי... אנחנו בד''כ מסכימים
למרות שהיה יותר מעניין אם היית מצעצבן עלי ומנסר לי את הראש בחצי... נו טוב, תמיד יש פעם הבאה

Eyal 1 2 3

New member
פפפ קודם אני צריך לחזור להגיב על פנדאבים XD

אחר כך נדבר על תוכן התגובה P:

Eyal 1 2 3

New member
נו טוב *מתגבר על העצלנות*

*הולך להביא את האוזניות האבודות*

למעלה