Fan Mail

Penny s

New member
../images/Emo6.gif I have the same problem ../images/Emo15.gif

Whatever comes to my mind has to be censored
That´s a good idea about the envelope. I see you have a talent for fanart, how are you with designing envelopes ?

PureBlood1

New member
אין לי בעיה לקחת על עצמי את תכנון

המעטפה..... פשוט יהיה לי קשה להראות לכן אותה.... (כלומר בלתי אפשרי). אני באמת צריכה לשבת להורים שלי יותר על הראש בכדי שיקנו סורק...

Penny s

New member
why don´t we get together../images/Emo15.gif

There aren´t many of us here, so I reckon it can´t be too complicated to organize a forum meeting

PureBlood1

New member
מי שרוצה לעשות מפגש פורום.........

...... שתסמן
או
זכות הבחירה לכן.......

מלאכית16

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo110.gif

וכל אחת תתרום סרט של אלן ריקמן.... אני חושבת שאולי ההורים שלי ירשו לי לעשות אצלנו באיזה חופש...אם תבטיחו שלא תתפרעו יותר מידי.....ואז גם תוכלו להשתמש בסורק...

PureBlood1

New member
מבטיחה לא להרוס כלום..........

..... למרות שנראה לי שאני אביא כמה דברים לסרוק..... בכל מקרה אני מתנדבת להביא את אקדח אישה ונשיקה+המהפנט..... אני יכולה להביא סרטים אחרים אבל אני יודעת שאלו יותר נדירים מהשאר.....

מלאכית16

New member
לי יש את ...../images/Emo110.gif

הארי פוטר וחדר הסודות....באיכות קצת צולעת....קצת הרבה... הארי פוטר ואבן החכמים.... עד שהחיים יפרידו בינינו... דוגמה... וראש בראש....

PureBlood1

New member
וחייבים להביא את כיבוש הגלקסיה...

טוב אני אנדב את עצמי גם לזה........

מלאכית16

New member
*מכניסה לעצמי כפה* ../images/Emo110.gif

כמובן שיש לי ת כיבוש הגלקסיה!!! טאפילו באיכות מעולה.....אבל בלי תרגום.....לא נורא....

PureBlood1

New member
זאת רק אני או שמה שיקרה בסופו

של דבר זה שאני והילה נבוא לפורום עמוסות במלא קלטות של אלן וכל השאר פשוט ישבו על הספה, יאכלו פופקורן וישאלו מה לקח לנו כ"כ הרבה זמן....(בכל אופן לאחר סחיבת קלטות ממושכת אני נפלתי, נקעתי את הרגל והייתי צריכה לצלוע עד למקום המפגש.......) בלי להעליב...... אבל צריך עוד מתנדבות......

מלאכית16

New member
לי לא מפריע לסחוב ../images/Emo110.gif

כל כך הרבה סרטים... העיקר של יהרסו אותם.....חברה שלי *שיעול* החליטה שנורא נחמד להרוס לי את הארי פוטר ואבן החכמים ועוד את כל הקטעים עם אלן...... היא הכניסה את זה לווידאו ואז אנחנו שומעים קעכטעצ´... ואני כזה שואלת:" מה זה היה?" והיא כזה:"אופס...." אני כמעט קרעתי לה את הצורה כשראיתי איזה קטעים היא הרסה לי.....

Dracos girl

New member
אמממ.... ../images/Emo25.gif

לי יש רק ה"פ 1 ו- 2 בדי וי די, ודוגמה בדי וי די... וגם זה רק של מחשב... בגלל זה אין לי ממש מה להציע כי כבר אמרתן שיש לכן את זה...

Penny s

New member
מה לקח לכן כ"כ הרבה? ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

לי יש את "הארי פוטר ואבן הפילוסופים" - איכות על הפנים
"מת לחיות" - איכות ככה ככה
"רובין הוד נסיך הגנבים - dvd
"truly madly deeply" - קלטת ישנה שקופצת
כולם ללא תרגום.. ואני יכולה להביא גם פופקורן והרבה במבה

למעלה