familytree. flw

חייקין

New member
familytree. flw

קבלתי קובץ "familytree. flw" שאמור כנראה להיפתח על ידי דורותרי. אם אחד מחברי הפורום יואיל לשלוח דוא"ל אלי: [email protected] ואצרף לו/ה הקובץ בהודעה חוזרת. הקובץ קבלתי מבן דודי שסבתו נולדה בזמרין. הוא גר בלונדון ואינו יכול לפתוח הקובץ

yehudad

New member
אני לא חושב שזה קובץ של דורותרי.

אני אנסה לבדוק של איזה תוכנה זה.

yehudad

New member
התוכנה היחידה שמצאתי שמשתמשת בסיומת

הזו של flw היא תוכנת תרשימים בשם kivio. זוהי תוכנה המשמשת ליצירת תרשימי זרימה שונים, וייתכן שהעץ שלך נוצר בתוכנה זו. האם תוכל לברר מה המקור שלה (מהיכן הגיע הקובץ לבן דודך)

yehudad

New member
ממה שחוה3 אמרה לי ישנה אפשרות

שדורותרי משתמשת בתוכנה שציינתי כתוכנת צד שלישי ליצירת תרשים זרימה מהעץ המשפחתי לצורך ייצוא המידע. היא טוענת שזו אחת הסיומות שניתן לקבל כאשר עושים שמירה בשם כאשר ההסבר הנלווה הוא: Flow Report.

yehudad

New member
מי אלה אינקרימייל?

מאחר וחוה טוענת שדורותרי מאפשרים קובץ כזה, אולי כדאי לנסות לפתוח איכשהו בדורותרי.

חוה3

Member
לדעתי אי אפשר יהיה לפתוח את הקובץ

בדורותרי. הקובץ שהתוכנה מיצאת הוא לא אחד. היא שומרת במחשב מספר רב של קבצים כשמיצאים במתכונת הזו. הכי טוב לבקש שייצאו מדורתרי, בדרך הרגילה של קובץ GEDCOM. או קובץ ג'דקום של דורותרי, או קובץ ג'דקום כללי (שתי הצורות מתאפשרות בתוכנה).

ניסיתי

בדורותרי וב FTM ואני מקבל את ה -letter creator של אינקרדימייל ולכן פניתי אליהם הם טוענים שהקובץ פגום לא יודע

חוה3

Member
הקובץ נפתח בלי שום בעייה עם דורותרי

שלחתי לך במייל. במידה ולא תצליח לראות את הקבצים, אדפיס מחר ואסרוק את הדפים.

חייקין

New member
אורקה../images/Emo13.gif

הורדתי גירסת הדמו, ופתחתי. מדובר על דו"ח גנאלוגי של בני דודים שלי ושל האדמו"ר האחרון של חב"ד

למעלה