famillion מציע מערכת חינם

famillion מציע מערכת חינם

פמיליון פיתחה יכולת ראשונית וחלוצית למזג עצי משפחה ובכך מתאפשר למצוא קשר לקרובי משפחה גם מעבר לים וליצור איתם קשר, בנוסף אנו מפתחים יכולות לניהול פורטלים משפחתיים וליצר מערכת משותפת לבניית ההיסטוריה המשפחתית. המערכת המוצעת (גרסת ביתא) כולה אינטרנטית ובשפות רבות וכל זאת מבלי לשבש את יכולתה לאפשר שיתוף קבצים בין בני המשפחה, למזג עצים שונים, לשתף תמונות וליצור את התיעוד של המידע המשותף. פמיליון נבנתה כך שתתאים לכל הצרכים שיש למשפחה ברשת, לחלוק תמונות, לנהל אירועים, לתקשר ולשתף. זוהי רשת חברתית-משפחתית ראשונה מסוגה שבה כל משפחה וכל אדם יכול להגדיר לעצמו מהי משפחתו ואף ליהנות מאפליקציות ייחודיות להפקה של פרויקט שורשים, שאגב, אומץ על ידי בתי הספר בישראל ובקהילות בעולם וזכה לשיתוף פעולה בישראל עם בית התפוצות, הג'וינט וארגונים שונים שמטרתם לאתר קרובים ולחזק את הזיקה והקשר עם קרוביהם בכל העולם. הפתרונות הייחודים שלנו נבנו לאחר מחקר ופיתוח מעמיק ומקיף שכלל חוקרים רבים אשר בסופו פותחו היכולות ליצירת רשת משפחתית חובקת עולם, מפתיע לגלות כי אחוז קטן מאוד של משתמשים באתר מספיק בשביל ליצור את נקודת המפנה למיזוג בין עצים של גולשים אחרים. www.famillion.co.il||סלינק|

אם אתה עדיין כאן, יש לי שאלה...

שלום, אורי! הקישור למערכת שלכם הובא כאן כבר קודם לכן. השארתי כאן את ההודעה שלך, מחמת הספק, למרות שהיא בעלת אופי שיווקי מובהק (ובפרט לאור העובדה שהשימוש במערכת הוא חינמי). כיוון שלא הסתרת כי אתה מאנשי המערכת, איני רואה סיבה לא להשאיר ההודעה. אם אתה עדיין כאן - אשמח אם תסביר לי (ולכולם) משהו על השימוש במערכת. התנסיתי בה כבר בפעם הראשונה שנתקלתי בה, ואכן בניית העץ הבסיסי היא פעולה פשוטה ונחמדה מבחינה גרפית. עם זאת, איני מבין כיצד עובד המנגנון המחבר בין עצים. לא מצאתי, ולו ברמז, אפשרות לחפש אנשים אחרים. גם כאשר נרשמתי בשם משתמש אחר והזנתי פרטים של אדם אשר מופיע כבר במערכת, לא קיבלתי על כך שום התראה. אשמח להסברים בנושא. ארנון

eliya-l

New member
ארנון דווקא כן ישנו

מנגנון שמחבר בין עצים. מאחר ולא הלך לי משהו עם ציור העץ בתוכנה שם או יותר נכון עם ההדפסת האיור שם, נכנסתי שוב ויצרתי שם משתמש חדש בשמה של בתי (מחר היא אמורה להגיש את עבודת השורשים שלה) בכל מקרה, כאשר הקלדתי שמות של אנשים שכבר העלתי בעץ הקודם תחת שם המשתמש לי, קפצה הודעה שיש אפשרות לראות הקבלות. הופיעו שמות בהתאם לרצף והיה דווקא מאוד נחמד לראות את זה אחרי שכתבת שאצלך זה לא הופיע. אך מה שכן, לא ניתן היה לדעת מהיכן הדברים לקוחים. ועדיין כמובן לא ניתן לראות עצים אחרים וחבל

bilen

New member
ולי יש בעיה עם אתרים שלא נותנים

בכלל מידע או דוגמאות אם אתה לא נרשם אליהם. אז לא נרשמתי.

eliya-l

New member
לאחר שימוש בתוכנה

אני יכולה לספר שלעיתים אינני מוצאת את רגלי וידי בה תרתי משמע. בדף ה"טבלה" = ציור עץ המשפחה, למצוא שם משהו ברצף או לראות למשל שכבת דור לאחר שכבת דור - בלתי אפשרי

למעלה