falxori !

FalxOri

New member
not sure yet...

for now have fun on the boogie i'll get back to you
O

danmordechay

New member
עינב אתה יכול לקנות לי chin cup?

אני צריך BoneHead Chin Cup בבקשה תודה דן

inzaghi

New member
just so you know

whenever someone in USA says a price of whatever, they mean without tax. so when they told you 65$ , it is the price but without the tax = 71$ and i allready bought you (cooper)

inzaghi

New member
too late...

yesterday, in my 12 jump here (147 total) , i've made a low turn, crashed, broke my leg and my boogie is over.... just came back from the hospital where they told me i need to be in GEVES (don't know the word in english) for 6 weeks so I'm fucked big time. all this way, all this money to make 12 jumps... at least I've learnd my lesson (in the hard way)- stupid me ! In the next 2-3 days I will work on making my flight earlier if i can - see you next weekend if not I have 12 days to watch 8 planes 2 helicopters , baloon and about a million camopies in the sky each second from the ground - woopy !! see you all sooner than i hoped... Erez, Ron & Haim - Thanks for everything

Kobi Israeli

New member
always look at the bright side....

Hi Einav, As we all know that kind of shit happens once in a while. cheer up brother & look at the bright side: only one leg is broken... When u'll come back help us all learn your lesson. Don't look to the sky look at your body it's 'the best instrument u'll ever have' (Sunscreen, the class of 97) Blue Skies.

FalxOri

New member
Einav

you can take a southwest flight from phoeinx to vegas for about 40$ althogh its not jumping, there are a lot of fun things to do there. let me know if you need any help with arranging stuff (flights,good hotel for cheap, etc. Ori)

inzaghi

New member
מה שהיה

צניחת ישיבה עם חיים הרשקוביץ, יצאנו קצת רחוק ופתחתי קצת נמוך. מצאתי את עצמי די רחוק משטח הנחיתה אבל לא רחוק מדי והאמנתי שאגיע. מתי שהוא בערך 1000 רגל מעל הקרקע הבנתי שזה לא יקרה והתחלתי לחפש שטח אלטרנטיבי. כל השטחים הקרובים היו מכוסים בעצים ותוכ כדי שאני חושב ומחפש אני כמובן ממשיך לאבד גובה ולהתקרב (עם רוח צד) לשטח הנחיתה המרכזי. בשלב מסוים ראיתי קרחת בין העצים קרובה מאד לדשא. בשלב הזה הייתי צריך לבחור בין לנחות עם רוח צד לרוחב כיוון הנחיתה ולחתוך את כל שאר החופות שבאו משמאלי, נחיתה לתוך עצים, קקטוסים וכו' לבין סיבוב נמוך ונסיון לנחות לתוך אותה קרחת בין העצים. ה חלטה לא כיפית בכלל. חשבתי שהדבר הכי פחות נורא יהיה לנסות ללכת על אותה קרחת. הסיבוב היה נמוך מדי החופה התיישרה מטרים בודדים מעל הקרקע ולמרות שמשכתי את ההגאים עד הסוף זה היה מאוחר מדי והחופה לא בלמה. רגל שמאל פגשה ראשונה את הקרקע ואח"כ כל הגוף. אין כאן שום לקח חדש ללמוד, קובי. מה שמורדי אומר בכל הזדמנות : א.אם אתה לא משוכנע ב100 אחוז שאתה מגיע, ברגע הפתיחה תתחיל לחפש שטח אלטרנטיבי. ב.עדיף לנחות עם רוח צד או גב ולא לעשות סיבוב נמוך ג.אם כבר עשית את כל הטעויות כדאי לדעת להימרח על הקרקע בצורה הכי טובה סה"כ, היתה לי טעות בשיקול דעת והערכה מוטעית לגבי המרחק ואיבוד הגובה שלי. מקווה שאנשים ילמדו ולא בדרך הקשה כמוני. לאלה שדואגים לי : סה"כ מדובר בפציעה קלה מאד. יום אחרי חיים לקח אותי לבית חולים קרוב, צילמו, קיבעו וקבעו שכנראה יש לי סדק קטן מאד בכף הרגל. זה לא כואב ועם קצת מזל אולי אני עוד אצנח לקראת סוף התקופה שלי פה. אני מסתובב כאן על קביים אבל ממש לא סובל תעשו חיים ושמרו על עצמכם עינב

Kobi Israeli

New member
עינב

חשוב לשתף גם אם יש לך תחושה שאתה לא מחדש כלום. נהפוך הוא, לדעתי כל תאור ותחקור של ארוע כמו שלך מטמיע את הידע דרך התחושות, הכאב הפיזי והסבל הישיר והעקיף שנגרם בעקבות התוצאה. תמיד יש לקח וסיפור כמו שלך מחדד אותו וממחיש אותו. בטיחות זה קצת כמו פרסומת לא מספיק פעם אחת, צריך לחזור על המסר ולהזריק כל פעם מחדש. אז תודה על התזכורת.... שמח שהפציעה קלה ומקוה שתחזור מהר לאוויר. שמים כחולים.

העורכת

New member
תתנחם בעובדה

שאני רק קיבלתי מכה יבשה בברך - והושבתתי לחצי שנה - אז אתה במצב טוב מותק, וכשאומרים לך brake a leg - לא מתכוונים לזה ברצינות!

inzaghi

New member
I can't

I flew half a world to skydive for 14 days and fucked myself on the 2nd so I can't take comfort in any fact... thanks

danmordechay

New member
עינב תהנה כל עוד אתה שם

תחשוב על זה ככה אם כבר יש מקום להפצע זה באמצע בוגי באילוי אם הייתה פה סתם היית חוזר הביתה מבואס אבל שם... אתה פצוע וחוגג
אז אני מניח שזו עוד דרך להסתכל על זה c'ya soon דן נ.ב. אתה מביא לי chincup של bonehead ?

למעלה