Falling Awake- החדש של טאריה!

Brombit

New member
..............

יש לך שאלה. היא כבר לא תקפוץ לעולם, אז אין לי אלא לדחוף אותה פה.

theEscapist

New member
../images/Emo41.gifעדכון|../images/Emo66.gif../images/Emo79.gif../images/Emo241.gif../images/Emo17.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif

ככה מושכים תשומת לב
(גם אני רוצה לראות מה תענה על השאלה הזאת
)

bachner1

New member
אני חושב שדרוש מסר/סמס/שידור טלפתי במקרה

הקיצוני הזה

shirlapes

New member
משמיעה ראשונה

שיר רדיו נחמד ביותר, יש לו פוטנציאל להצליח מאד אם ישווקו אותו נכון...אבל מכיוון שמדובר ביוניברסל פינלנד - השיר הזה יהיה יחסית אנדר-רייטד, וחבל. הגיטרות מצויינות, מוסיפות המון (למרות שבסוף השיר היה אפשר קצת לקצר). הקלידים נותנים מעט תחושת-נייטוויש. הקול שלה, טכנית, נשמע מצויין. אני חולקת על מי שאמר שהוא יותר מידי דרמטי כאן. הוא לכאורה נשמע עמוק יותר, אבל זה לאו דווקא הופך אותו לדרמטי. בכלל, אני אוהבת את זה שהיא לא יותר מידי דרמטית כאן כי בדר"כ יש לה נטיה להיות כזאת וזה מעייף אותי אחרי כמה זמן. מה שכן, היא נשמעה לי מעט מונוטונית...מצד שני, אני לא מצליחה כרגע לחשוב על משהו שהיה הופך אותה ללא-מונוטונית. בשורה התחתונה: שיר נחמד, חיבבתי.

shirlapes

New member
ועוד קצת:

הוא קליט. מאד. לא קליט ברמה המעצבנת אה-לה ליידי קאקא, אלא ברמה ...הממ...כיפית? יוניברסל, תפמפמו את זה OR ELSE!!!

shirlapes

New member
אני מודה שלא ניסיתי ../images/Emo3.gif

אבל כל המהות של הקריקטורה הזו נראית לי כ"כ פסולה, ולצערי יש לה כבר מוצרי לוואי - קאשה ("טיק טוק").

מה הקשר בין קישה לבין לידי גאגא?

ממש לא קשורות... גם לא במוזיקה (נכון ששתיהן עושות פופ אבל יש חלוקה יותר נרחבת מזה), גם לא בסטייל ולא בשום דבר אחר חוץ אולי מהבלונד שלהן...

shirlapes

New member
בין הנשים עצמן - אין

אבל, לדעתי, יש קשר בין ההצלחה של האחת לשניה. הכוונה שלי היא שלא היו שמים קצוץ על קאשה אם לא היינו מתרגלים לשמוע את הטראש של גאגא. גאגא הספיקה להשפיע מאד על הפופ - לפחות בטווח הקרוב (למרות הכל, היא כן הצליחה להכתיב אופנה חדשה לפחות בקרב זמרות אחרות באותו מעמד). שינוי שאני לא מקבלת בברכה, כמו שאת רואה

טוב, לדעתך מה שהיא עושה זה טראש

לדעתי ממש לא. אם יש זמרת פופ שאפשר לכבד (חוץ ממדונה) זאת היא. ואני לא מדברת על איך שהיא מתלבשת וכל הפרובוקציות הדביליות שהיא יוצרת, אני מדברת רק על המוזיקה והקליפים שהיא עושה שהם אמנותיים ומיוחדים. קישה הצליחה כי היא הוציאה שיר קליט, היו כאלה אלפי זמרות לפניה ויהיו גם אחריה.

shirlapes

New member
אוקיי, דעותנו חלוקות כאן

רק אגיד שאני אישית מעריכה את כריסטינה אגילרה ואת דאפי

בתירח

New member
מצחיק אותי

שנכנסתי לכאן בשביל לראות אם כבר שמעתם XD האמנתי שכן, אבל האמת שממש התרגשתי כשראיתי את הפרסום של זה באולטימייט (לגיטריסטים מבינינו), ביחד עם הרשימת שירים שלא הספקתי לראות קודם (או לראות אם יש אליה התייחסות פה). אבל ממש התלהבתי מזה שיש לה שיר עם ג'ו סטריאני, ויותר מזה, יש לה שיר עם ואן קאנטו!! האמת שמאז ששמעתי אותם אמרתי שאם הם יעשו שיר עם טאריה זה יהיה אדיר... זה ממש נחמד D: אני כבר כל כך מחכה ל16 *~* (נ.ב- לא נעלמתי, אין לי מה לכתוב XD)

למעלה