FallenSword משחק דפדפן

vgz0r

New member
FallenSword משחק דפדפן

חברה משחק דפדפן חדש בסגנון MMORPG אחל משחק אני מכווה שתהנו בו כפי שאני נהנה בו ויאללה חבל לבזבז זמן הרשמה חינם בלינק הבא http://www.fallensword.com/?ref=167205

Ihavenonick

New member
לא היה עדיף לשים את הלינק הזה?

http://www.fallensword.com כך נדע שאין לך מניעים נסתרים.

JuffoWup

New member
אם לרגע חשבת שהמניע שלו היה טובתנו

בוא אני אתקן אותך- ואתה יכול ללמוד את זה מהשם שלו.

Nihau

New member
השם שלו הוא בברור לא ניק אמיתי

ובדיקה פשוטה מראה שהוא נרשם רק החודש זה סתם טרול.

ogmios

New member
יש לי רעיון טוב יותר

לא לשים בכלל לינק. או את ההודעה המיותרת הזו.

Larik

New member
../images/Emo32.gif CHAINMAIL

האם מישהו מכיר איפה אפשר למצא הוראות ל"סריגת" CHAINMAIL של 6 בתוך 1, וגם 8 בתוך 1? היה את זה פעם באתר rolevik.org אבל כנראה מחקו את זה משם...

ogmios

New member
סריגת שריונות היא לא ממש התחום שלי

אבל מדבים מה אפשר לעשות עם גוגל. מה דעתך על המאמר הבא?

הודעה שצריך להוסיף לטאגליינס

כל הילדים שמפרסמים לינקים למשחקי רשת שלחיצה עליהם אמורה לחזק את הדמות שלהם צריכים לקחת בחשבון שהרב המקובל יוחנן המהלך בן יעקב דניאל, תומך הנופלים, עושק הציבור, החרמן ד'מציצא, קבע כי ילדים שמפרסמים לינקים למשחקי רשת מסכנים את חיי העולם הבא שלהם, וכל לחיצה על הקישור שהם נותנים מעלה באחוז אחד את הסיכוי שאמא שלהם תקבל סרטן במוח. ונשמרתם מאוד לנפשותיכם וגו'.

רמץ

New member
../images/Emo124.gif אתגר פורום!

הציעו הסבר משכנע ל-'למה דמויות במשחק מתחזקות כשאנשים אמיתיים לוחצים על לינקים?'.

רמץ

New member
הבהרה:

תשובות בסגנון "כי זה הגיוני יותר מאשר שיתחזקו מלהרוג אורקים" לא יתקבלו!

tapas tapas

New member
זה פשוט

הדמויות במשחק נקלעו לעולם מאטריקס אכזרי שבו הן נלחמות בהמוני מפלצות לשם השעשוע של האדונים מפעילי המאטריקס. בכדי לעודד את הדמויות לרצות את אדוני המאטריקס, הן מתחזקות כתוצאה מהצתרפות של אדוני מאטריקסים חדשים למשחק, ולכן עליהן להיות יותר משעשעות כדי שיותר אדונים משועממים יצתרפו למשחק האכזרי. וכך הן זוכות להתחזק ולשרוד עוד יום אחד בעולם האכזרי ובחיים מלאים בסבל וקרבות עד אשר יפלו בקרב או עד אשר אדונם ימעס בהם ובהקלקה אחת ימחק את קיומם מהעולם.

רמץ

New member
../images/Emo69.gif Another mystery solved...

Well done

למעלה