Fallen של Evanescence

kiticat

New member
Fallen של Evanescence

אז הם פרצו לשוק לפני מספר חודשים. הצלחה כמעט מיידית (שתמיד מחשידה אותי...), ומאז הביקורות חלוקות בדעתם. האמת? רוב הביקורות מבהירות שזה לא רוק. מצד שני- הם מודים, זה דיסק יפה. אני לא יכולה לשים אותם באותה קטגוריות של ענקי רוק שונים ומגוונים. אני לא יכולה להגיד שהם המציאו ז'אנר מחדש (בניגוד אל לינקין פארק למשל), אבל הדיסק בהחלט שווה שמיעה. אם אתם לא נעוצים ברוק כבד, אתם יכולים להנות. אין ספק. יש פה גיטרות, יש פה תופים. יש פה "רעש", אבל הצד של המלודיה תופסת חלק נכבד. ולפעמים זה בדיוק מה שחיפשנו. מעבר לעובדה שהסולנית היא אישה, יש לה כלי מדהים. הקול שלה נורא עוצמתי, ואני מאמינה שתוך כמה שנים של השתפרות ועלייה לשלב הבא- הקול שלה עוד יוכל לצאת מהשלב ה"קקון" (קקון זה מה שבא לפני הפרפר) ולהתפתח לפרפר. דהיינו, הקול שלה יהיה אף יותר- בעל עוצמה, חזק, ומצמרר. לסיכום, אני אהבתי. זה לא "רוק" אבל זה גם לא פופ. זה שילוב של הרמוניה, מלודיה, צליל חזק, גיטרות, קצת רוק, והרבה שאלות של "מי אנחנו?"

T a L L L

New member
דיסק מדהים!

גם אני מאוד אהבתי, יש לאוונסנס סאונד מיוחד שמשתלב מעולה עם הקול של הסולנית אמי לי. ואם הייתי צריך להגדיר אותם, הייתי אומר ניו מטאל גוטי.

ShMo0LiKiPoDa

New member
את האמת אני חושבת שהם

להקה גוטית לכל דבר, מלבד הסינגל שיצא להם כשהם מארחים את הסולן, זה שגרם לכולם להגיד שהם כמו לינקין פארק רק עם נקבה. הם ממש לא. בשאר האלבום שלהם הם נשמעים כמו כל להקה גוטית, ההבדל הוא שהם נחשפו בפני קהל שונה לגמרי, כל מי ששומע ניו מטאל. בסה"כ הם לא המציאו סגנון חדש, היו ועוד יהיו עוד להקות רבות כמוהם. אבל בכל זאת הם עושים מוזיקה גוטית מעולה, נעימה לאוזן וקליטה.

Thanos

New member
דיסק שווה!

אוונסנס שולטים! אבל אני לא חושב שהם ממש המציאו את הז'נר הזה (ע"ע nightwish) אבל הם עדיין שולטים.

Thanos

New member
כמה טעויות בביקורת

אני לא יודע אם אתה אחראי להן אבל בכל מקרה הנה הטעויות: 1. בכותרת כתוב שללהקה קוראים Evanescene אבל קוראים להם Evanescence 2. בביקורת עצמה כתוב שללהקה קוראים "אוונסין" וקוראים להם "אוונסנס" (ev'e-nes'ens). 3. בביקורת כתוב שאמי לי (הסולנית) הייתה נגנת סקסופון, ובכן, היא לא. יש נגנת סקסופון שקוראים לה אמי לי, מן הסתם השם הזה לא כ"כ נדיר. (ראה קישורים למטה).

DradefulDad

New member
תגובה רשמית

1.בטיפול. 2.בקטנה. 3.תודה על התיקון,אתר allmusic בלבל אותי, למרות שעכשיו הם תקנו את הטעות.

Manic Subsidal

New member
זה די משעמם

חוץ מהסינגל ברינג מי טו לייף, שהוא באמת מאוד יפה, כל שאר השירים מאוד משעממים.

T a L L L

New member
משעממים?!

אתה שמעת את הדיסק? Going Under משעמם? Haunted משעמם? Tourniquet משעמם? אני יכול להמשיך עם כל השירים בדיסק ככה, כולם מעולים!

ShMo0LiKiPoDa

New member
אל תתעצבן,

בסה"כ הם דיי ממחזרים את עצמם עם המוזיקה הגוטית השקטה .. כל אחד וטעמו האישי.

T a L L L

New member
אני לא מתעצבן...

ממחזרים את עצמם? טוב, כמו שאמרת, כל אחד וטעמו האישי.

elad2040

New member
לא רוק? למה לא רוק?

לא עניתי לסקר. בעוד שאני חושד שמדובר בתבשיל של מפיק ממולח, אני לא מוציא את זמני בספקולציות מהסוג הזה. בכלל, להגיד "סתם ילדים קטנים עם גיטרות" זה לא התיחסות של ממש למוסיקה. אופציה כמו "לא אהבתי" היתה מתקבלת בברכה. בקשר לטענה "לא רוק". קצת מגוחך לא? גיטרות- יש, בס- יש, תופים- יש, 4/4- יש, בית-פזמון-בית- יש---מה יצא? רוקנרול!

T a L L L

New member
כנראה..

שהכוונה לניו מטאל, לינקין פארק אמנם לא המציאו את הניו מטאל, אבל הם ללא ספק קידמו אותו והפכו אותו להרבה יותר פופלארי, וזאת אחת הסיבות שאנשים חושבים שהם "ממסוחרים",

למעלה