"Fait Accompli" - סיפור לV:tM

Nihau

New member
לא, פלדין כמו במו"ד אבל בWOD

פלדין כמו נשק (weapon) של אלוהים עלי אדמות מטעם עצמו. order of the bitter ashes

Serpent Axis

New member
לפי מה שאני זוכר מהמסדר

הם: 1. לא פאלאדינים אלא מסדר אבירים מימי הביניים, כפי שהוא מוצג בThe Ashen Knight. 2. התפרקו לפני 700 שנה.

Serpent Axis

New member
מצד שני

כבר סיכמנו שהמנחים והמשחק ההוא לא היו בדיוק... אמממ... משהו משהו

הסבר טיפה יותר מפורט

שרלוונטי רק לתקופה שלי כמנחה. (אני לא יודע מה קרה מאוחר יותר כיוון שNihau הצטרפה די לקראת סוף התקופה שלי כמנחה) הדמות שNihau מדברת עליה הייתה בעלת זיכרונות של ערפד אחר בו היא ביצעה דיאבלרי. הערפד היה ערפד זקן (זה שבוצע בו הדיאבלרי) שהיה נוצרי ומעולם לא הסתדר עם השינוי שעבר אליו. הערפד הצעיר יותר שביצע את הדיאבלרי היה מטורף דתי לא פחות מהמקורי שראה בקטעי הזיכרון שקיבל כמין התגלות משמים וסימן מאלוהים ולא ידע להבחין בהם כשברי זיכרון מהדיאבלרי שביצע ללא כוונה. כחלק מהזיכרונות שלו הוא קיבל מדע על order of the bitter ashes ויצא לחפש אותם, מה שהוא נתקל בו היה קבוצה של ציידים שהקימו "מסדר עתיק" ופיזרו את המידע על המסדר כדי למשוך אליהם ערפדים במטרה כמובן להשמיד אותם. הקונספט שלהם היה שכל ערפד שניסה להתקרב אליהם היה צריך לחשוף את הזהות שלו ובכך בעצם לאפשר להם מידע על מי הוא ומקומו כדי שהם יתחילו בתוכנית להיפטר ממנו. אלעד

הסבר

שערפד צעיר ופצוע בפרנזי מסתער על האלדר הגוסס בפרנזי ולא מפסיק לשתות עד שלא נותר כלום. אלעד

Serpent Axis

New member
אתה מתכוון ש...

ערפד צעיר (אני מניח בדור גבוה, כמו 13-12) הצליח לייבש ערפד זקן (עם בריכת דם בהתאם לדורו, אני מניח?) לחלוטין, לאחר מכן המשיך במעשה השטן והצליח בגלגול כוח מורחב (קושי 9) לייבש את מהותו של הערפד הזקן (במונחים טכניים - הוריד לו את כל רמות הבריאות)... בטעות מתוך השתוללות מזעם?

תפיסת הדיאבלרי

השאלה היא איך אתה תופס את המעשה. התפיסה שלי כמנחה הייתה שיותר קל לבצע דיאבלרי בהתקף פרנזי מאשר בכוונה תחילה. זה תוכנן להעביר חלק מהקונספט והתמה של המשחק. (לא שלערפד הזקן היה הרבה רמות בריאות באותו רגע - כמו שאמרתי, הוא די גסס ללא קשר לערפד הצעיר)

Serpent Axis

New member
לדעתי, ההפך

אם כבר, יותר קשה לך להתרכז בדברים (אתה די לא מסוגל לריכוז מודע - כל מה שאתה עושה במצב של Frenzy מבוסס על האינסטינקטים האפלים והעמוקים ביותר שלך ואתה כבר לא אתה, החיה היא זו שמנווטת את העניינים) ואם צמא הוא מה שהניע את טירוף החושים הזה, אז סביר יותר שערפד יזנק מקורבן לקורבן כשהוא מייבש אותם בקווסט המקודש להרוות את צמאונו. דיאבלרי דורש מאמץ מודע ומתמשך שיכול לארוך שעות. גם פיזית וגם מנטלית. זה ממש לא משהו שנראה לי סביר שערפד אחוז טירוף מסוגל באותו רגע לעשות. במה עסק הסיפור?

Nihau

New member
ממ זה חשף פרטים חדשים ומכוערים לאור

חבל שלא ידעתי את זה קודם. עכשיו מאוחר מידי, לא חשוב.

ogmios

New member
גדול.

אני הולך לאמץ את זה בתור החתימה החדשה שלי במייל בעבודה.

למעלה