fade to black-metallica cover

fade to black-metallica cover

ניגנו את זה בתחרות כישרונות סתם חבורה של חברים שהתאחדו כדי לנגן את זה אני עושה את הליווי ובסוף את הסולו אשמח לשמוע הערות,תגובות וכו..

NeverMindOff

New member
נחמד מאד

אתם נגנים טובים ביצוע טוב מאד ברובו... בסוף שם יש קצת בעיות.. אולי של קצב לאדע נשמע טיפה מוזר אבל סהכ כל הכבוד נשמע אחלה!

WinterZ

New member
../images/Emo31.gif

אני נוטה לתת
לכל חובב מטאליקה באשר הוא. אבל אם אתה מצדיע לגדולה מכולן לפחות תעשה את זה כמו שצריך. מאיפה להתחיל? התופים נשמעים מהוססים בטירוף, הסולן מהרגע שהוא פתח את הפה (או אמור היה לפחות בבית הראשון) אפשר להבין שצריך סולן עם אישיות ועצבים בשביל לשיר אפילו את Fade To Black של ארבעת הפרשים. הסולו בפתיחה עם פאשלות (גם אם לא מורגשות, לבנאדם שמכיר את המהלכים של השירים של מטאליקה כמו כף היד שלו, זה קצת מאוד מפריע). הגיטרות נשמעות בסדר מינוס (מבחינת ביצוע, אני לא מתייחס לסאונד שכן הסאונד עגום הן במועדון ופי כמה וכמה בוידאו עצמו). בסה"כ הכל זו תוצאה של חוסר עבודה ותיאום ובכלליות כשעושים קאברים הדבר הראשון (לפחות מבחינתי ואיך שאני תופס אותו) הוא שאתה חייב לשמוע ולנגן אותו כל כך הרבה כאילו שהוא שלך עד שאתה מגיע לנקודה שאתה יכול לאלתר על השיר כבר יחד ועדיין כאילו שזה ירגיש אותו ה-feel של הגיטריסט/מתופף/סולן שהוקלט באלבום. וניכרת העובדה שאף אחד לא מרגיש עם השיר ב-100 אחוז. וחבל. עלו והצליחו, Every Metallica fan is welcome in here. גוזלן.

offry13

New member
../images/Emo31.gif

אני לא יודע מה, משהו שם לא עבר.. למי שמכיר את השירים של מטאליקה כנראה זה לא עבר הפריע לי לשמוע את זה, בלי להעליב

thtextr

New member
לא הכל כלכך גרוע יש דברים טובים

לפחות תנו קצת הערות וכל מיני דברים שהחברה שניגנו את זה ילמדו מכם יפנימו וישפרו... חוץ מזה יש הרבה פשלות בפתיחה וסולו הקצר באמצע.. הגיטריסט המוביל שם חייב לעבוד הרבה מאוד על קצב.. תעבוד עם מטרונום. הגיטרה המובילה סולו בסוף הייתה מצוינת ובכלל כל הכלים שאפשר לשמוע עשו עבודה טובה בקטע הזה (את הבאס אי אפשר לשמוע בכלל) לפי דעתי בסך הכל הנגינה טובה מאמצע השיר ועד הסופו אבל חברה.... קצת רק קצת תזוזה.... זה היה די עצוב לראות.. כמו דחלילים.. וזהו

איזה הערות אחי?

זה שיר שכל העולם מכיר את האקורדים שלו ואיך שהוא הולך, זה פשוט לשמוע את השיר, ללמוד את התפקידים, לשלב כישרון, ולנגן את זה. אין מה להגיד פה.

למעלה