fade 2 red

serpentine

New member
fade 2 red

פסעתי לי הבוקר בדרכי לבסיס שלפתע צד את עיניי קניון מלחה. נזכרתי שיש שם ``התו השמיני`` ובאמת היה בא לי על דיסק של קייט בוש.. לקחתי את הדיסק והמשכתי להסתובב בחנות לסקשן של הDVD שפתאום צד את עיניי פייד טו רד! שמחתי מאוד.. עלה 149 שקל. בדר``כ יש לי טלויזיה ודיוידי בחדר בבסיס, אלא שלפני כמה שבועות יצאנו לנופש + רגילה + אימון ולקחנו הכל הביתה כי פלוגה אחרת תפסה את מקומנו בהעדרינו אז אין לי איך לראות את זה עד יום חמישי! זהו, רק רציתי לשתף..

פלוטו24

New member
תתחדש! ../images/Emo13.gif ההנאה מובטחת! מנסיון!

זה אוסף קליפים מושלם וכבר הספקתי לחרוש עליו. האמת שאני קצת מקנא בך שהצלחת להשיג את זה בארץ, לא היה לי מושג שייבאו את זה לכאן. (אני הזמנתי מחו"ל וזה עלה לי הרבה כסף
). משום מה, נדמה לי שבירושלים תמיד מוצאים הכל! בכל מקרה, תתחדש! צפייה נעימה! ושבוע קל...

serpentine

New member
תודה! דבר אחד קצת מוזר לי..

למה אין שם את הקליפים מ y kant ‎ ואת glory of the 80s?! ממש מוזר.. האמת שאני תמיד פוקד את התו השמיני ואת האוזן השלישית בת``א, ששם בכלל יש מלא בי סיידס של איימוס והופעות (די יקר, אבל שווה למי שבאמת פנאט..) אז זה נחמד למצוא דברים שאין בחנויות מוזיקה אחרות.. הקליפ שאני הכי אוהב שלה זה spark ‎ ואני כבר מת לדעת למה היא עשתה אותו ככה.. (אל תגלה לי!! :) בכל אופן תודה, אני בטוח שאני אהנה ממנו מאוד.. שבוע טוב :)

פלוטו24

New member
צודק, גם אני לא הבנתי למה לא שמו

את glory of the 80s , זה קליפ ממש מיוחד. לגבי קליפים מy tori kant read יש לי תחושה שטורי לא רצתה.

serpentine

New member
כן הא?

אני גם מאמין שהיא די מעדיפה לשכוח את תקופת ה bad hair day ההיא מy kant ... למרות שזה דיסק מצחיק.. בתמונות בדיסק היא נראית קצת זנותית......

Blood Roses

New member
אמרתי שאין סיבה שלא יגיע לארץ!../images/Emo13.gif

אני גרה במקום מבודד למדי מחנויות דיסקים ולכן לא יצא לי לבדוק. אולי אקנה את ה-DVD השבוע.

noosh

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

מעניין מה יה קורה אם הייתי מביאה טורי לצבא... זה עבד רק פעם אחת, אבל זה גם היה באמצע הלילה אז אף אחד לא שם לב עד השלב של Winter, בערך. ואז החלפנו דיסק.

פלוטו24

New member
כשהייתי בצבא שמתי פעם את

strange little girl ווליום ושמעו את זה בכל הבסיס, (היה כיף לנקות את החדר תוך כדי
). לצערי אז לא ממש הכרתי את טורי או את שיריה לעומק.

Springy

New member
אני גיליתי את טורי בצבא ../images/Emo195.gif

מישהי מהמשוחררות השאירה קלטת שלה (כן, כן, קלטת, עם סליל...), ואני נדלקתי... אבל באמת בדר"כ הייתי שומעת אותה בדיסקמן עם אוזניות כי רוב השותפות שלי לחדר לא התחברו (למזלי רובן שמעו מוזיקה מעולה, אז זה לא היה כל כך נורא). עם אחת הבנות היה לי הסכם - אני לא שמה טורי כשהיא בחדר, ובתמורה לכך היא לא שמה מיוזיקלס כשאני בחדר

פלוטו24

New member
../images/Emo6.gif איזה מגניב שכל אחד שמע את טורי

בפעם הראשונה בצורה מיוחדת כל כך. אני מאמין שמה שקרה לך היה משמיים, אולי איזה כוח קוסמי נדיר גרם לך להכיר את המוזיקה של טורי.
אולי נפתח שרשור, "הדרך המיוחדת שבה שמעתי את טורי לראשונה"?

פלוטו24

New member
אז אולי... שרשור של נסיבות מוזרות

שבהן נתקלתם בשיר של טורי כשהכי לא ציפיתם לכך? אני אתחיל... פעם אחת ישבתי לראות "מכושפות", (כן, כן, בעוונותיי הייתי צופה מתמיד בסדרה הזו
) ובתמונות הפתיחה של הפרק (כשמראים תמונות מסן פרנסיסקו) התנגנו להם צלילים שגרמו לי לדפיקות לב מואצות והייתי בטוח שאני מכיר את זה מהיכן שהוא ואז... הזמרת התחילה לשיר וזה היה... השיר lust של טורי. כל כך התלהבתי!
עכשיו תורכם.

serpentine

New member
האמת

שמאז ומתמיד ידעתי מי זו טורי איימוס אבל לא טרחתי כ``כ לעצור ולהקשיב לה. עד שיום אחד בפברואר 2002 מצאתי בתחנת אוטובוס בקניון הסמוך לביתי שקית של ``צליל`` ומה היה בה? under the pink ‎ ודיסק של ברי סחרוף שאח שלי שמח לקבל.. האזנתי והתאהבתי ואז באמת התחיל הרומן עם איימוס..

noosh

New member
הממ

כשהייתי בכיתה י"א ולמדתי למגן בהיסטוריה באיזה 2:00 בבוקר, ופתאום ב-VH1 שמו את 10 הקליפים הכי טובים שלה. הייתי עוד בתקופה שהייתי בטוחה שטורי היא המצאה שלי או משהו (אבל מה, אף אחד לא הכיר אותה בין האנשים שהכרתי) ו, אממ, לפני כמה זמן שמתי 88FM בחוליה (יש מקרים נדירים שהם מאפשרים לי), והיה את Happy Phantom הו! וגם כשהגעתי לחוליה, לפני שנה וחצי בערך, היה אייפוד של מישהו והיה את Little Earthquakes (האלבום, כנראה שאף אחד לא שם לב) ופעם אחת, עשיתי לילה עם כמה חברים בחוליה, והיה איזה 3:30 בבוקר ושמתי את LE (בלי שם שמו לב, כמובן), אחרי תקופה ממש ארוכה שלא הקשבתי לו. וזה החזיר אותי ממש אחורה, לכיתה י"א ולשיעורי אמנות וכאלה, וכתבתי מייל ממש הזוי לידיד שלי על זה. ואז, למרבה ההפתעה, בבוקר הוא כתב לי שטורי מזכירה לו בדיוק את אותו הדבר. לא האמנתי שהוא גם מקשיב לה

Blood Roses

New member
אמ.

שמעתי אותה רק פעמיים מדברים שלא קשורים אלי: פעם שמעתי את Jackie’s Strength מתוך חנות דיסקים, ישר נכנסתי
. נסיבה עצובה: שנה שעברה, בערב יום הזיכרון לחללי צה"ל, הייתה כתבה על חייל שנהרג והשמיעו את Silent All These Years בתור השיר שהכי אהב.

Blood Roses

New member
אה, ועוד פעם-

בפרסומת ל"שעות אמיתיות" עם צופית גרנט בערוץ 10 השמיעו ברקע את Sleeps with Butterflies

אצלי זה בכלל הזוי.

כשאמרו לי להתחיל לשמוע דרים ת'יאטר אז חיפשתי מלא שירים שלהם, ואיכשהו הגיע לידי קאבר שהם עשו לווינטר באחת ההופעות. בשלב מסויים אמרו לי שזה בכלל שיר של טורי ולא שלהם, אז שמעתי את הגרסה המקורית ומיותר לציין כמה התלהבתי :p

Blood Roses

New member
גוועלד.

רכשתי גם שם, וזה לא עובד לי לא במכשיר הDVD ולא בכונן הDVD שבמחשב!

למעלה