FACTS FROM THE BOOK

FACTS FROM THE BOOK

והנה לכם כמה עובדות על בלינק182 DA KINGZZZZ: למארק אין קעקועים בכלל, לטום יש בין 10 ל-20, ולטראוויס יש בין 40-50 קעקועים. מארק כתב את דמיט תוך 5 דקות על מקרה שאפילו לא קרה... למארק יש BEAGLE (סוג של כלב- כמו סנופי-) בשם AHI. מארק שונא את הטעם של בירה. מארק שונא להופיע באירופה ובמיוחד בגרמניה וככה גם טום וטראוויס. מארק חושב שסרטים של דיסני "kick ass". מארק התחתן בשנת 200 טום וטראוויס התחתנו ב2001. טום לא מעשן. בלינק182 הופיעו בסרט אמריקאן פאי. המסעדה האהובה על בלינק182 נמצאת בסן דייגו- זו מסעדה מקסיקנית בשם סומבררו. טום מתאמן כל יום בTOUR שלהם. לטום אחות KARI ואח SHON. לאמא שלו קוראים CONNIE ולאבא שלו TOM. לאמא של מארק קוראים CARRIE ולאבא שלו קוראים TEX. טום הקים את בלינק. קראו לעצמם SEXUAL MONKIE כבדיחה. הסיבה שטום בחר את השם BLINK זה בגלל שהוא אוהב פעלים קצרים.(נראה לי שVERB זה פועל..). אחותו הקטנה של מארק קוראים ANNE. את כל אלו אתם בטח כבר יודעים אבל זה הדברים הראשונים שהיו כתובים בספר.... זה כמה מהחדש וכמה מהישן.... תהנו

Ran-182

New member
מגניב!!

באתר שאני בונה, יש פינה "עובדות על בלינק-182", חלק ממה שרשמת כבר יש לי, אבל כל השאר, אני יכול להוסיף (אל תדאגי, כמובן שתקבלי קרדיט :)) ?

למעלה