Fack - לא מבין

Hatotah1

New member
Fack - לא מבין

שלום לכולם, אני רואה שיש כאן בפורום התלהבות עצומה מהשיר fack, ראיתי כמה שאפילו הגדירו אותו כ"השיר הכי טוב שלו" ולדעתי זה ממש מוזר. שמעתי את השיר כמה פעמים, קראתי את הליריקס, שמעתי שוב, נסייתי להתחבר, ניסיתי למצוא משהו מיוחד, משהו מעניין, אבל פשוט כלום. אין שום מסר, אין משהו מיוחד, כמובן הפקה נחמדה והכל אבל בקיצור, מה טוב בשיר הזה?! אני חיב להדגיש שאני מעריץ גדול של אמינם ובאמת חושב שהוא פשוט גאון, אבל אני חושב שחשוב להיות ביקורתי לפעמים וכידוע, אף אחד לא מושלם והשיר הזה הוא לדעתי אחת ההוכחות לכך. אשמח לשמוע הסברים :)

11tomer

New member
בהחלט מצטרפת השיר הזה דיי רע

הוא לוקח אותנו להתחלה של הקירירה שלו ברמה

Lil M

New member
לגבי שייק דט!!

זה גם שיר מצחחחחחחחחחחחיייייייק איך אמינם אומר " היז סייז היא וואנט אס סלאט..איי הופ יו דונט מינד..אי טולד הים האו יו ליק איט פרום ביהיינד:)" כן כן אין לי כח לאינגלשיאדה. בקיצור אמינם גם פתח את השיר עם וורס מטורף. הקטע שהוא עושה "גט פאאאאאאאאאאאאאאקדד אפ.." פשוט קטע חזק הבנאדם יורק מילים כמו מלך:]

Lil M

New member
אעע בוא אני אגיד לך

אולי אין מאחוריו מסר עמוק שירטיט לנו תלב ויוריד לנו דמעות
אבל סה"כ זה שיר מצחיק והזוי ברמות מטורפות.. אם תנסה להבין על מה הוא מדבר שם ואיך הוא אומר את זה .. זה פשוט מצחיקקקק... אחד ההזויים של אמינם והוא יצא כזה מלך מהשיר הזה אני נקרעת כל פעם מחדש=]. ד"א וולקאם טו דה פורום מיי ניגה:]

galileho

New member
סליחה ../images/Emo35.gif מה עם ...

shove a gerbil to your ass , Do it too אל תאמר לי שלא התחברת לזה
סתם... לוידעת אותי הוא מצחיק... כל אחד עם הפאקים שלו

irashady

New member
חחחח בדיוק אמרתי לעצמי

כמה השיר הזה גדוווווללללללל אהבתי!!!

angela12

New member
זה שיר מפגר לגמרי

הליריקס פשוט ערימה של שטויות ממוחו הקודח של גאון/מטורף. זה מזכיר את ההתחלה שלו והקול מצחיק עד דמעות אבל היי, חייבת להיות סיבה למה הוא בלופ אינסופי אצלי

למעלה