facebook

../images/Emo230.gif פשוט פשוט

settings - account settings - Deactivate Account ואז את לוחצת על הקישור: Deactivate וזהו , שואלים אותך למה את רוצה לסגור את המשתמש ואז את לוחצת על הסכמה לסגירת היוזר. פשוט , לא ?
 
למעלה