FaceBook

MommyHug

New member
FaceBook

מי רשום לשם? מי מכור? מי מצא אנשים? מי חידש קשרים?

אני רשום לשם..

פתחתי כרטיס אחרי שקראתי כבר בכמה מקומות, אבל לא ממש התעמקתי למרות שקראתי על התמכרויות קשות. מצאתי בהרשמות מישהי אחת. לא חידשתי קשרים , אלא אם כן התכתבות עם אחותי הקטנה נחשב
.

ראיתי את הכתבה וקראתי בריפרוף ועדיין לא הבנתי מה זה לעזאזל כל החרא הזה ומי באמת משועמם מספיק בשביל לחיות בהשליה שזה יעשה לו משו טוב ...

Shaycus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תספר את זה לחברים שלי שמכריחים אותי לפתוח כרטיס ומאיימים עלי שהם יפתחו אחד בשני.. הם מתלהבים שם מאפשרות של "אפשר לבעוט באנשים!!!!אחדאחדאחדאחד" מוזר מה כל כך מלהיב בדבר הזה

לפי מה שאתה אומר אז לי יש מזל גדול כי .. אין לי חברים ... ../images/Emo3.gif סתאאם .. חברים יש אבל למזלי חוץ מאחד כל השאר מאותגרים טכנולוגית ולא מבינים במחשבים מספיק בשביל להכנס לכאלו אתרים ../images/Emo3.gif

אף אחד לא חי באשליה הזאת,

זה סתם בשביל להעביר את הזמן או לחדש/ליצור קשרים ועובדה היא שזה באמת עובד להמון אנשים. אם אתה נגד זה שיהיה לך בכיף,אבל אף אחד לא מכריח אותך להרשם לזה ככה שלא צריך לעשות מזה כזה סיפור

perrinat

New member
בהתחלה זה לא מובן

אח"כ זה מגניב. אבל להתמכר? לא ממש...

אני רשומה../images/Emo9.gif

זה אתר ממש נחמד, אפשר להגיד שדי התמכרתי
מצאתי שם בעיקר אנשים שאני בקשר איתם, ורק מישהו אחד שהקשר איתו נותק.

Seidman

New member
אני רשום לשם

לומר שאני מכור זה קשה, כי רוב השבוע אני לא נמצא ככה שאין לי אפשרות באמת לעקוב אחרי רשימת החברים שגדלה וכו'. מה שכן שכל כמה שעות אני נכנס לאתר לבדוק אם יש הודעות חדשות מחברים, ככה שזה גם דרך לתקשר עם אנשים שאני לא תמיד בקשר איתם. מצאתי הרבה אנשים שאין לי קשר ישיר איתם, ומידי פעם הייתי מדבר איתם, אבל עדיין לא ראיתי שזה שיפר לי באופן ישיר קשרים אבודים. בסה"כ אתר חברים נחמד כמו מקושרים, רק יותר איכותי. מעבר לכך חבל לבזבז על זה זמן מיותר.

Beyond Time

New member
גם אני רשום שם

יש לי שם פרופיל לא ממש רציני, לדעתי יש שם עומס מטורף של אפשרויות ואופתיות...אני פשוט מאבד את עצמי שם, מעדיף את הישן והטוב "מקושרים" :q הקשר היחיד שיש לי שם זה עם קרובי משפחה שלחצו עלי לפתוח פרופיל...

ChilD SouL

New member
מכירה, לא רשומה.

וחבריי חופרים לי שארשם וכל יומיים בערך אני מקבלת מייל על כך שבנאדם X, Y, Z הוסיף אותי אליו או משהו [אין לי מושג מה זה אומר. איך אפשר להוסיף בנאדם שאין לו שום קשר לאתר
].

flutter girl

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל בדיוק

גם במקושרים משגעים אותי. עזבו אותי! ברצינות...

danielo18

New member
אני מראשוני הישראלים שם...

זה עוזר לי לדעת ולשמור על קשר עם כל החבר'ה מצבא,בית ספר יסודי,תיכון, ואפילו מסתבר יש קבוצה של עובדי סלקום שחצי מהמוקד שלי שם...

danielo18

New member
חלק מהן נראות טוב...

להבדיל ממה שהיה לפני 12-13 שנים(מה שדר' קליין עושה...ממש פלאים) ואם הם זוכרות אותי לטובה ורוצות לשמור על קשר..למה לא?

שאפולי

New member
אני לא רשומה שם

אבל אני רשומה באברבנאל,בשלוותא ובכמה וכמה בתי מעצר בעולם, זה תופס?

שאפולי

New member
פחחח עאלק אם יש לי חברים שם

אדוני.. קליאופטרה ישו ושמשון הגיבור הם השלישיה הפותחת שלי.. אגב, אתה חייב להכנס לראות את התמונות של גוליית ומריה מגדלנה- לפנים!!!

למעלה