F%CK YOU! KAWASAKI IS BACK Ninja
כRובי New member 9/4/03 #2 לעזאזל איתך ! מחר הקובץ אמור לעלות בפולגז.. אני חושב שאנחנו "נחסוך" לנו מקום על השרת ונפנה כבר ישר אל הקישור שאצלך.. (אל תבוא אליי בטענות כשהאתר שלך יקרוס..מישהוא אמר לך להקדים אותנו ביום ? עכשיו תשלם על זה.. )
לעזאזל איתך ! מחר הקובץ אמור לעלות בפולגז.. אני חושב שאנחנו "נחסוך" לנו מקום על השרת ונפנה כבר ישר אל הקישור שאצלך.. (אל תבוא אליי בטענות כשהאתר שלך יקרוס..מישהוא אמר לך להקדים אותנו ביום ? עכשיו תשלם על זה.. )
Ninja New member 9/4/03 #3 ../images/Emo7.gif מצטער אחי... כן, בטח... מי נתן את ההוראה הוא לא בישל, כבוד הרב, הוא לא בישל... פעם אחרונה שבדקתי לא הייתי חוזה עתידות פעם הבאה תן התראה (אל תדאג, ממילא אני לא אשמע אותה )
../images/Emo7.gif מצטער אחי... כן, בטח... מי נתן את ההוראה הוא לא בישל, כבוד הרב, הוא לא בישל... פעם אחרונה שבדקתי לא הייתי חוזה עתידות פעם הבאה תן התראה (אל תדאג, ממילא אני לא אשמע אותה )
C C O L T New member 9/4/03 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif פרסומת גדולה!
E Enforce New member 9/4/03 #8 פרסמתי כבר לפני יומיים ../images/Emo3.gif כאן בפורום עם קישור לפורום של riders.co.il שם יכולתי להעלות קובץ גדול כ"כ.
פרסמתי כבר לפני יומיים ../images/Emo3.gif כאן בפורום עם קישור לפורום של riders.co.il שם יכולתי להעלות קובץ גדול כ"כ.