F.A.Q... הגיע הזמן ...

ron20

New member
F.A.Q... הגיע הזמן ... ../images/Emo62.gif

טוב, באמת שרבות דובר ... התחלתי להוסיף שאלות ל FAQ, (לינק "שאלות נפוצות") תודה לכל מי שעזר... ודחף
(כן ranzz) שימו
שיש שתי קטגוריות: 1. שאלות נפוצות 2. טיפים שימושיים כרגע הכל בסיסי מאד, ולאט לאט אנו נרחיב את המאגר, אני כבר מבקש סליחה מכל מי שאין לו אייפק - 3 הטיפים ששמתי מיועדים לאייפק, אשמח לשים טיפים לכל מכשיר - תרגישו חפשי לשלוח, לפעמים פעולה אינטואיטיבית של משתמש מנוסה יכולה לעזור מאד למשתמש חדש... כמובן שאלות / תשובות יתקבלו בברכה (גם שרשורים מתוך הפורום שנראים לכם כחשובים מאד לכלל) עכשיו ננסה להחיות את קטגורית המאמרים ... ירון.

mikeoreli

New member
הערות ראשונויות לרון וקסטרו

אתם התחלתם לתת את הFAQ רק לאיפק וגם זה לחלק מהדגמים ולא ציינתם לאיזה. יש הרבה תכונות חומרה שפועלות אצל רוב היצרנים כמו הSoft Reset והHard Reset, וזה מאוד לא נכון לכתוב "עבור איפק...". אני מניח שלא סתם בחרו בכם לנהל את הפורום, ולכן אני מצפה לכך שכשהפרויקט יגיע לשלב "שחרור" הוא יכלול תשובות מפורטות, נכונות ובדוקות שבחלקן ילוו עם צילומי מסך ולא יהיו כולם עבור האיפק אלא גם עבור מכשירים נוספים. יש פה הרבה אנשים עם ידע, וגם אותו תוכלו לנצל לשם הענות יותר טובה לשאלות נפוצות.

ron20

New member
מיקו ../images/Emo26.gif

כמו ששמת לב ל FAQ כרגע יש שתי קטגוריות אחת כללית ואחת של טיפים ... הקטגוריה הכללית - אינה רלוונטית רק לאייפק ובקטגוריית הטיפים - זה מה עעלה לי בראש כרגע (והתנצלתי מראש על כך בפני משתמשי מכשירים אחרים)... אני יותר מאשמח להוסיף טיפים ושאלות בכל נושא רלוונטי מכל חברי הפורום, ביינתיים לידור הוא בן היחידים שכתב. כל הרעיון של הפורום זה לשתף ידע, הרי ברור שלא אני ולא קסטרו הם המומחים הגדולים בעולם לפוקט פי-סי, ומה לעשות לא כל המכשרים עוברים לנו דרך הידיים... אנחנו מנסים, בזמן שיש לנו, לנתב את הפורום לכיוונים הנכונים ולעזור לכמה שיותר אנשים, אני יודע שדבריך איתם באים כביקורת ואני מקווה שגם אתה תשלח לנו בקרוב "טיפים" שעושים לך את החיים קלים... והכי חשוב, סבלנות - זו רק ההתחלה.

mikeoreli

New member
תודה

ואשמח לתת טיפים ולעזור בלענות על שאלות. בנוסף, אני יודע שצריך סבלנות בחיים, אבל צריך להקדים תרופה למכה, או עצה לבעיה. עוד כמה הערות בונות : יש איזשהו דף עם השוואות של מכשירים שלדעתי גם כדאי לצרף לשו"ת. החיפוש בפורום, הוא על הפנים, תפנו בבקשה ל"תפוז" לטפל בבעיה שהרבה מהשאילתות מחזירות שגיאות סקריפט. לגבי התשובה ל"מה עדיף...", כדאי שגם תמנו את היתרונות והחסרונות של הפוקט פיסי על פני הפאלם. יש הרבה השואלים איזה פוקט פיסי כדאי לקנות, כשלמעשה הם צריכים מחשב נייד ולכן לדעתי גם כדאי למנות יתרונות וחסרונות בין שני מכשירים אלו. טיפים ראשונים : 1. עם קניית הפוקט פיסי לקנות מגן מסך טוב ונרתיק אם לא מסופק עם האריזה. 2. כמו במחשב הנייח, כדאי גם בפוקט פיסי לעשות מחיקה כללית (Hard-Reset) מדי כמה חודשים בגלל הצטברות של זבל ותוכנות בלי שימוש.

mikeoreli

New member
תודה

ואשמח לתת טיפים ולעזור בלענות על שאלות. בנוסף, אני יודע שצריך סבלנות בחיים, אבל צריך להקדים תרופה למכה, או עצה לבעיה. עוד כמה הערות בונות : יש איזשהו דף עם השוואות של מכשירים שלדעתי גם כדאי לצרף לשו"ת. החיפוש בפורום, הוא על הפנים, תפנו בבקשה ל"תפוז" לטפל בבעיה שהרבה מהשאילתות מחזירות שגיאות סקריפט. לגבי התשובה ל"מה עדיף...", כדאי שגם תמנו את היתרונות והחסרונות של הפוקט פיסי על פני הפאלם. יש הרבה השואלים איזה פוקט פיסי כדאי לקנות, כשלמעשה הם צריכים מחשב נייד ולכן לדעתי גם כדאי למנות יתרונות וחסרונות בין שני מכשירים אלו. טיפים ראשונים : 1. עם קניית הפוקט פיסי לקנות מגן מסך טוב ונרתיק אם לא מסופק עם האריזה. 2. כמו במחשב הנייח, כדאי גם בפוקט פיסי לעשות מחיקה כללית (Hard-Reset) מדי כמה חודשים בגלל הצטברות של זבל ותוכנות בלי שימוש

למעלה