F-15

hifly

New member
F15 כטיסן שני??

לא בבית ספרינו,ותיבעט ב...של זה שהמליץ לך,הוא כניראה מבין בטיסנים כמו חמור במרק ירקות. אמיר

לא נכון...

אמיר, אני מכיר את הטיסן ואני לא מסכים אתך. זה טיסן עם הרבה שטח כנף. נכון, הוא בקצה העליון מבחינת מהירות אבל מהנסיון שלי אפשר להטיס אותו די בקלות. מה שכן, יאיר, תן למטיס מנוסה לבחון לך אותו ותטיס בפעמים הראשונות עם מדריך. אני בטוח שאחרי כמה טיסות שתתרגל אליו לא תהיה לך כל בעיה להטיס אותו.

hifly

New member
יכול להיות אבל....

טיסנים כאלו ידועים כלא כל כך יציבים,וגם מהירים מאד ואני לא חושב שזה מתאים לכל אחד שרק גמר להטיס גוש בטון יציב ואיטי כמו הטרינר. כמובן שיש כאלו שיש להם חוש יותר מהאחרים ויהיו מסוגלים להשתלט עליו מהר. אבל להמלץ כטיסן שני באופן כללי ??לא הייתי חושב. אמיר

tal b

New member
זה תלוי...

הטיסן הזה הוא לא באמת F15, למרות שהוא מאוד דומה ונראה כמו המטוס האמיתי, עדיין יש לו אלמנטים מסויימים שיש לטיסן טריינר. דבר ראשון יש לו כנף בעלת פרופיל גדול, מה שאין לF15, ודבר שני הוא בסך הכל ממונע בעזרת מנוע 2 פעימות (תקן אותי אם אני טועה), ולא בעזרת מנוע סילון אמיתי, כך שהוא בסך הכל עוד טיסן שקצת שינו לו את הצורה. וחוץ מזה אני אומר שאם כבר בונים F15 אז לבנות אותו כמו F15 עם מנוע סילון ועד פרטי הפרטים האחרונים. בברכה טל

blaumark

New member
מי היצרן - מאד חשוב

שלום רב אני מכיר את הF15 כבר הרבה זמן יש כאלה כמו של GREAT PLAINES שהם יפים וטובים אבל עדיין דרוש רמת הטסה טובה מצד שני ראיתי חברות שזה דומה ל F15 אבל כנף של טריינר לפי התמונה שראיתי זה נראה כמו GREAT PLAINES ואם כן אני ממש לא ממליץ לטיסן שני אולי שלישי או רביעי אלה אם כן אתה מאד מוכשר עם מדריך מעולה כי לנחות איתו לא תצליח לבד בקיצור תקנה T34 או FOUR STAR תתאמן ובעוד חצי שנה טטיס אותו לשאלות נוספות תפנו אלי

hifly

New member
הרבה הרבה....

קצת יותר מטיסן שני

alonj

New member
תשים קאוול

כל היופי של מבנה המטוס "נשבר" בקצה. אם תשים קאוול שיסגר אל הספינר, ובמיוחד אם תמצא ספינר בצבע המתאים - זה יכול להיות מהמם.

למעלה