Fאנק בפרוג?

Avishh

New member
Fאנק בפרוג?

הי! אני מחפש פרוג עם מאסות גדולות של ףאנק. יש דבר כזה???

עמית ע

New member
הדברים הכי קרובים לזה שעולים בדעתי:

כולם הרכבים או מוסיקאים שחורים שבאו מהפאנק והג'ז וחלק מהאלבומים שלהם הראו קרבה מסויימת לרוק מתקדם (אבל אי אפשר לקרוא לזה פרוג). Stevie Wonder - Innervision Herbie Hencock - Headhunters Funkadelic - Hardcore Jollies Parliament - Funkentelechy Vs. the Placebo War - World is a Ghetto

Avishh

New member
תודה!

אבדוק את הנ"ל. רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

CallMeCavanaugh

New member
The World is a Ghetto

יש לך מושג מי כתב את הקטע במקור? זה קטע שחברי חובבי הפאנק ואני מאוד אהבנו לנגן פעם (רק שהוא קצת נמאס, יש בעייתיות מסויימת בקטעים של שני אקורדים), ולכן ניסיתי למצוא את הביצוע המקורי שלו, ומצאתי אין ספור ביצועים שונים (האהוב עלי, אגב, הוא של ג'ורג' בנסון). יש סיכוי לעזרה?

עמית ע

New member
זה שיר של להקת War

מתוך האלבום הנושא את אותו שם, הוא האלבום עליו המלצתי לאבישי

אההם... ג'נטל ג'ייאנט ?!?!?!

אצל ג'נטל ג'ייאנט יש מאסות גדולות של ףאנק. הרבה. או שאולי לא לזה בדיוק התכוונת?

Avishh

New member
האמת היא שגם אני חשבתי על זה...

למעשה האתגור הזה הוא פרי סקרנותו של חבר שלי ולא שלי... ונראה לי שלא לזה בדיוק הוא התכוון... בכל מקרה - באמת כדאי ללמד אותו קצת ג"ג!

meandmeandme

New member
גם כן קאראבן מדי פעם...

ואולי זה לא פרוג אבל Brand-X הם להקה מעולה שגם כן משלבת ףאנק.

Rubycon

New member
../images/Emo45.gif

You just caught me listening to Brian Eno's Another Green World, with Brand X's rhythm section - Phil Collins and Percy Jones. A superb album by the way, yet no funk here.

zambush

New member
ג'נטל ג'יאנט ../images/Emo73.gif

לא יודע איפה יש שם Fאנק בדיוק.

דוגמאים

והכוונה היא לא לשירי ףאנק שהם עשו, אלא לשירים שיש בהם "פיל פאנקי", או גרוב פאנקי מאיזשהו סוג. השיר Proclamation הוא תמיד הדוגמה הכי טובה בעיני. אין כאן Fאנק במובן הסטיבי-וונדרי של המילה, אלא פשוט תפיסה ריתמית מאוד Fאנקית. הרבה סינקופות וסטקטו. הרבה מהאלבום Free Hand הוא פאנקי במובן הזה. Just The Same כמובן, גם Free Hand אבל פחות, ויש גם עוד. שוב, זה לא הסגנון שלהם, אבל זה אופן ביצוע שהם נטו לאמץ די הרבה.

yehuda kotton

New member
זה ידוע...

...שקרי מיניר נהג להפציץ מוסיקה של ג'יימס בראון באוטו שלו.

cut2

New member
וואלה!

Muckerfuck הכל כך מפוספס... אם זה לא היה בגרמנית, לדעתי היו מכריזים עליו כאחד מהמאסטרפיסים הגדולים. האלבום הזה כל כך טוב שזה... שזה... טוב, אין לי השוואה טובה כרגע, אבל מדובר באלבום באמת גדול ששוכן לו היכנשהו בשרתי PRC. *נאנח ורץ לווינאמפ לשמוע פרוג גרמני*

Rubycon

New member
Yeah, a great album

Good-natured and eclectic. The problem the way I see is that german is not melodic, it might be nice in the Magma sort of way or so but I don't like it on songs like Mondstrahl. But it's quite fun on Blinde Kuh.

למעלה