ezra!

electric pompa

New member
ezra!

kodem col shalom. ahshav, biglal she ha-windows XP sheli antishemi carega, ani lo yahol lihtov be'ivrit az nasu lehavin. hakvuza sheli, kfi she'efshar lirot... aloova... mishehu yachol leyaez li ma lehahnis? ve od mashehu, cshe ani mahnis cod, ze omer li she zarih lihtov b-XXXXXXX:YYYYYY, ve eyn li moosag ma laasot... ze beaya ba'emulator o mashehu?f

digiash

New member
אוקיי אז כמה דברים..

1- גם אם אתה לא יכול לכתוב בעיברית בעזרת המקלדת אתה יכול להשתמש בעכבר... תסתכל קצת שמאלה מאיפו שכותבים את נושא ההודעה יש שם לחצן "עברית" ואותו דבר יש גם ליד "סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה" 2- לא היתה צריך לפתח את טורצ'יק.. אם היתה מחכה שהוא יגיע לרמה 43 הוא היה לומד להביור (ואז ברמה 50 מתקפת לוחמה טובה שמתאימה להתפתחויות שלו) אבל עכשיו הוא כבר לא ילמד את זה... 3- הפוקימונים שלך עלובים (למרות שזה בערך מה שהיה לי עד הליגה-אז גיליתי כמה חסריי ערך ומעצבנים הם והתחלתי לאמן פוקימונים אחרים) אתה חייב לתפוס פוקימונים חדשים.. (אני ממליץ על ג'יודוד, מאצ'ופ ואברה)

electric pompa

New member
יותר טוב

תודה על העברית, אבל בקשר לשאר, להביור אני יול למוד גם בTM, ואני מעדיף שיהיה אש לוחם. בקשר לפוקימונים שלי- זו הבעיה!

digiash

New member
לא נראה לי שיש TM להביור

ואם יש אז הוא ממש קשה להשגה כי אני חרשתי על המפה הזו כל כך הרבה שאני כבר מכיר כל סנטימטר בעל-פה ועדיין לא מצאתי TM להביור... (אבל יכול ליהיות שאני טועה.. בקשר לאש-לוחמה- לא הסברתי את עצמי טוב.. מה שהתכוונתי היה שהיתה צריך לאמן את טורצ'יק לרמה 43 כדיי שהוא ילמד להביור ואז לתת לו להתפתח פעם אחת ולאמן אותו לרמה 50 כדיי שילמד את מתקפת הלוחמה הטובה... ורק אז לפתח אותו בפעם השלישית... (שלי יודע: סלאש, קוויק אטק, להביור וסקיי אופר (מתקפת הלוחמה שאני מדבר עליה..) ואני מציע לך לאמן ג'יודוד

electric pompa

New member
תודה שוב

בקשר לTM, ל לקניון הגדול. ואני צרי עוד עצות לפוקימונים

digiash

New member
בקניון אין להביור יש רק פיצוץ אש

שזה חרא של מתקפה...

למעלה