Eyestrings מומלץ

Rudess

New member
Eyestrings מומלץ

להקת פרוג אלמונית ויחסית חדשה מארה"ב, שעושה מוסיקת פרוג מאד מיוחדת ודי מושפעת מ- ECHOLYN. קיבלתי היום את אלבומם החדש, מי שמעוניין בו שייצור עימי קשר.

Rudess

New member
לדעתי

כדי לך, אני מוכן לשלוח לך את האלבום לפני שאתה קונה אותו, כי זה לא אלבום ממש נגיש בחנויות האינטרנט הרגילות עד כמה שנראה לי.

המשלוח לא עובד

אחרי שלושים מגה הוא נעצר ועושה Reset וכל ההורדה נמחקת. יש שתי אופציות - לפצל את האלבום לשלושה קבצים (זיפ כמובן), או לוותר על זה. מה אתה אומר?

Rudess

New member
מוזר

כנראה שיש אצלך איזה בעיה במחשב או במודם, כי באתר הזה אפשר להעלות קובץ של 1 ג'יגה. אני אנסה באתר אחר ואשלח לך לינק חדש.

אין בעיה במחשב

"כנראה שיש אצלך איזה בעיה במחשב או במודם" ההורדה דווקא מאוד מהירה, כמעט 100 קב"ש, אבל השרת שלהם פשוט עושה ריסט כל עשר דקות וההורדה נפסקת. זה נכון שאפשר להעלות קבצים גדולים, אבל יש להם תוכנה מיוחדת שהם מציעים למי שנקטעת לו ההורדה - תוכנה להמשכיות הורדות - וכנראה שהם עושים כסף על הפצת התוכנה הזאת (ספייוור, אדוור וכל מה שאתה רוצה). בקיצור, הם עושים את זה בכוונה.

Rudess

New member
זה באמת מוזר

כי אני הורדתי שם פעם קובץ ששלחו לי בגודל 200 מגה, והשרת לא עשה לי RESET. בכל מקרה אני שולח לך את זה דרך אתר אחר.

חן חן

דרך אגב, שמעתי שיר אחד שלהם דרך Progarchives בפורמט סטרימינג, וזה נשמע כמו סינגל שמיועד לתחנות רדיו, אז אי אפשר לקבוע שום דבר.

Rudess

New member
../images/Emo13.gif

אני מניח שהשיר ששמעת הוא מהאלבום הקודם, כי האלבום החדש עדיין לא יצא רשמית, ולכן הוא אפילו לא מופיע ב- PROGARCHIVES ובאתרים אחרים.

jbloo

New member
נכון

גם אני נתקלתי באותה בעיה, זה משהו חדש אצלם (התוכנה להמשכיות ההורדות). לפני זה לא הייתה בעיה להוריד מאות מגה...

למעלה