Eye of the tiger

nelly6

New member
Eye of the tiger

זה הורס אותי מפנים.. נכון, אנחנו הידידים הכי טובים כבר שנתיים, וכולם אומרים לי שהוא מאוהב בי וגם לי נראה שהוא מאוהב בי. אבל אותי, אותי זה אף פעם לא עניין באמת.אף אחד לא עניין אותי (בזוגיות)...רק לאחרונה הבנתי את זה. וכל החברים, המשפחה, אומרים לי להיות עם הידיד, שאנחנו כ"כ מתאימים.. וגם אני רואה את זה, ולפעמים פשוט בא לי להרדם בזרועות של הידיד, שכבר לא יהיה ידיד אם ארדם בזרועות שלו, ולא להתעורר. לא להתעורר כי זה לא מה שאני רוצה. די.התעוררתי. לא, אני לא מעוניינת בידיד שמאוהב בי כנראה, ואף פעם לא הייתי מעונינת באף אחד. אני מעונינת בה, היא זו שמושכת אותי, שגורמת ללב שלי לפעום רק מזה שאני רואה תמונה שלה. היא זו שאני חושבת עליה שאני קמה בבוקר, היא זו שהמחשבות עליה כ"כ מרובות שאני בקושי מצליחה להרדם בלילה, מחסירה פעימה כל פעם ששמה מוזכר. אבל, מה עם הידיד? הרי אני אמורה להיות איתו.ולא, זה לא עניין של מה שאני רוצה, אולי כן.אני רוצה לרצות את המשפחה שלי, את החברים הקרובים שלי.מה פתאום אני לסבית? מה זה השטויות האלה.אני לא. אני פשוט לא נמשכת מינית לבנים, אלא אליה. אבל היא, ממשיכה בשלה, ביופי העדין שזולג ממנה ברכות בכל נגיעה שלי בה. אבל היא, היא תפוסה...ע"י מישהי אחרת, שזו לא תיהיה אני, בחיים לא, היא לא חושבת שאני כמוהה, בעצם הלוואי כמוהה, אין לי את האומץ, אין לי את היכולת, אין לי כלום. החיים שלי הפכו ריקים,חסרי כל תכלית. באמת, אני לא יודעת למה אני קמה, אני רק רוצה לחזור הביתה, שאוכל לישון ולחלום עליה, כי רק בחלומות רצונותיי מתגשמים. ולא, לא רק בגללה חיי חסרי תכלית, אלא העיקרון.אני חיה בשקר, מסתירה מכל בנאדם קרוב אלי את הדבר שלדעתי הכי עקרי בחיים. כאן אסגור את העניין הזה ולא אזכיר אותו יותר.בחיים.כי חלומות לא נועדו להגשמה, אלא כדי לחלום אותם בשינה. בשבילה, אני רוצה שתדע שהיא פשוט הגדירה לי את המילה אהבה מחדש, את הפועל להיות מאוהבת. היו לי אהבות בחיי עם בנים, אבל אפילו האהבה הראשונה שלי, מסתבר שהייתה ידידות עבורי. בלילה אני מרגישה שאני נחנקת, ביום אני מרגישה שאני לא... פשוט אני לא יכולה יותר... לדעת שבסוף כל מחשבה עליה, אצטרך לחזור למציאות האכזרית, שבה היא תפוסה חזק, שאני מסתירה מכולם הכל עליי. "Nobody knows Nobody knows but me That I sometimes cry If I could pretend that I'm asleep When my tears start to fall I peek out from behind these walls I think nobody knows Nobody knows no"

אין לי תגובה אבל...

את כותבת מדהים

annafff

New member
מותק תקשיבי...

להסתיר את הזהות שלך ולחיות בשקר זה יותר נורא מלחיות את האמת גם אם היא כואבת, גם אם את לסבית זה בסדר, אין בזה שום דבר רע, זה בדיוק כמו להיות סטרייטית! אל תסתירי את זה, זה הכי נורא שיכול לקרות, וגם אם את לא לסבית, גם אם תשני את דעתך, אסור לך להסתיר את מה שאת באמת, זה יהרוס אותך מבפנים. בקשר לבחורה, יש לה מישהי רשמית? או שאולי יש לך איזה שהוא סיכוי? אם יש קחי אומץ! לכי דברי איתה, תנסי לתת לה סימנים, אם היא לא בעניין את תביני, ואין מה לעשות לפעמים מי שאנחנו אוהבים לא אוהב אותנו, ואם היא תראה עניין....את כבר תדעי מה לעשות... בעניין הידיד, אם את לא רוצה, אין שום כוח שבעולם שיש לו את הזכות להגיד לך עם מי להיות ועם מי לא! את לא מאוהבת בו, אין לך מה לחפש בו מעבר לידידות? קודם כל תבהירי לעצמך את המטרות שלך לגביו, אם את מעוניינת בו כידיד תבהירי לו את זה, אם את מעוניינן בו כיותר מידיד את יכולה לנסות לרמוז לו, אבל כמו שראיתי זה לא באמת הרצון שלך. אני מציעה שתקחי כמה שבועות לחשוב על הכל, לראות את הכל מהצד, שום דבר לא לוחץ עליך. אני מקווה שתגיעי להחלטה הנכונה בשבילך, ותזכרי תמיד, אם תיהי מי שאת, כבר תיהי חצי מאושרת, ואני רצינית לגמרי! נ.ב אני מדברת מנסיון כל שהו, אני אישית לא לסבית אבל יש לי חברה כזאת, והיה לה נורא קשה להודות בזה ולספר להורים ולחברים, אני כל הזמן ניסיתי להגיד לה לספר לכולם, גם תהייתה לה חברה(בת זוג, הן היו ביחד "בסתר" מה שנקרא...) וכולם כבר ידעו שהיא לסבית, ביחד ניסינו לשכנע אותה שיהיה לה הרבה יותר טוב אם היא תספר את האמת, שכולם ידעו מי היא באמת,(כאילו שזה כזה נורא! אנשים מתייחסים לזה בכזאת רצינות!, מה זה נשמה להם את מי את אוהבת? את היחידה שזה אמור לשנות לה...), בסוף היא סיפרה להורים שלה, ואחרי שבוע שבועיים ראו עליה שהיא מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמה ועם כולם.

nelly6

New member
תודה רבה על התשובה הכנה

אבל באמת שזה לא קל. כן, החברה שלה רשמית...בניסוח שלה "*** אוהבת אותך, את גורמת לי להיות מאושרת". להראות לה סימנים? הכל חדש לי... תחשבי...את בת 18, כל הניסיון שלך עם בנים וכביכול על אהבה שמתברר שלא הייתה בכלל אהבה שווים, סלחי לי על הביטוי, לתחת. אני מרגישה שהקרקע מתחתיי מתמוטטת ואני יחד איתה. לא, ההורים שלי לא יעמדו בזה, הם שמרניים ופרימיטיבים. בן דוד שלי יצא מהארון וישבו עליו שבעה.( ולא, אנחנו לא משפחה חרדית). כן, אני יודעת שזה קורה לפעמים שיש אהבה חד צדדית, אבל זה בכל זאת כואב, ובמיוחד שאין לי עם מי לחלוק את זה, כי כרגע החלטתי לא לספר לאף אחד על מי שאני חושבת שאני, וזה מונע ממני להתיעץ, לספר, לדבר. אני מרגישה כמו מיכל אשפה ענק, שכל הזמן דחפתי לתוכו את הזבל, והעמסתי והעמסתי...ועכשיו אני מרגישה שכל הזבל צף למעלה, פי 1000 ממה שהיה כשהכנסתי אותו.

annafff

New member
את חושבת שזה בסדר?

מה שעשו לבן דוד שלך? זה נראה לך צודק? שבגלל שהוא בחר בדרך שלו, בגלל שהוא אוהב את מי שהוא אוהב, ישבו עליו שיבעה?! המשפחה שלך שמרנית? זה מפריע לך להיות מי שאת? תשני אותה! אני יודעת שזה ממש קשה! באמת שאני יודעת! ואני יכולה להבין שאת בכלל לא יכולה להתחיל לחשוב על זה, אבל תאמיני לי שבן דוד שלך למרות השיבעה הרגיש הרבה יותר טוב אחרי שיצא מהארון, אחרי שהיה הוא, גם אם המשפחה התנגדה, הוא חיי את החיים שלו כפי שהוא, לא כפי שרוצים שהוא יהיה,אני חושבת שאת צריכה להתחיל לפתוח למשפחה שלך דרכים חדשות לחשוב בהן, להסביר להם שלכל אדם יש את הזכות לבחור את מי הוא אוהב ואיך הוא רוצה לחיות, ושהם צריכים לקבל אותך כמו שאת.(את לא חייבת ישר לספר להם אבל לפחות לנסות לפתוח להן את המחשבות קצת...) אני ממש מצטערת על זה שיש לה מישהי רשמית, זה כואב, זה אכזרי אבל ככה זה, ואין הרבה מה לעשות לגבי זה גם אם אנחנו מאוד רוצים. תנסי לשכוח ממנה, לנתק איתה את הקשר לכמה זמן, שפחות יכאב לך,שפחות תרגישי את הכאב החזק הזה שלא עוזב אותך... אני חושבת שאת קודם כל צריכה להחליט עם עצמך, מה את, מי את...זה לא חייב לקרות ביום או בשבוע או בשנה אבל אני חושבת שזה יהיה צעד גדול ונכון לעשות, כי איך תדעי עם מי את רוצה להיות לפני שאת יודעת מי את? אז בהצלחה לך מתוקה!
וכל עזרה, או אוזן קשבת...יש לך לאן לפנות!

למעלה