eye allergy

Fistandantilos

New member
eye allergy

הנני מקבל חיסוני אלרגיה כשנה וחודש, בנוסף מטופל בדיקור פעם בחודש אבל העיניים מגרדות מאוד והאיזור שמעליהן כואב ומציק. עיטושים מעצבנים ואף שנושר לזה כבר התרגלתי, אבל העיניים זה פשוט מטריף, אם אני מפספס חיסון אני בכלל לא מתפקד, למישהו יש רעיון?

harduf9

New member
כן שולח מסר. יש פירוט כללי בגוף ההודעה

מה שמאוד מקל על כל האלרגיות הם חומרים שנקראים ביו פלבונואידים וחלק מן הויטמינים כגון ויטמין C שגם הוא בא יחד עם ביופלבונואידים. הביופלבונואידים הם בפיגמנט של הצמחים למשל אחד הביופלבונואידים הוא האצטונין. צבעו אדום והוא מצוי בענבים אדומים, פטל, כרוב סגול ועוד. לכן מה שאני ממליץ לעשות כרגע זה לצרוך הרבה ביופלבונואידים. יש שתי דרכים טובות לעשות זאת. האחת מיצי פירות וירקות סחוטים טרי טרי ובג'וסר (שמוציא את הסיבים כך שאתה לא מתמלא ויכול לצרוך כמות גדולה יותר) השנייה: תוספי תזונה ספציפיים. בריאות שלמה גיא הרדוף

Fistandantilos

New member
אני מקפיד לאכול הרבה פירות עם ויטמין C

על עניין הביו פלבונואידים לא שמעתי מעולם אבל אשמח לקבל הרחבה על כך אני רגיל לשתות מיץ אשכוליות אדומות כ 4 פעמים בשבוע שאני סוחט(כחצי ליטר), אשמח להרחבה תודה =)

Fistandantilos

New member
קוורציטין מגן על הממברנות של העיניים.

מעניין אני אבדוק את העניין :p

harduf9

New member
קוורצטין הוא ביופלבונואיד

אפרט מאוחר יותר, כרגע קצר בזמן. בריאות שלמה גיא הרדוף

אחווה

גם אני סובלת מאלרגיה, ובזמן האחרון זה החמיר. כשזה מתחיל ממש להפריע, אני שואלת את עצמי שתי שאלות: מה קורה עם צריכת הקפה שלי ועם מוצרי החלב. כשאני שותה קפה, במיוחד אם זה באופן קבוע, זה מחמיר אחרי תקופה מסויימת. וגם מן הסתם כשאני אוכלת יותר מידי מוצרי חלב. זה מה שחשבתי עליו, אולי זה מתאים גם לך. דרך אגב, אתמול הייתי אצל המטפל הסיני שלי והוא המליץ על קליפה של ביצי סלב (איך כותבים את זה?). הוא אמר שהביצים עצמן ידועות כמעוררות אלרגיה, אבל הקליפה מלאה באנטיהיסטמינים טבעיים, וכדור אחד של זה על הלשון גם מונע אלרגיה וגם פותר תסמינים ברגע. בעיני זה לא מאוד מצא חן, כי אני לא אוהבת דברים שעובדים ברגע... אבל האלרגיה שלי לא מפריעה לי עד כדי כך שאחפש פתרונות כאלה. אשמח אם מישהו מהפורום יסביר במה מדובר, כי אף פעם לא שמעתי על זה. דרך אגב, פעם הלכתי לרופא עיניים שאמר שמה שהוגדר אצלי כאלרגיה בעיניים (עיניים נפוחות, בעיקר בבוקר) מגיעה בגלל שהאף סתום, וכך אין מקום לדמעות להתנקז כמו שצריך בתעלה. אני לא יודעת אם זה מתאים לך.

Fistandantilos

New member
מתאים ועוד איך

הקונכות באף אכן טפוחות וזה כמובן מחמיר את האלרגיה.. ואת הכאבים המצחיים ומעל העיניים. בקפה לא נגעתי כבר שנתיים ובמוצרי חלב לעיתים רחוקות מאוד.. אני חושב שאני אתחיל להתחסן בתדירות יותר גבוהה

0 אור 0

New member
שלו

וא, פעם לא שמעתי על זה (מה שקצת מעורר חשד כי בדרך כלל כל מיני כאלה שמחפשים תרופות סבתא שקשורות למשק חי, תמיד הגיעו אלינו)

למעלה