EXTRA300

klempi

New member
EXTRA300

שלום שמי יונתן ואני מעוניין לקבל פרטים או הפנייה לאתר שיוכל לתת לי עוד פרטים כל ה - EXTRA 300 אם אפשר לעזור אודה מאוד בתודה מראש יונתן.

fishroy

New member
מה אתה מעוניין לדעת?

יש לי את האקסטרה 300 של גרייט פלינס למנועי 40 עם 46 אף איקס עליו. תשאל שאלה ספציפית ותקבל תשובה. בסך הכל בכלליות אני מאוד מרוצה מהטיסן לא מתאים כטיסן שני אלא שלישי ומעלה בשביל אווירובטיקה מלאה. אם אתה רוצה לנצל את הטיסן שים מנוע מעל המומלץ ה46 אף איקס מספיק אבל תמיד אפשר יותר. בכל מקרה מצורף אי מאייל ואיי סי קיו אם יש לך שאלה ספציפית. icq: 121932966 email: [email protected]

hifly

New member
אקסטרא 300

טיסן זה ידוע בביצועיו המעולים.הוא מגיע בהמון ורסיות EXTRA 300 EXTRA 330 EXTRA 230 EXTRA 330L יש המון יצרנים וכל אחד מכניס מעט מהידע שלו לטיסן,המון עיצובים,המון גדלים,יש דגמי אוירובטיקה רגילים,ויש דגמים המיועדים לאוירובטיקת 3D אפשר לקנות את הטיסן למנוע 32 ויש עד מנועי בנזין 160 סמ"ק,עם מוטת כנפים שלושה וחצי מטר,הכל תלוי בכיס. טיסן זה מיועד לטיסן שלישי ומעלה,חלק מהדגמים או התוצרות קשים יחסית להטסה,ויש דגמים ותוצרות הקלים יותר להטסה. מקוה שהבנת מעט את התמונה. בעיקרון אחד מהטיסנים הפופולרים ביותר בעולם. אמיר

HI GUY EREV TOV

New member
הי אמיר

אמיר אתה מכיר AXTRA 300S של סופר קרפט יש לי אותו ואני קצת מפחד להטיס אותו אני מטיס פאן פליי אתה יודע איך הX300S מתנהג

hifly

New member
הי גיא

אני לא מכיר את הדגם הזה הספציפי,לי יש טיסן אחר שלהם,הטקסס הוריקאן אבל אם אתה מטיס פאן פלאי אז יהיה קטן עליך להטיס את האקסטרא,היא הרבה יותר קלה להטסה. אמיר

Afik Mazor

New member
אל תהיה סגור על זה...

לדעתי הפאן-פלי בניגוד למה שכולם אומרים קל מאוד להטסה... לאומת זאת עם האקסטרה הנחיתות יותר מהירות ויכול להיות יותר קשה

hifly

New member
אבל עדין מי שכבר מטיס פאן פלאי

יכול להטיס טיסן ברמה כזאת.

למעלה