Expression Pedal, מאיפה אני משיג?

The Walrus

New member
Expression Pedal, מאיפה אני משיג?

כבר שאלתי פה בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת וזה די חשוב עכשיו...

אני רוצה לקנות אקספרשן פדאל, לשימוש עם Eventide TimeFactor וכנראה לפדאל נוסף שאקנה בקרוב. למרבה הפתעתי אין הרבה דגמים שמצאתי עליהם מידע באינטרנט (תמיד אותם שמות, בוס, ליין 6, וכו'), וגם נראה שהם יחסית יקרים ושכמעט אף אחד בארץ לא מחזיק אותם. למישהו יש המלצה לאחד טוב, שאפשר לסמוך עליו, ובמחיר סביר?
אני מעדיף לקנות בארץ אבל די סביר שאזמין מחו"ל בסוף בהתחשב במגוון הדל.

עוד משהו, אני כנראה היום בwild guitars ויש להם את הליין 6, אולי פשוט ללכת על זה? לצערי באינטרנט ראיתי די הרבה ספקות לגבי איכות הבנייה שלו...

תאמת שדיי סגרת את זה

הבוס ממש לא רעים
הארני בול אפילו יותר טובים

ואם כבר wildguitars אז יש להם פדאל אקספרשיין חדש של פיגטרוניקס ששולט בשני פדאלים, ועוד כל מיני שטיקים, קצת יקר אבל נראה נהדר

The Walrus

New member
ווילד גיטרס הציעו לי משהו מעניין

הם מתחילים לייבא דבר שנקרא NosePedal. הנה הלינק:
http://www.nosepedal.com/

זאת מין גירסה חדשה לאקספרשן פדאל. יש לזה הרבה מאוד יתרונות פרקטיים; מחיר נמוך מאוד, בקושי לוקח מקום בפדאל בורד, יכול לשמש 2 אפקטים במקביל (הטייםפאקטור והRING THING שאני מתכוון לקנות), נמצא בחנות במרחק 10 דקות נסיעה.
החיסרון העיקרי מבחינתי - זה פשוט לא נראה נוח מספיק. בעיקר כשאני מתכוון להשתמש בזה כwhammy (יש פונקציה כזאת ברינג טינג), זה פשוט לא מתאים.

דעתכם?

יש לי כזה להולי סטיין שלי

לא פרקטי בכלל...
יפה שווילד גיטרס מביאים את זה, תנסה את זה ותראה בעצמך

adiel61

New member
תוכל לבנות כזה בעצמך ב4 הלחמות ו3 קידוחים..

פשוט להזמין קופסה קטנה, שני מתגים איכותיים, אינפוט סטריאו ופלאגים סטריאו ואתה מסודר

The Walrus

New member
מנצלש את עצמי, Electro Harmonix בארץ

הייתי אתמול בWild Guitars ודי התאהבתי בRing Thing. אני רוצה את האפקט הזה, אבל לא הייתי בטוח ב100% ולכן לא קניתי אתמול. היום מסתבר שהוא כבר נמכר והיה להם רק אחד כזה במלאי, והמשלוח הבא רק עוד איזה חודשיים, שאני ממש לא רוצה לחכות.

הבנתי שיש עוד חנויות בארץ שמוכרות EHX - מיוזיק סנטר, וכו'. מישהו יכול להגיד לי מי מהם מומלצת ואמינה? חווית קנייה משם?

תודה

ilanmar

New member
חוויותי עם מיוזיק סנטר היו חיוביות

לדעתי עדיף שתדע מראש מה אתה רוצה. זה נכון בדרך כלל...

למעלה