אתם לא מתיחסים לכל התוכן!!
רשמתי!
זה לא שאני נגד מהגרים או הגירה או אנשים זרים, אני לא גזען ברמה כזאת וכאן בהולנד זה יהיה מגוכח אפילו כי אני בעצמי סוג של מהגר למרות שהמשפחה שלי הולנדים.
קודם כל מה זה להיות הולנדי,
לא פרוטסטנטי, לא נוצרי, לא קשור לדברים האלה. זה מאד פשוט אפילו, אך דורש הפעלה מבוקרת של תאי המוח מעבר ליכולות שמערכת ההפעלה המוסלמית מספקת.
תסתכל איך אנשים מתנהגים ותשאף להתנהג כמוהם לפחות ברמה שלא תתקבל כחריג בציבור.
עכשיו כמה עובדות כדי להמחיש מה זה להתנהג כמוהם, ואלה סתם דוגמאות פשוטות אז אל תתפסו על אחת מהן,
מעבר ללדבר הולנדית ביום יום, ויש מלאאאא שאחרי שנים כאן עדיין לא מסוגלים להגיד משפט אחד כמו שצריך או לכתוב בכלל,
בן אדם פותח חנות, ותולה שלט מאיר עינים...
בערבית.
אתה מוסלמי?, הכל יפה וטוב. כאן
לא מוכנים שאשתך תסתובב מכוסה כמו רוח רפאים, לא כי הם נגד האיסלם, כי הם
בעד זכויות נשים. ואם אתה מתנגד לזה כל כך בבקשה יש את אירן, סעודיה, מרוקו, טוניס, לוב, טורקיה, תבחר..
רוצה ללבוש כותונת באווירת החום המדברי?,
לך למדבר, או תסיר אותה כשאתה יוצא מהמסגד כדי שברחוב תראה
כמו כולם ולא תגרום לאנשים ישר לקטלג אותך כאיזה קיצוני משוגע. עדיין מתפלא למה אנשים רואים אותך כחריג?(!)
הולנדים הם אנשים מסודרים, ישרים, ושוחרי שלום (ברוב המקרים),
תהיה גם אתה.
כן!!, הולנד היא מדינה עם שורשים נוצרים.
תכבד את זה, אין צורך לבנות שני מסגדים על כל כנסיה רק בשביל להוכיח שהאל שלך קיים. בכל מדינה אסלמיסטית אחרת לא תמצאו כמות כנסיות כמו כמות המסגדים שהרשו להם לבנות כאן בהולנד.
לא!!, הולנד היא לא מדינה מוסלמית, וכאן
לא רוצים לשמוע חמש פעמים ביום מטורף צועק ברמקול שאלוהים הוא גדול. אל תלך תעשה מזה סימפוזיום, שתוק ותתפלל בשקט מבלי לנסות לכפות את האמונה שלך באמתלה של שויון. למה לכנסיות מותר אתה שואל?
ככה! כי זאת התרבות המקומית
ואתה בחרת לבוא לחיות כאן, תחייה עם זה בשלום.
יש עוד הרבה....
בקשר לחבד"ניקים, דתיים אורטודוקסים, ויהודים בכלל,
ביום שתראו לי אותם מקימים כל מיני סערות חדשותיות, רוצחים אומנים רק כי הדיעות שלהם סותרות, יוצאים להפגנות בוטות נגד כל דבר שמפריע להם, ממלאים את בתי הסוהר ועוד.. אני אשליך את אותם דברים גם לגביהם.
יהודים בכללי עושים בדיוק את מה שאני רושם, הם יושבים בשקט ומקיימים את החיים שלהם בנסיון להשתלב ולקבל את ערכי התרבות המארחת כמה שיותר ומבלי להוות מטרד ציבורי.
עם זאת,
אני שונא לראות תיירים ישראלים שמתנהגים כאן כאילו זה שוק הכרמל,
אני מתעב את ההתנהגות הישראלית הטיפוסית של הכל מגיע לי,
אני שונא לראות תיירים ישראלים מתנהגים כאן כאילו הכל על הזין שלהם,
גם הם צריכים לכבד את חוקי המקום, או לבחור חופשה בטורקיה!! אבל הם רק תיירים והם לא חלק מהיום יום כך שזה פחות מטריד.
עכשיו תחשבו על זה, אדם בעל דיעות איסלמיסתיות, בעל אורח חיים מוסלמי, ששואף להתקרב כמה שיותר לאללה, ובמקרה הוא גם בא מאיזו מדינה מוסלמית. האם זה נקרא "עונש" לשלוח אותו לשם?
אם כבר זאת צריכה להיות זכות בשבילו ללכת למקום בו הוא יכול לקיים אורח חיים מאה אחוז כמו שהוא מאמין.
והאם זה עונש להגדיר בפניו שיש לו את
הזכות לחזור, אך רק אחרי פרק זמן מסויים שבו ילמד לכבד את המקום ואם לא גם הזכות הזאת תשלל ממנו. לכל מדינה יש רשימות שחורות ובפועל מקיימים את זה רק לא בסדר גודל כזה.
אם כבר "העונש" שלו זה הצורך לחיות כאן בהולנד בין כל הכופרים... לא חושבים כך?