Exmerge כשידרוג שרת Exchange

• פותח הנושא sysnt
  • פורסם בתאריך

sysnt

New member
Exmerge כשידרוג שרת Exchange

היי, האם אפשר לבצע Exmerge לכל התיבות (כולל ה Public Folders) משרת Exchange 5.5 ולאחר מכן לייבא אותם לשרת Exchange 2003 על חדש (חומרה חדשה ומע' הפעלה סרבר 2003 חדשה) ? תודה נ.ב- אני יודע שזה לא הדבר המומלץ אך אני שואל אם הדבר בכלל אפשרי.

antidot

New member
------>

בהחלט ניתן, אבל עדיף לך להשתמש ב Migration Wizard של Exchange 2003 שעושה הכל אוטומטית (וגם יודע לזהות resource mailboxes). את הPublic Folders מעבירים או ע"י רפליקציה ישירה (אם מדובר ב אותו Exchange Organization) או ע"י כלי בשם InterOrg Replication Utility שיודע לסנכרן PF בין אירגוני Exchange.

sysnt

New member
Migration Wizard הוא באותו דיסק...

של Exchange 2003 ? ואיך אני מעביר את ה public folders מבלי להשתמש בכלי צד שלישי ? תודה

sysnt

New member
מרוב שהמאמר ארוך ואני קצר מאוד בזמן

אני רק אשאל אותך-מהיכן אני מגיע לאותו כלי (מאותו שלב כבר אסתדר לבד)? תודה

sysnt

New member
עושה רושם שזה כלי פשוט, האמנם ?

ואגב, אני עושה על שני השרתים (הישן והחדש) התקנה רגילה ומתקדם בעזרת ה-winzard ? תודה רבה

antidot

New member
------>

אתה מתקין את InterOrg רק על Exchange 2003 ומריץ את הממשק הגרפי שלו שייצר לך קובץ קונפיגורציה. אח"כ אתה מתקין service שמקבל את הקובץ שיצרת כפרמטר. ולפני כל זה אתה הולך וקורא את המאמר. נו באמת ! תעבוד שלב שלב לפי המאמר - אל תחרוג טיפה ממנו ובשום פנים ואופן אל תגדיר את החשבון שמבצע רפליקציה כ Domain Admin. אם שלב כלשהו לא ברור לך, תשאל. אם אתה מתעקש לא לקרוא את התיעוד, אני מתאר לעצמי שיש מספיק אנשים שישמחו לעשות את העבודה בתשלום.

sysnt

New member
ה- Migration Tool מעביר Public...

שאלה אחרונה, האם ה- Migration Tool יודע להעביר (בנאמנות) את ה- Public Folders ? תודה

antidot

New member
------>

האם הוא יודע ? האמת ? התשובה במאמר שהפנתי אותך אליו עוד אתמול בצהריים ולא ריצית לקרוא אותו עקב אורכו ומחסור בזמן. האם הוא עושה את זה נאמנה ? אין לי שמץ מה ההגדרה שלך ל"נאמנה". הוא מסנכרן את מה שהוא אמור לסנכרן - לא יותר ולא פחות מזה. אם כל הסיפור גדול עליך ואתה לחוץ בזמן, יש לך כמה אופציות: - תייצא את PF ל-PST ותייבא דרך outlook - תזמין מישהו שמבין

למעלה