-Execute Order 66-

Obi Dan Kenobi

New member
פדוואן: זט ג'וקאסה

פדוואן צעיר בתקופת נפילת מסדר הג'דיי. זט ג'וקאסה למד במקדש בזמן ההתקפה הבלתי צפויה של דארת' ווידר וחייליו על המקדש. לכוד מפוחד, ברח זט דרך ההאנגר של מקדש הג'דיי, ואל הרציף. לאחר שנלחם בכמה משובטים, בעזרת מהלכי לייטסייבר מרשימים, נורה זט למוות על ידי כמה משובטים. בייל אורגנה היה עד למותו של הילד בן ה-10, לפני שנמלט מהמקום בעזרת הספידר שלו.

Obi Dan Kenobi

New member
שין דארלינג, וואי ובנה

בזמן ההתקפה על מקדש הג'דיי, שהו שם שני הפדוואנים וואי ובנה, והמאסטר שלהם, שין דארלינג. שדארת' ווידר התפרץ לחדר, נלחמו בו השלושה, אך הם לא היוו מכשול בשבילו, בדרך לנפילת המסדר.

Z E R O

New member
*איך יכול להיות למאסטר שני פדואנים?

חשבתי שזה קטע רק של "המסדר החדש" של לוק כי אין המון מאסטרים...

Obi Dan Kenobi

New member
קורוסנט: מקדש הג'דיי

בהתקפה הפתאומית על מקדש הג'דיי עמד דארת' ווידר בראש, ומאחוריו הטור הארוך של צבא המשובטים. מפלס אחרי מפלס, הרגו המשובטים ומפקדם הסית' ג'דיי אחר ג'דיי. כשהגיע לחדר המועצה, מצא דארת' ווידר קבוצה של יאנגלינגים מפוחדים. כשאחד מהם שאל את ווידר מה עליהם לעשות, פתח הסית' את הלייטסייבר, והשמיד את הדור הצעיר.

Obi Dan Kenobi

New member
שונות ../images/Emo63.gif

אבירת הג'דיי באריס אופי נרצחה גם היא בכוכב פלוסייה, על ידי פלוגת המשובטים שלה.
בעוד באריס אופי מוקמה בפלוסייה, המאסטר שלה, לומינרה אונדלי, שהתה בקאשייק. לומינרה לא נהרגה על ידי פלוגת המשובטים, אלא נאבדה ביערות קאשייק, ולא נמצאה.
אבירי ג'דיי אחדים שרדו את גל המתקפה של פקודה 66, אך לאחר הקמת האימפריה, יצא דארת' ווידר במסע למציאת אותם שורדים, ולהרוג אותם.

MajorWinters

New member
מעולה../images/Emo45.gif

היום בערב אסיים לקרוא וגם אעלה את הסקירה למאמרים. פקודה 66 היא קצת בעייתית. היא מעלה כמה שאלות. דבר ראשון שאלת התסריט. מעניין איך דווקא אובי וואן, זה שחינך את אנקין שבגללו כל הסיפור, דווקא הוא ניצל מהמתקפה, זה לא שהוא היה במקום אחר. הוא הותקף כמו כל אחד אחר. זה כאילו קל מדי. מלבד זאת, מבחינה עלילתית, זה קצת מפתיע שהג'דיי לא ידעו על זה. כלומר פלפטין הצליח להסתיר מהם את התכניות, זה הגיוני משום שהוא בעל כח רב. אבל פקודה 66, היא פקודה שהועברה למשובטים עוד לפני. זה פקודה שכל המשובטים ידעו, עד המשובט הכי פשוט! מכל אלפי, מאות אלפי המשובטים שידעו על הפקודה ברמת ביצוע. שהתכוננו לפקודה, הג'דיי לא יכלו להפעיל את מנגנון צבאי "פשוט" כמו רשת מודיעין?

Z E R O

New member
*אני חושב כמו שנאמר כאן קודם...

הפקודה 66 מדברת על להשמיד את הבוגדים ברפובליקה עליה נשבעו להגן, פשוט פלפטין הגדיר את אבירי הג'די כבוגדים, לכן היה על צבא המשובטים להוציא להורג את כול אבירי הג'די.

the sith

New member
מילה אחת - מעולה!!

קראתי כל מילה והכל נכון ומדוקדק היטב!. דן תמשיך ככה!! אחלה פרויקטים יש לך!

chewie

New member
חבל"ז 1138

כל הכבוד על הביצוע שמתם לב שהמספר של קומנדר באקארה הוא 1138? החברה של לוקאס לא מפספסים הזדמנות לתקוע אותו בכל חור.

MajorWinters

New member
יכול להיות...

אבל בסרט הוא אמרו "בצעו את פקודה 66" הוא לא אמר "הג'דיי בוגדים, בצעו את פקודה 66" אם הוא אמר להם לפני, אז לג'דיי היה אמור להיות איזה מידע מודיעני קל.

Lu Tze

New member
לא יודע למה,

אבל לי זה נראה ברור שפלפטין "הטביע" את פקודה 66 במשובטים כשהם רק נוצרו. הרי ידוע שהשיבוטים עברו שינויים גנטיים, אז ההסבר הכי הגיוני לדעתי הוא שפקודה 66 הוטבעה בגנום שלהם.

MajorWinters

New member
זה אפילו לא נשמע לי הגיוני...

וגם אם כן... הג'דיי היו יכולים לגלות את זה. יש מליוני משובטים. אחד! מספיק אחד שיפלוט..

Youngling

New member
זה פשוט מדי...

הג'דיי לא בדקו אחד לאחד את כל מה שמלמדים אותם...

MajorWinters

New member
שתי אפשרויות...

או שאמרת שהוא הטביע להם את זה בגנום, והמוח שלהם הבין את זה והם נולדו עם הידע. במקרה הזה התגובה שלי פשוטה. או שאמרת שזה בגנום שלהם, ושבמקרה והם שומעים את זה, אז הגנום פתאום מתעורר, שולח סיגנל למוח ופתאום הם מבינים... ואת זה, אם תסלח לי, אני לא יכול לקבל...

למעלה