exe files

rchokler

New member
exe files

כתבתי תוכנית קטנה ב windows application אני מעוניין להפוך את התוכנית ל exe file כתבתי את השורה הנ"ל ב command csc /r:System.Windows.Forms.dll /t:winexe Form1.cs Form1 זה שם הקובץ . אבל הוא הודיעה לי שגיאה שחסר לי איזב רפרנס לאובייקט מסוים שאני משתמש איתו בתוך התוכנית . למישהו יש רעיון יותר קל אייך לקמפל לEXE.?

rchokler

New member
שלאה נוספת על OLEDB

OLEDBCONNECTION מצריך STRING עם כמה פרמטרים האם מישהו יכול להסביר לי את הפרמטרים או לפחות לרשום לי משהו פשוט אייך אני ניגש לבסיס נתונים ב אקסס שנמצא ב c:\programsfile\test

itaym02

New member
אני אשלח לך מה שאני משתמש

משפט ההתחברות לרוב נוצר לבד, ולא צריך להתעסק איתו - תכף גם מישהו יאמר לך מה כל אחד מהפרמטרים. הקוד הבא נוצר בעזרת VS.
Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;Jet OLEDB:Registry Path=;Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;Jet OLEDB:Database Password=;Data Source="P:\Inetpub\wwwroot\Wrox2-1Web\bin\MyDb.mdb";Password=;Jet OLEDB:Engine Type=5;Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0";Jet OLEDB:System database=;Jet OLEDB:SFP=False;Extended Properties=;Mode=Share Deny None;Jet OLEDB:New Database Password=;Jet OLEDB:Create System Database=False;Jet OLEDB:Don't Copy Locale on Compact=False;Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;User ID=Admin;Jet OLEDB:Encrypt Database=False​

Admini

New member
למה כזה ארוך?

Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=D:\Sites\ezra.development.co.lm\db\ForumDatabase.mdb"

itaym02

New member
אז ככה

זהו המשפט שמתקבל מכלים אוטומטיים. כל מקום בו יש = ואחריו ; אפשר להוריד מן הסתם. ומשהו נוסף שחשבתי כרגע - זה מראה את כל האפשרויות לעתיד.

הדבר הכי חשוב שמצאתי

המחזורת החיבור הארוכה הזאת הוא
Compact Without Replica Repair​
זה אומר (כנראה) שאפשר לעשות למסד דחיסה ותיקון בלי להעתיק אותו ובלי להשבית את עבודת האתר.

rchokler

New member
האם אין פתרון ליצור קובץ EXE

קשה לי להאמין שכל כך קשה לקמפל את התוכנית לקובץ EXE אולי בכל זאת יש מישהו שיכול לענות לי על השאלה הראשונה. נ.ב תודה רבה על התשובות של ה OLEDB זה עזר לי מאוד.

למעלה